Milkywaygrad Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Οκ, νόμιζα άλλο αλλά διαφωνώ διότι απο ότι βλέπω συμβαδίζει με τις άλλες εταιρίες και δέν τις ακολουθεί. Μάλιστα η Nokia πολλές φορές πρωτοπορεί. Άν λές για παλαιότερα, τότε δεν ξέρω.
runner1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Prwtoporei????Xmmmm!Sto mono pou prwtoporei einai sto na bgazei kinita me eksalla kai teleiws trella sxedia!!!!Apo thema texnologiwn......aplws akolouthei tis alles etaireies!Mexri twra den exei bgalei kai tipota to prwtoporiako!
Milkywaygrad Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Ναί, στα σχέδια έχεις δίκιο είναι λίγο τρελλά καμιά φορά. Γιά πές δηλαδή, που πρωτοπορούν οι άλλες εταιρίες και ακολουθεί η Nokia γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε γενικά.
andr3as Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Ασε' date=' άσε...Motorola με windows... Size does matters... Ευκολία, does matters... Symbian is dead![/quote'] Windows σε κινητά..... Το πρώτο antivirus ήδη ανακοινώθηκε από την Mcafee..... Χμμμμ.... Δεν χρειάζεται πολλά σχόλια Άμα θέλεις σκέψου το γιατί μάλλον δεν θα έχεις την δυνατότητα για Format και Επανεγκατάσταση....!!!!! Η Symbian μάλλον θα ζει για αρκετές δεκαετίες ακόμη εκτος εάν όντως μπει το Linux στα κινητά....
andr3as Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Prwtoporei????Xmmmm!Sto mono pou prwtoporei einai sto na bgazei kinita me eksalla kai teleiws trella sxedia!!!!Apo thema texnologiwn......aplws akolouthei tis alles etaireies!Mexri twra den exei bgalei kai tipota to prwtoporiako! Έχεις δίκιο,... γι'αυτό το μεγαλύτερο ποσοστό έχει ΝΟΚΙΑ και τα περισσότερα προγράμματα και παιχνίδια και Ringtones και Εικονομηνύματα......και.....και.....βγαίνουν για ΝΟΚΙΑ... Γιατί η ΝΟΚΙΑ ακολουθεί της άλλες εταιρίες... Μάλλον όταν βγαίνεις έξω στον κόσμο δεν κοιτάς τι κρατάει ο κόσμος στα χέρια του....... Άσ'το καλύτερα αδερφέ γιατί μάλλον δεν μπήκες στην σελίδα της Symbian να δεις εκτός από την ιστορία και λοιπά.... Ποιο ήταν το πρώτο Symbian κινητό που αν το συγκρίνεις με το Ρ800 και πότε βγήκε το ένα και το άλλο (και τι μοντέλα κυκλοφορούσε τότε η SE(αν υπήρχε!)) θα άλλαξεις μάλλον κάποια πράγματα στον εγκέφαλο σου για δεδομένα....
andr3as Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Μην ξεχνάς έρχεται σε κανένα 4μηνο το καινούργιο Communicator... Ποιο Ρ800,Ρ900, 7700 και βλ@κείες.......
KWSN_Men Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Και η Hyundai βγήκε κάποια στιγμή πρώτη σε πωλήσεις, δε νομίζω να σημαίνει κάτι αυτό... Εκτός ίσως από το γεγονός ότι η Nokia είχε για μεγάλο διάστημα το ευκολότερο μενού, μενού για χαζούς... Το θέμα είναι ότι στα μη smartphone μοντέλα της το μενού έχει μείνει ίδιο και έχει πια ξεπεραστεί από άλλες εταιρίες. Και για το τι κρατάει ο κόσμος στα χέρια του, μια ερώτηση σχετικά με απευθείας ανταγωνιστικά μοντέλα. Πόσα Τ610 βλέπεις στο δρόμο και πόσα 7250; Και πάλι όμως, αυτό δεν θα έπρεπε να είναι κριτήριο, από τη στιγμή που οι πιο πολύ διαλέγουν κινητό χωρίς να γνωρίζουν τις δυνατότητες του... Πόσες φορές έχω ακούσει το 'γιατί το Nokia μου δε λαμβάνει φωτογραφίες και ήχους;' Και μετά βέβαια σου ζητάνε να τους στείλεις καμιά φωτογραφία με MMS. Άντε μετά να εξηγείς για bluetooth, (κλειδωμένες) υπέρυθρες κτλ...
Toufas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 lol ma to 80% to kinito to pernei mono gia tin figoura....
andr3as Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Και η ALCATEL είχε βγάλει το ONE TOUCH EASY (βλέπε παντόφλα-σημερινά δεδομένα) αλλά άντεξε 8 χρόνια.... Και η ERRICSSON έβγαλε ένα μοντέλο το 98 αν θυμάμαι καλά (το πρώτο που άλλαζε "προσόψεις" (στο πληκτρολόγιο αν θυμάμαι καλά) και μετά έβγαλε το 768(?) που το 75% στην αγορά έβγαζε προβλήματα (και άλλα 4 μοντέλα που δεν τα θυμάμαι).... Και η ΝΟΚΙΑ έβγαλε βλ@κείες μοντέλα... Και η ΜΟΤΟROLA.... Και η ευχρηστρεία στο μενού δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι και βλακεία το λειτουργικό του....(βλέπε series 40 , 60,...κλπ) Το ότι ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει να τα λειτουργεί δεν σημαίνει ότι και βλακεία η συσκευή.... Αν το πρόσεξες η ΝΟΚΙΑ βγάζει κινητά για όλα τα γούστα με κάμερα , χωρίς κάμερα, με ανάλυση, με bluetooth, με.. ,με... Δεν κάνει ανταγωνισμό στις δυνατότητες τσάκαλε. Όπως κάθε νορμαλ επιχείρηση θα σκεφτεί τους παράδες....Άρα θα χτυπήσειτην αγορά.. Και σε ρωτώ το έχει κάνει?
Milkywaygrad Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Επεμβαίνω!!! Νομίζω έχεις δίκιο andr3as αλλά σε ορισμένα σημεία νομίζω πώς υπερβάλλεις. Και η SE είναι μιά μεγάλη εταιρία αλλά κανείς δεν παραδέχεται απο 'δω μέσα πως η Nokia σε πολλά σημεία είναι καλύτερη. Το να έχει κάτι εύκολο αλλα πλήρες μενού κύριοι είναι θετικό και δεν είναι για τους χαζούς. Ίσα ίσα σε ωθεί να αξιοποιήσεις περισσότερο το κινητό σου. Κατά τη γνώμη μου η Nokia έχει πολύ καλύτερο μενού στα κινητά της. Μπορεί η μία εταιρία να πρωτοπορεί σε κάτι αλλά η άλλη σε κάτι άλλο. Λοιπόν μη λέμε πως η SE είναι η καλύτερη και τέτοιες μπούρδες γιατί φορτώνω. Κοιτάτε μόνο τα αρνητικά της Nokia και κανείς τα θετικά της. Και Kwsn_men εσύ απο ότι βλέπω προωθείς τον οπαδισμό γιατί πάντα έχεις κάτι κακό να πείς για τη Nokia, για αυτό μη μου λές για αντικειμενικότητα και τέτοια. Εγώ δεν έχω τίποτα πρωσωπικό μαζί σου αλλά άλλα λές και άλλα γράφεις... Επίσης σας ακούω όλους να λέτε για κινητά με Windows και τέτοια. Τί νομίζετε ρε; Τιποτα XP θα έχει μέσα. Κάτι σαν Symbian θα είναι με αλλιώτικο περιββάλον και τίποτα παραπάνω. Όλο λέτε-λέτε και χωρίς επιχειρήματα πολλοί.
Excelsior Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Όταν το 7700 θα βγεί στην αγορά το P1000 θα κυκλοφορεί επίσης οπότε θα δούμε τότε για μια τέτοια σύγκριση. Πάντως αυτό που περιμένω εγώ την σειρά 505i των i-mode κινητών που σύντομα θα κατακτήσουν και την ελληνική αγορά με εξωπραγματικά χαρακτηριστικά. Πάντως για μένα η παραπάνω σύγκριση λόγω ημερομηνίας των αναφερθέντων κινητών είναι λάθος.
Milkywaygrad Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Excelsior αν περιμένεις να έρθουν κινητά της DoCoMo σύντομα στην Ελλάδα είσαι γελασμένος. Θα κάτσεις να περιμένεις μέχρι τότε; Και όσον αφορά το P1000 ούτε κάν το έχουν σχεδιάσει και μου λές πως θα βγεί με το 7700; Τουλάχιστον 6-7 μήνες αργότερα θα έρθει και ώς τότε η Nokia θα έχει βγάλει ήδη ανταγωνιστή!!!
Toufas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 dimmeneidis, o opadismos pou exeis esi diladi den fenete? ego mia fora exo dei/doulepsei kinito me windows,symbian kai palm os e ta symbian den me volevane...akoma kai sto argo spv ta windows itan kalitero apo to symbian(moni ekseresi to p800) pantos ego ksanaleo...to kalitero pda/kinito pou exo dei (mexri na vgei to spv 2) pou exo dei einai afto pou exo tora..handspring treo 600
andr3as Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Τώρα ξεφύγατε εντελώς... Συγκρίνετε PDA με κινητά τηλέφωνα? Σαν να συγκρίνουμε τους MacOS με τους κοινούς οικιακούς υπολογιστές... Συνέλθετε παιδιά. Όντως το παρακάναμε λες και είμαστε στο γήπεδο. Το να συγκρίνεις πράγματα που δεν ανήκουν στον ίδιο τομέα είναι φύση αδύνατον και μην μου πείτε ότι υπάρχουν PDA που είναι και κινητά τηλέφωνα διότι υπάρχουν και Η/Υ που φτιάχνουν και φαγητό αν τους συνδέσεις με κάποιες καινούργιες κουζίνες αλλά δεν τα συγκρίνω μεταξύ τους...... Φαντάσου τώρα P4 3,06 Ghz κόντρα στην ΠΙΤΣΟΣ (εμπιστοσύνη!!!)......... Είπαμε να λέμε και την γνώμη μας για τα κινητά αλλά να μην το παρακάνουμε και βγαίνουμε εκτός τόπου και χρόνου......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.