GianniSM Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 οχι το αυτοκολητο ηταν της LG το οποιο εγραφε αν το shield ειναι σπασμενο να μην προχωρησης στην αγορα του κινητου ( αγορα απο το πλαισιο περσι ) Αδερφέ το είχα ψάξει μέχρι αηδίας πριν το αγοράσω το δικό μου ειδικά από την στιγμή που ζω Κύπρο και ελάχιστα μαγαζιά στέλνουν εδώ. Αυτό γνωρίζω αυτό λέω, αν κάνω λάθος συγχωρέστε με
qsis Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Τα lg ελληνικής αντιπροσωπείας έχουν το γνωστο αυτοκολλητακι που σφραγίζει το κουτί χρόνια τώρα Το ίδιο που είχα στο g3 μου είχα και στο optimus one μου 1
Liapisftw Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Το κινητό ήρθε σήμερα. Δεν το έχω ανοίξει ακόμα λόγο δουλειάς. Το S/N ξεκινάει απο 504. Αυτός είναι και ο αριθμός παρτίδας?
leo06 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Το κινητό ήρθε σήμερα. Δεν το έχω ανοίξει ακόμα λόγο δουλειάς. Το S/N ξεκινάει απο 504. Αυτός είναι και ο αριθμός παρτίδας? ναι,Απρίλης του 2015
VaggD Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Το κινητό ήρθε σήμερα. Δεν το έχω ανοίξει ακόμα λόγο δουλειάς. Το S/N ξεκινάει απο 504. Αυτός είναι και ο αριθμός παρτίδας? Ακριβός! by the way
Liapisftw Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δεν ήταν σφραγισμένο το δικό μου.. Και το σακουλακι της μπαταριας ηταν ανοιχτο. Δεν ξερω αν θα επρεπε να ηταν σφραγισμενο. Φορτιστες/ακουστικα ολα σφραγισμενα..
qsis Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Η ίδια η lg δε νομίζω ότι σφραγίζει το κουτί, αν το κάνει θα το κάνει ο αντιπρόσωπος
VaggD Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δεν ήταν σφραγισμένο το δικό μου.. Και το σακουλακι της μπαταριας ηταν ανοιχτο. Δεν ξερω αν θα επρεπε να ηταν σφραγισμενο. Φορτιστες/ακουστικα ολα σφραγισμενα.. Όλα θα έπρεπε να είναι σφραγισμένο! Να το επιστρέψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα