Milkywaygrad Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Όπως είδαμε όλοι τις τελευταίες ημέρες οι δύο αυτές εταιρίες παρουσίασαν τα "καμάρια" τους. Απο τη μία η Ericsson το P900 και απο την άλλη η Nokia το 7700. Τελικά απο ότι φαίνεται η Nokia θα κάνει σκόνη την Ericsson με αυτο το κινητό αφού δεν του λείπει απολύτως τίποτα. Έχει Mp3, Radio, MMS, Opera browser και ότι εχει βγει. Απο την άλλη το P900 δεν έχει Ράδιο και δεν μπορει να σερφάρει με την ευκολια του 7700. Απο όποια μεριά και να τα δείς το 7700 υπερέχει μακράν σε όλους τους τομείς. Και μή μου πείτε πως είναι τεράστιο γιατί και το P900 δεν πάει πίσω.Πάλι έσκισε η Nokia!!!Πετάξτε όλοι τα Ericsson και πάρτε Nokia και θα μάθετε τή θα πεί τεχνολογία και ευκολία στη χρήση!!!
karib Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Ασε, άσε... Motorola με windows... Size does matters... Ευκολία, does matters... Symbian is dead!
Milkywaygrad Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Πρώτα απ'ολα εγώ δεν μίλησα για Motorola και πράγματι μπορεί να είναι καλύτερο αυτό που λες. Αυτό που κάνεις λάθος είναι το "Symbian is dead", αφου βλέπεις πώς συνεχώς βγαίνουν αναβαθμισμένες εκδόσεις του. Το 7700 χρησημοποιεί Sieries 90 και άμα επισκευθείς το site της Nokia και δείς το Menu και τις λειτουργείες του θα καταλάβεις. Το μεγάλο μέγεθος οφείλεται στη μεγάλη οθόνη που τα απεικονίζει όλα άψογα. Και για να μείνουμε στο θέμα, συγκρίνω με το P900!!!
Papajohn Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Megale m aresi i logiki su!! Esi agorases pote kati sta xartia?? Sorry ala apo ena stilo bic mexri ena spiti tipota den ine ksekatharo ana den to dis na liturgi... Papajohn
Excelsior Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Σε χαρακτηριστικά μάλλον έχεις δίκιο για το 7700 αλλα μην ξεχνάς ότι θα αργήσει ακόμα να βγει και μέχρι τότε από ότι ξέρω και η SE κάτι ετοιμάζει. Πάντως θεωρώ απαράδεκτο το σχήμα του 7700 και δεν ξέρω πως θα μπορούσε να βολέψει αυτό το τηλέφωνο και φυσικά πολύ θα ήθελα να μάθω την τιμή του. Πάντως από χαρακτηριστικά είναι αδιαμφησβίτητα η κορυφή. Αντε να το δούμε και στα χέρια μας και αν βολεύει και αργήσει και η SE με το αναμενόμενο 3G (δεν μιλάω για το Ζ-1010) με βλέπω να αντικαθιστώ το Ρ800 μου με το 7700.
Milkywaygrad Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Megale m aresi i logiki su!! Esi agorases pote kati sta xartia?? Sorry ala apo ena stilo bic mexri ena spiti tipota den ine ksekatharo ana den to dis na liturgi... Papajohn Τότε και με τη δικιά σου λογική κανείς δεν πρέπει να μιλάει για κινητά που ακομη δεν έχουν βγεί. Αλλωστε η οτι εχω διαβάσει απο τη Nokia, έτσι και ήταν.
Milkywaygrad Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Πάντως θεωρώ απαράδεκτο το σχήμα του 7700 και δεν ξέρω πως θα μπορούσε να βολέψει αυτό το τηλέφωνο και φυσικά πολύ θα ήθελα να μάθω την τιμή του. Όλα είναι θέμα συνήθειας. Πριν πάρω το 3650 έλεγα πως δεν θα μπορώ να γράψω μύνημα και τελικά γράφω καλύτερα απο ότι με το κλασσικό πλ/γιο. Όσον αφορά το μέγεθος, αυτο οφείλεται στη μεγάλη οθόνη που είναι άψογη. Άμα είσαι ανοιχτόμυαλος τότε θα το αποδεχτείς γιατί κατα τη γνώμη μου τίποτα δεν πρέπει να μένει στάσιμο. Απο τη στιγμή που δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει δέν μπορούμε να λέμε πώς δεν είναι βολικό. Απο τιμή πιστεύω να είναι σε λογικά πλαίσια και όχι για τους λίγους. Μέχρι 750 ευρώ δικαιολογείται.
dreamdok Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Κοίτα να δεις σύμπτωση !! εγώ πέταξα και το nokia -7210- που είχα αλλά και το punto (ELX) -Χωρίς πλάκα-
ba_eas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 ΜΕΤΑΞΥ P800 ΚΑΙ 7650,3650 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ! ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ P800 ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ(ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ P800 ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΝΟΚΙΑΚΙΔΕΣ!) ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ P900 ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η SE ΣΤΟ INTERCONTINENTAL ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ! ΕΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ P900 ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ! ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΙΝΗΤΑ! ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΑΛΙΖΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΑ SE ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΝΟΚΙΑ! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ MOTOROLA ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Milkywaygrad Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Ρε, ποιός σας είπε πώς συγκρίνω το 3650 με το P800 και P900; Ένα παράδειγμα έφερα. Η Σύγκριση είναι μεταξύ 7700 και P900 και πάντα σύμφωνα με αυτά που γράφουν.
Milkywaygrad Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Κοίτα να δεις σύμπτωση !! εγώ πέταξα και το nokia -7210- που είχα αλλά και το punto (ELX) -Χωρίς πλάκα- Και καλά έκανες! Το ELX είναι μούφα. Απο Punto, ή Sporting ή HGT παίρνεις. Απο την άλλη και το 7210 δεν αξίζει μία.
Milkywaygrad Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Φίλε dimmeneidis, πόσω χρονών είσαι; Γιατί;
ba_eas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 ok tote epeidi to nokia den to exw piasei sta xeria mou enw to se to exw dei kai malista kala, tha perimenw to nokia na to dokimasw kai meta tha milisw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.