Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

πριν 1 μήνα περίπου αγόρασα ένα domain name. Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το όνομα αλλά το πήρα για λόγους SEO. Πλέον καταλαβαίνω ότι αυτό είναι το λιγότερο.

Γίνεται να αλλάξω το όνομα του site μου? πχ: από site1.com να το κάνω mitsos.com χωρίς να προβώ σε έξοδα; (ουσιαστικά επιστροφή/αλλαγή domain θέλω)

Αν υπάρχει κάποια πολιτική επιστροφής ξέρω γω... που να λέει "αν σε 45 μέρες δεν είσαι ευχαριστημένος, μπορείς να επιστρέψεις το προιον..."

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα σε κανέναν καταχωρητή. Μπορείς να αλλάξεις εύκολα domain αγοράζοντας ένα καινούριο και να κάνεις 301 αυτό που έχεις ήδη, άλλωστε 10ε/χρόνο δεν είναι τίποτα.

Δημοσ.

πολιτική επιστροφής δεν υπάρχει; και να μου δώσουν τα λεφτά πίσω; και ύστερα να προβώ σε νέα αγορά...

Δημοσ.

Δεν μπορεί να γίνει διότι ο καταχωρητής έχει πληρώσει το μητρώο για την καταχώρηση του domain και το μητρώο. Για τα .gr domains πάντως υπάρχει περιθώριο 4-5 ημερών για να κάνεις ανάκληση της καταχώρησης. Μετά από 1 μήνα βέβαια δεν είναι εφικτό.

Δημοσ.

Απλά είμαι σε φάση που πειραματίζομαι και δεν μπορώ να δίνω 10-20 ευρώ για κάθε δοκιμή που στο τέλος -το ντομαιν- θα το παρατήσω.

Τέσπα! βρήκα ένα ωραίο σιτε που παρέχει κουπόνια Godaddy (και όχι μόνο) και από 11-12 ευρώ (.com domain) το παίρνεις 3-4 ευρώ.

Εμπεριέχεται φυσικά η προστασία του ονόματός σου. (Δηλαδή δεν μπορούν να σε βρουν στα whois). 

Έχει domains και με 0.99 αλλά δεν προστατεύει τα προσωπικά σου στοιχεία.

φυσικά για τον 1ο χρόνο... 2ο πάει κανονικά η τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...