Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι το αυτοκολητο ηταν της LG το οποιο εγραφε αν το shield ειναι σπασμενο να μην προχωρησης στην αγορα του κινητου ( αγορα απο το πλαισιο περσι )

Αδερφέ το είχα ψάξει μέχρι αηδίας πριν το αγοράσω το δικό μου ειδικά από την στιγμή που ζω Κύπρο και ελάχιστα μαγαζιά στέλνουν εδώ. Αυτό γνωρίζω αυτό λέω, αν κάνω λάθος συγχωρέστε με

Δημοσ.

Τα lg ελληνικής αντιπροσωπείας έχουν το γνωστο αυτοκολλητακι που σφραγίζει το κουτί χρόνια τώρα

Το ίδιο που είχα στο g3 μου είχα και στο optimus one μου

• Like 1
Δημοσ.

Το κινητό ήρθε σήμερα. Δεν το έχω ανοίξει ακόμα λόγο δουλειάς. Το S/N ξεκινάει απο 504. Αυτός είναι και ο αριθμός παρτίδας?

Δημοσ.

Το κινητό ήρθε σήμερα. Δεν το έχω ανοίξει ακόμα λόγο δουλειάς. Το S/N ξεκινάει απο 504. Αυτός είναι και ο αριθμός παρτίδας?

ναι,Απρίλης του 2015 

Δημοσ.

Ακριβός!

by the way

$_86.JPG

Δημοσ.

Δεν ήταν σφραγισμένο το δικό μου.. Και το σακουλακι της μπαταριας ηταν ανοιχτο. Δεν ξερω αν θα επρεπε να ηταν σφραγισμενο. Φορτιστες/ακουστικα ολα σφραγισμενα..

Δημοσ.

Η ίδια η lg δε νομίζω ότι σφραγίζει το κουτί, αν το κάνει θα το κάνει ο αντιπρόσωπος

Δημοσ.

Δεν ήταν σφραγισμένο το δικό μου.. Και το σακουλακι της μπαταριας ηταν ανοιχτο. Δεν ξερω αν θα επρεπε να ηταν σφραγισμενο. Φορτιστες/ακουστικα ολα σφραγισμενα..

Όλα θα έπρεπε να είναι σφραγισμένο! Να το επιστρέψεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...