Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου λεει για κατι starter να στειλω στο 1333 ειναι δωρεαν;

Μετά την ενεργοποίηση μου έστειλε μήνυμα η COSMOTE: Αν δεν έχεις πακέτο ΜΒ το internet χρεώνεται αυτόματα με 1 ευρώ/ ημέρα από την υπηρεσία Cosmote Day Pass. Για οικονομικό σερφάρισμα στο internet κάλεσε δωρεάν το 1330 και ενεργοποίησε το πακέτο που σου ταιριάζει...

Δημοσ.

Δεν μου εγραφε κατι τετοιο εστειλα στο 1333 και με τα μου για ενεργοποιηση στειλε starter δεν λεει για κατι 1€την ημερα αφου λενε οτι ειναι δωρεαν

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μου εγραφε κατι τετοιο εστειλα στο 1333 και με τα μου για ενεργοποιηση στειλε starter δεν λεει για κατι 1€την ημερα αφου λενε οτι ειναι δωρεαν

Μετά που έστειλα το μήνυμα στο 1333 για START ήρθε το παραπάνω μήνυμα. Τώρα βλέπω ότι πριν την αρχή του μηνύματος γράφει "άκυρο μήνυμα" . Μάλλον τους έφυγε κατά λάθος το μήνυμα. Δεν ξέρω. Θα δω μετά αν θα με χρεώσουν.

Δημοσ.

Μια χαρά δωρεάν είναι για Whatsup. Εγώ έχω απο χθες το βράδυ τα 500ΜΒ (από όταν είδα το ποστ εδώ) και το application μου γράφει ''διαθέσιμα εως: 02/06/2015 22:58''.  Εστειλα MB στο 1330.

Σε όποιον ήρθε το μήνυμα  για start στο 1333 προφανώς κάποια στιγμή είχε απενεργοποιήσει το internet day pass.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...