Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ανοίξει πρόσφατα ένα θέμα για rugged κινητά, αλλά δεν είχε μεγάλη ανταπόκριση.

Ψάχνω για τον father μου ένα κινητό, έχει τώρα το CAT B15. Του παρουσίασε κάποια προβλήματα μετά απο 1 χρόνο+ στο λειτουργικό, το πήγε την πρώτη φορά το έφτιαξαν στην εγγύηση αλλα μόλις το πήρε είχε εξαφανιστεί το εικονίδιο της κάμερας και το έχει πάλι για service τώρα.

Με έφαγε λοιπόν να του βρώ άλλο να πάρει. Του πρότεινα και του αρέσει το Link.png Site: iMan i6 μοναδικός μου ενδιασμός είναι τι γίνεται με την εγγύηση γιατί είναι κινεζιά.

*Μπορώ να πάρω κάποιο απλό συμβατικό android με 2 sim και να του κουμπώσω καμια antishock θήκη? Έχετε να προτείνετε κάτι για αυτή την περίπτωση?

Δημοσ.

Με τα λεφτα που θα επερνες ενα iman μπορεις να παρεις 3 moto g... Αν και ενα moto e θα ητανε υπεραρκετο για τον father :P Δηλ ακομα καλυτερα μπορει να παρει 4 moto e αντι για ενα iman!!!

Δημοσ.

Απο θέμα θήκης? Λόγο της δουλειάς έχει πολλές τούμπες, ζορίζεται και τρώει πολύ σκόνη. Υπάρχει καμια καλή?

Δημοσ.

Απο θέμα θήκης? Λόγο της δουλειάς έχει πολλές τούμπες, ζορίζεται και τρώει πολύ σκόνη. Υπάρχει καμια καλή?

Δεν έχω γνώση για αυτό, φαντάζομαι όμως πως με μικρή έρευνα θα βρεις. Αυτό που μπορώ να σε βεβαιώσω εγώ είναι πως η ανθεκτικότητα του είναι φοβερή, ακόμα και επανελημένα πετάγματα στο πάτωμα με δύναμη.

Δημοσ.

Μπάνησα και αυτό τώρα που χάζευα ebay

http://www.ebay.com/itm/5-0-Screen-MTK6582-Android-4-4-1GB-8GB-Waterproof-IP68-Smartphone-NO-1-X1-X-Men-/201351765887?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2ee1801f7f

αξιόλογο φαίνεται και σχετικά λίγα λεφτά, είδαι και αυτό το βιντεάκι και έχω ψηθεί αρκετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...