johnyb98 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εδώ και λίγες ημέρες δε μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα απ' το Playstore. π.χ. θέλω να εγαταστήσω το fing που είναι 768KB. Διαθέδιμος χώρος 495MB. Μου βγάζει σφάλμα "Δεν είναι δυνατή η λήψη της εφαρμογής "fing" λόφω κάποιου σφάλματος. (491) Δοκίμασα να κλείσω και ανοίξω το κινητό:τίποτα. Άδειασα την cache:τίποτα.
vdeseris Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Για δοκίμασε αυτό. Πρώτο αποτέλεσμα στο google search ήταν
johnyb98 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Η διαγραφή του account διαγράφει αρχεία, settings ή κάτι άλλο, ώστε να χρειαστεί να κρατήσω κάποιο backup, ή δεν επηρρεάζει τίποτα;
saruman123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εδώ και λίγες ημέρες δε μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα απ' το Playstore. π.χ. θέλω να εγαταστήσω το fing που είναι 768KB. Διαθέδιμος χώρος 495MB. Μου βγάζει σφάλμα "Δεν είναι δυνατή η λήψη της εφαρμογής "fing" λόφω κάποιου σφάλματος. (491) Δοκίμασα να κλείσω και ανοίξω το κινητό:τίποτα. Άδειασα την cache:τίποτα. http://www.ibtimes.co.uk/how-fix-google-play-store-errors-android-device-list-issues-fixes-1447208
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα