Liapisftw Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Σε εποικινωνία με κατάστημα (KdMobile) για την αγορά του g3 32gb μου έιπαν οτι κανένα g3 δεν έρχεται σφραγισμένο με χαρτάκι της lg ούτε κάποια ταινία ασφαλείας. Ισχύει να προχωρήσω στην παραγγελία ή κάτι περίεργο παίζει? Όσο για το κατάστημα είναι το μόνο με διαθεσιμότητα στο γκρί χρώμα. Έχει κανείς εμπειρία με αυτό?
GianniSM Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Το αγόρασα από το ίδιο κατάστημα, και έχουν δίκιο. Δεν έρχεται σφραγισμένο.
Liapisftw Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Το αγόρασα από το ίδιο κατάστημα, και έχουν δίκιο. Δεν έρχεται σφραγισμένο. Σε ευχαριστώ. Προχώρησα στην παραγγελία και ελπίζω όλα να πάνε καλά. 1
Masma Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Παντως και σε αλλα μαγαζια υπαρχει σε αποθεμα το γκρι χρωμα. Απλα το αναφερω...
Liapisftw Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Παντως και σε αλλα μαγαζια υπαρχει σε αποθεμα το γκρι χρωμα. Απλα το αναφερω... Με αρκετά μεγάλη διαφορά τιμής 1
kyriakidis Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Το δικο μου που ειχα παρει ειχε αυτοκολιτο ασφαλειας
GianniSM Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Το δικο μου που ειχα παρει ειχε αυτοκολιτο ασφαλειας Ο λόγος που το είχε είναι επειδή όλοι το ζητάνε, και έτσι το μαγαζί απλά βάζει μια ταινία για να φαίνεται.
Masma Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Για να ξερω ολα τα μαγαζια ανοιγουν τη συσκευη πριν για να ελεξουν κλπ? Δεν θα ειμαι ο πρωτος που θα την ανοιγει ε?
GianniSM Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Για να ξερω ολα τα μαγαζια ανοιγουν τη συσκευη πριν για να ελεξουν κλπ? Δεν θα ειμαι ο πρωτος που θα την ανοιγει ε? Δεν μπορείς να είσαι βέβαιος πως δεν το άνοιξαν, αλλά αν ανοίχθηκε το λογικό είναι να βρεις σημάδια στην συσκευασία. Προσωπικά όσο προσεχτικά και να άνοιξα κάτι, ποτέ δεν κατάφερα να το βάλω πίσω ακριβώς όπως το βρήκα, αν σημαίνει κάτι αυτό 2
Masma Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δεν μπορείς να είσαι βέβαιος πως δεν το άνοιξαν, αλλά αν ανοίχθηκε το λογικό είναι να βρεις σημάδια στην συσκευασία. Προσωπικά όσο προσεχτικά και να άνοιξα κάτι, ποτέ δεν κατάφερα να το βάλω πίσω ακριβώς όπως το βρήκα, αν σημαίνει κάτι αυτό Βλεπω οι σε καποιους ερχεται απευθιας με lollipop ενω αλλοι κανουν την αναβαθμιση μονοι τους... Λογικα εχει να κανει με τη φουρνια του κινητου?
GianniSM Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Βλεπω οι σε καποιους ερχεται απευθιας με lollipop ενω αλλοι κανουν την αναβαθμιση μονοι τους... Λογικα εχει να κανει με τη φουρνια του κινητου? Ακριβώς. Αν το serial number του ξεκινά από 5, τότε μιλάμε για φουρνιά του 15 και θα έχει lollipop.
Liapisftw Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ακριβώς. Αν το serial number του ξεκινά από 5, τότε μιλάμε για φουρνιά του 15 και θα έχει lollipop. Τους ρώτησα να που δωσουν αριθμο παρτιδας ή serial number και μου ειπαν οτι δεν δινεται κατι τετοιο. μονο το imei μου εδωσαν. Εχω ακουσει για τις πρωτες παρτιδες να ειναι καπως ελλατωματικες και οτι καλο ειναι να εχω απο την 411 και μετα. Μπορω βαση του imei να δω τι παιζει? Ευχαριστω
AntiCambeR Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εφοσον εχεις το imei του κινητου που θα παραλαβεις,ρωτας την LG αν το κινητο καλυπτεται απο την εγγυηση.Αυτο ειναι το πιο σημαντικο. Αν δεν κανω λαθος, η παρτιδα του κινητου ειναι τα 3 πρωτα γραμματα του Serial Number το οποιο αναγραφεται εξωτερικα στο κουτι,ενω για να δεις το imei πρεπει να το δεις μεσα στο κινητο στο αυτοκολλητο αφου βγαλεις την μπαταρια. Μαλλον απεφυγαν να σου πουν το SN γιατι μπορει να τους ριξεις ακυρο λογω παλιας παρτιδας. Επισης σχετικα με τα κουτια των κινητων: Οταν παιρνεις κινητο παραεισαγωγης σφραγισμενο με ταινια ασφαλειας και μεσα εχει Ελληνικο manual εχει ανοιχτει,τοποθετηθηκε μεσα το manual και ξανασφραγιστηκε.Αυτο πιστευω οτι γινεται,δεν εξηγειται αλλιως. Η ουσια ειναι η εγγυηση και το κινητο να ειναι καινουριο,να μην εχει χρησιμοποιηθει.
GianniSM Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Τους ρώτησα να που δωσουν αριθμο παρτιδας ή serial number και μου ειπαν οτι δεν δινεται κατι τετοιο. μονο το imei μου εδωσαν. Εχω ακουσει για τις πρωτες παρτιδες να ειναι καπως ελλατωματικες και οτι καλο ειναι να εχω απο την 411 και μετα. Μπορω βαση του imei να δω τι παιζει? Ευχαριστω Έχω την εντύπωση πως αυτό δεν στέκει και τόσο, στο διπλανό φόρουμ έχουν αναφερθεί αν αυτό σε κάνει να νιώσεις καλύτερα εμένα είναι σειρά 410 (τα προβλήματα λέγονταν από 408 και κάτω) και παρέλαβα το τηλ μου από το ίδιο κατάστημα 4/12, οπότε θεωρώ απίθανο να είσαι κάτω από μένα.
kyriakidis Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ο λόγος που το είχε είναι επειδή όλοι το ζητάνε, και έτσι το μαγαζί απλά βάζει μια ταινία για να φαίνεται. οχι το αυτοκολητο ηταν της LG το οποιο εγραφε αν το shield ειναι σπασμενο να μην προχωρησης στην αγορα του κινητου ( αγορα απο το πλαισιο περσι )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα