xristoforos89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Σε λίγες μέρες θα πάω Ιταλία και στο σπίτι που θα μένω δεν θα έχω internet. Καμιά 40 μέτρα (σε ευθεία - με 1-2 σπίτια στο ενδιάμεσο) θα διαμένει φίλος ο οποίος έχει σύνδεση στο ίντερνετ. Το λαπτοπ μου δεν πιάνει σε τέτοια απόσταση (το έχω ήδη τσεκάρει στο ίδιο σπίτι). Οπότε θέλω κάποιο usb wifi stick (είχα δει κάποιες κινεζιές παλιότερα που πιάνουν πολύ καλύτερο σήμα-ενδέχεται βέβαια να βγάζεις τρίτο πόδι από την ακτινοβολία). Υπάρχει κάποια πρόταση; Θενξ!
meletis_m Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Σε λίγες μέρες θα πάω Ιταλία και στο σπίτι που θα μένω δεν θα έχω internet. Καμιά 40 μέτρα (σε ευθεία - με 1-2 σπίτια στο ενδιάμεσο) θα διαμένει φίλος ο οποίος έχει σύνδεση στο ίντερνετ. Το λαπτοπ μου δεν πιάνει σε τέτοια απόσταση (το έχω ήδη τσεκάρει στο ίδιο σπίτι). Οπότε θέλω κάποιο usb wifi stick (είχα δει κάποιες κινεζιές παλιότερα που πιάνουν πολύ καλύτερο σήμα-ενδέχεται βέβαια να βγάζεις τρίτο πόδι από την ακτινοβολία). Υπάρχει κάποια πρόταση; Θενξ! Καλησπέρα. 1ον: Μακριά απο τα wifi usb Turbo-x.Θα παιδευτείς με την εγκατάσταση. Είμαι παθών. Κοίταξε για usb stick τής tp-link περίπου 30 με 40 ευρώ κάνουν. 1
suffocater Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Υπάρχουν κεραιες εξωτερικου χωρου,για την χρηση που το θελεις.Και αν δες θες να την βγαλεις εξω,μπορεις να την βαλεις διπλα στο παραθυρο ,πχ.Ειναι πιο δυνατες βεβαια(θετικο οτι θα πιανεις πιο σιγουρα,αρνητικο η ακτινοβολια που θα τρως).Γενικως,τα φλασακια που εχεις στο μυαλο σου ειναι για την λογικη μικροτερων χώρων/αποστάσεων. 1
xristoforos89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. 1ον: Μακριά απο τα wifi usb Turbo-x.Θα παιδευτείς με την εγκατάσταση. Είμαι παθών. Κοίταξε για usb stick τής tp-link περίπου 30 με 40 ευρώ κάνουν. Ούτως ή αλλως δεν παίζει να πήγαινα σε τουρμπο σεξ. Ακόμα θα τα εκλαιγα τα λεφτα μου! Υπάρχουν κεραιες εξωτερικου χωρου,για την χρηση που το θελεις. Και αν δες θες να την βγαλεις εξω,μπορεις να την βαλεις διπλα στο παραθυρο ,πχ. Ειναι πιο δυνατες βεβαια(θετικο οτι θα πιανεις πιο σιγουρα,αρνητικο η ακτινοβολια που θα τρως). Γενικως,τα φλασακια που εχεις στο μυαλο σου ειναι για την λογικη μικροτερων χώρων/αποστάσεων. Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ να κάνω. Βασικά το σπίτι έχει αβέρτα μπαλκόνι οπότε ό,τι και να πάρω θα βγει στο μπαλκόνι - μην σου πω και μέσα σε κανένα τσίγκινο δοχείο για να 'στοχεύω' μόνο στο σημείο όπου θέλω. Επειδή δεν έχω ιδέα από τέτοιου είδους κεραίες, έχεις να προτείνεις κάτι;
jkoukos Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Άντε και βάλαμε τη super-magic ασύρματη συσκευή και δυναμώσαμε το δικό μας σήμα. Το απλό modem/router στο εσωτερικό του άλλου σπιτιού και μάλιστα χωρίς οπτική επαφή, με 2 άλλες οικοδομές ενδιάμεσα, με ποιον μαγικό τρόπο θα ξεπεράσει τα ίδια εμπόδια; Για τον λόγο αυτό υπάρχουν τα εξωτερικά ΑΡ, που για σωστή ζεύξη προϋποθέτουν οπτική επαφή. Βέβαια στα 40 μέτρα, υπάρχει πιθανότητα να βρούμε κάποιο σημείο, από το οποίο μέσω ανάκλασης πιάνουμε ικανοποιητικά το σήμα. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να επιτευχθεί με κεραίες omni και μάλιστα από το εσωτερικό των σπιτιών.
Tempor Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Νομιζω αν βαλεις την κεραια σε παραθυρο που βλεπει στο σπιτι του φιλου σου δε θα εχεις προβλημα οποιο αξιοπιστο ανταπτορα και να παρεις. Τα κινεζικα που λες δεν νομιζω οτι παιζουν πλεον σε μεγαλες εμβελειες. Αυτοματα περιοριζουν την ισχυ χαμηλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα