FELIX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 kalo to nokia se leitourgies alla emmfanisi asta na pane...xalia einai an kai fanatikos nokiakias edw kai xronia den 8a to eperna me tipota mou 8ymizei to palio 5510 pou exw kai to xrhsimopiow mono gia metafora dedomenwn pleon.einai aparadekto se mege8os kai emfanisi.xilies fores kalytera to ericson (exw xrhsimopiisi gia ligo to p800 kai moy arese poly)
KWSN_Men Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Ρε παιδιά συγγνώμη, αλλά πρόσεξε κανείς ότι το 7700 είναι 50% μεγαλύτερο σε όγκο;
Milkywaygrad Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Και επειδή είναι λίγο μεγαλύτερο τί έγινε; Άμα θες κορυφαία τεχνολογία έτσι είναι τα πράγματα. Μη θέλουμε και την πίτα ολόκρηρη και τον σκύλο χορτάτο. Άμα έχεις χόρο για το P900 θα έχεις και για το 7700!!!
Milkywaygrad Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 kalo to nokia se leitourgies alla emmfanisi asta na pane Μα τα πράγματα δεν μένουν στάσιμα φίλε μου. Και τα αυτοκίνητα έχουν αλλάξει απο το 1940. Και απο ότι είδες όλες οι εταιρίες σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να εγκαταλείπουν μια μια τα κλασσικά σχήματα και τον μικρό όγκο αφού όλες στρέφονται σττο πιό θα είναι τεχνολογικά καλύτερο.
kirimis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 dimmeneidis drop the case.... Πρωτον ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ακομα και σε συγκριση με το P900 Δευτερον ειναι ΑΣΧΗΜΟ Τριτον, ααα τωρα καταφεραν να βαλουν Symbian 7 στο τηλεφωνακι τους? Καλως ηρθατε... Τεταρτον... και αυτο γενικα ειναι αποψη μου... αν ειναι να δωσω 700 ευρω για μια ΓΚΟΥΜΟΥΤΣΑ, δεν δινω και ακομα 300 να παρω ενα φτηνο φορητο που θα το ευχαριστιεμε κιολας, και οχι οπως τα διαφορα smartphone gadgetry που το 99% τα παιρνει απλα για να τα περνει. (μην μου πει κανεις πως θα ανοιξει spreadsheet η word στο τηλεφωνο γιατι θα παρω το γιαταγανι μου... ) Πεμπτον και καλυτερον.... εως οτου βγει το 7700... απλα ενα θα σου πω... παλι θα φαει σκονη. Oι φυλακες και η SE εχουν γνωση... Περιμενε την εκθεση των Καννων τον Φεβρουαριο...
ba_eas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 kirimis se vriskw swstotato se ola! eidika sto pempto!!!
KWSN_Men Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Το 50% είναι λίγο; Δηλαδή η Mercedes S-Class είναι λίγο μεγαλύτερη από το Fiat Punto; Γιατί και εδώ 50% είναι η διαφορά... Γνώμη μου είναι ότι με το Ρ800 τα πράγματα είναι οριακά από άποψη βάρους και μεγέθους. Είναι για μένα στα όρια να χαρακτηριστεί γκουμούτσα, αλλά δεν τα περνάει. Με το Ρ900 τα πράγματα γίνονται ελάχιστα καλύτερα. Τώρα σχετικά με το σχήμα του, εγώ το βρίσκω τελείως άβολο, αλλά και εμφανισιακά απαράδεκτο, αλλά δέχομαι ότι αυτά τα δύο είναι υποκειμενικά. Αλλά όχι και ότι η νέα τάση στα κινητά είναι να τα βγάζουν μεγελύτερα... Και τέλος, να επισημάνω αυτό που λέει και ο kirimis, ότι το κινητό δεν υπάρχει καν, αλλά σχεδιάζεται να παρουσιαστεί στο δεύτερο 3μηνο του 2004, δηλαδή κάπου ανάμεσα σε Απρίλιο με Ιούνιο. Δε νομίζεις ότι είναι λίγο νωρίς να το συγκρίνουμε με άλλα κινητά;
ba_eas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 file kwsn-men to se P900 yparxei kai malista to exw xrhsimopoihsei sthn ekthesh parousiashs pou ekane prin ena mhna h se sto intercontinental. einai tromero kinhto apo apopsis programmatwn kai ergonomias,me ligi exoikiwsei mazi tou kaneis papades. oso gia to megethos einai arketa pio praktiko sthn palamh apo to P800 kai ligo pio elafri.
kirimis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 ba_eas εχω την εντυπωση πως ο KWSN μιλαει για το 7700 το οποιο αργει να παρουσιαστει, και οχι για το PiPi900
KWSN_Men Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Ναι όντως, για το 7700 λέω ότι αργεί. Επίσημα λένε δεύτερο τρίμηνο 2004, αν υπάρχει και καμία καθυστέρηση, live my May to eat glover...
Milkywaygrad Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Απο ότι βλέπω όλοι εδω μέσα έχετε πάρει το καϊμενο το 7700 και το πατάτε κάτω. Μιλάτε λες και είναι χειρότερο και απο το 3210. Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά. Έχετε δει πως γίνεται το σερφάρισμα μέσα απο το 7700 στο εξομειωμένο μενού του στο Site της Nokia σε σχέση με το P900; Α, έχει και ράδιο το 7700. Απο την άλλη εκτός μεγέθους όλα είναι καλύτερα στο 7700. Για δείτε λιγο τα χαρακτηριστικά του καθενός και θα καταλάβετε. ΣΕ ΟΛΑ ΥΠΕΡΕΧΕΙ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!! Πάω στοίχημα πώς όλοι Ericsson έχετε εδω μέσα!!! Ας γράψει και κανένας Nokiaκιας...
KWSN_Men Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Γι' αυτό και εγώ θα ξαναρωτήσω. Πόσο χρονών είσαι;
Milkywaygrad Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 KWSN_Men Θα μου πείς εσύ μια ηλικία και θα σου πώ αν πέφτεις μέσα. Μου φένεται πώς μερικοι μερικοί το πέζετε παραπάνω έξυπνοι απ'όσο ήσαστε.
IKARIWTHS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 file dimmeneidis,pes mas posa sou dinei h nokia na pame kai emeis na zhthsoume meridio gia na ths kanoume tosh diafhmhsh,eyxaristw
Milkywaygrad Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Ρε παιδιά θέλω να θυμάστε αυτά που λέτε τώρα και όταν βγεί το 7700. Τότε θα δούμε αν έχω τουλάχιστον σε κάποια σημεία δίκιο. Οσο για τον Kirimis που λέει πώς μερικές εφαρμογές είναι άχρηστες για τους περισσότερους, αυτό ειναι αλήθεια. Εγώ για να σου πώ την αλήθεια ξέρω πως αν πάρω το 7700 και δεν με πείσετε για το P900 θα το πάρω μονο και μόνο επειδή θα ξέρω πώς ειναι το καλύτερο και θα προσπαθήσω να το αξιοποιήσω όσο το περισσότερο δυνατόν. Και μία απορία: Ξέρετε πότε και άν θα βγουν τηλέφωνα με TV Tuner;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.