KWSN_Men Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 KWSN_Men Θα μου πείς εσύ μια ηλικία και θα σου πώ αν πέφτεις μέσα. Μου φένεται πώς μερικοι μερικοί το πέζετε παραπάνω έξυπνοι απ'όσο ήσαστε. 15-16 σε κόβω από τα λεγόμενά σου. Έξυπνος δεν το παίζω, ξερόλας ίσως... Το θέμα είναι ότι επιχειρήματα του στυλ 'το τάδε κάνει σκόνη το δείνα', 'ξυπνήστε, το τάδε είναι το καλυτερότερο', 'οι αποδώ γαμάνε τους αποκεί' με κάνουν και βγάζω καντύλες...
polaki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 my handspring is better apo pote sigatalegetai sta kinita?
Milkywaygrad Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 KWSN_Men είμαι 20 ετών και θα κατα τη γνώμη μου απο μία συζήτηση για ένα συγκεκριμένο θέμα δέν μπορείς βγάλεις ένα άτομο ανώριμο. Όλα αυτά τα υπερβολικά στοιχεία είναι απλά για να δώσουν ένα περιβάλλον φανατισμού και "πλάκας" στο όλο ζήτημα. Ποτέ δεν είμαι φανατικός με κάτι και πάντα είμαι ανοιχτόμυαλος. Για αυτό και προανέφερα αμα διάβασες πως δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να με πείσετε να πάρω το P900. Κατάλαβες; ****Άσχετο, ξέρεις ποτε θα βγούν κινητά με TV Tuner;;;
KWSN_Men Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Το λεγόμενά σου πάντως σε δείχνουν για άκρως φανατικό. Κάπου είχα διαβ΄σει ότι ετοιμάζονταν TV tuner εξωτερικό εξάρτημα για το Ρ800. Αυτό πριν από αρκετούς μήνες, και χωρίς να ξέρω τι έγινε τελικά.
Milkywaygrad Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Απλά δεν τα πάω καλά με τα Ericsson γιατι είχα συνηθήσει απο παλιά τα Nokia. Ειδικά μύνημα δεν μπορώ να γράψω με Ericsson.
Milkywaygrad Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 "The world's top mobile phone maker Nokia launched new phone models on Tuesday including a handset that will allow users to watch television, part of a drive to try to sustain market growth in 2004. Finland's Nokia said in a statement issued on the eve of its mobile Internet conference in Nice that it expected to ship some 100 million phones with color screens, java software, and enhanced messaging options in 2004. It also said it expected to have 15 phones on the market in 2004 offering high-speed EDGE network connections, with deliveries of EDGE-enabled handsets to reach around 100 million units by end-2005. The company also launched new phones including its 7700 model, which will allow users to watch television. The 7700 will also have video and camera options and an in-built FM radio." Δέν το κατάλαβα αυτο, βλέπεις κανονικά τηλεόραση με το 7700 ή απλά λαμβάνει αποσπάσματα;;; Πριν απο λιγο το βρήκα αυτο σε μιά σελίδα.
Papajohn Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Megale m aresi i logiki su!! Esi agorases pote kati sta xartia?? Sorry ala apo ena stilo bic mexri ena spiti tipota den ine ksekatharo ana den to dis na liturgi... Papajohn Τότε και με τη δικιά σου λογική κανείς δεν πρέπει να μιλάει για κινητά που ακομη δεν έχουν βγεί. Αλλωστε η οτι εχω διαβάσει απο τη Nokia' date=' έτσι και ήταν.[/quote']` File mu ne, mexri na vgi ena proion ke na to piasis sta xeria su den mporis na ekferis siguri apopsi. Mono genika pragmata. As vgun ke ta dio kinita ker meta mporume na epixirimatologume elfthera. Twra mia parusiasi enos kinitu apo tin kataskevastria eteria de lei pola pragmata. Ke pios su lei esena oti 7700 den tha rthi meta apo 8-9 mines? Pios mu lei emena pos to p900 mpori na rthi se 15 meres?? (tixea milaw) O xronos ine kati poli simadiki partametros sta proioda pliroforikis (opos eginan ke ta kinita...) ke den mporume na ton agnoume. Afta. Ke plz be cool. Papajohn
Milkywaygrad Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Σωστός σε αυτό που λές. θα περιμένουμε να βγούν και τα 2 και μετά θα συγκρίνουμε. Μεχρι να βγούνε κουβέντα να γίνεται. Είμαι Cool ρε, σιγά μη σκάσω κιόλας. Καλά ε, Πάριος-Τερζής είναι Κ@βλ@ στην Ιερα Οδο. Να πάτε και θα περάσετε τέλεια εγκυημένα!
lthanasis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Στην Ιαπωνία κυκλοφορούν όλο και περισσότερα με τηλεόραση, δεν ξέρω τίποτα για τον υπόλοιπο κόσμο μιας και οι εταιρίες που τα παράγουν δεν βλέπω να δραστηριοποιούνται εδώ τουλάχιστον.
Milkywaygrad Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Ithanasis έχω δημοσιεύσει ένα άρθρο εδω μέσα απο μία άλλη σελίδα που λέει πώς με το 7700 βλέπεις TV. Αυτό δεν ξέρω αν ισχύει γιατί δεν λέει τίποτα τέτοιο η Nokia. Εσύ ρε KWSN_Men τι λές;
KWSN_Men Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Τι να πω; Το 7700 δεν το έπερνα με τίποτα γιατί είναι τεράστιο και κακάσχημο.
Milkywaygrad Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Καλά, ok. Κανείς άλλος δεν ξέρει τίποτα για το άν το 7700 έχει πράγματι τηλεόραση;
Milkywaygrad Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Ρε παιδιά το ξεχάσατε; πείτε μου αν αληθεύει πως το 7700 έχει τηλεόραση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.