mentoras99 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ρε παιδια, εχω σεταρισμενο netbook εδω και χρονια, win 8.1, με eset antivirus, και περιστασιακα σκαναρω και με spybot, hitman pro, malwarebytes κλπ. Επισης κανω ολα τα win updates.Ως ωρας, ολα εδειξαν 'καθαρο' μηχανημα.Γενικα δεν το πολυχρησιμοιω, δεν ειναι το κυριο μηχανημα μου.Ομως, χτες ανακαλυψα κατι πραγματικα παραξενο.Δεν μπορουσα να γραψω συγκεκριμενους χαρακτηρες, πουθενα, σε καμια εφαρμογη!Πχ πατωντας το γραμμα 'i', μου ανοιγε το help της τρεχουσας εφαρμογης!Πηγαινα να γραψω πχ msconfig, και δεν πατωντας τα πληκτρα c, i, δεν εγραφε τα γραμματα!Ουτε στο notepad, ουτε στο 'run' box, ουτε στο word κλπΕκανα reboot, τα ιδια.Το παραδοξο;Μεσω teamviewer απο αλλον υπολογιστη, μπορω να γραψω οτι θελω!Επισης εκανα εναλλαγη γλωσσας, αγγλικα, ελληνικα κλπ, τα οποια ειναι οπως τα ειχα σεταρει απο την αρχη, αλλα δεν βοηθησε.Το μυαλο μου παει σε θεμα ιου, αλλα δεν εχω βρει κατι, και δεν ξερω τι αλλο να ψαξω.Μηπως εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο, ή εχει καποια καλη σκεψη τι μπορει να φταιει;
SPANK Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δοκίμασε απο περιέργεια με ενα εξωτερικό πληκτρολόγιο γιατι αν ηταν θέμα ιού ουτε απο teamviewer θα μπορούσες να γράψεις
mentoras99 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δοκίμασε απο περιέργεια με ενα εξωτερικό πληκτρολόγιο γιατι αν ηταν θέμα ιού ουτε απο teamviewer θα μπορούσες να γράψεις Δεν εχω προχειρο εξωτερικο πληκτρολογιο δυστυχως. Τι στο καλο, ειναι ποτε δυνατον να χαλασε το....πληκτρολογιο;;;;
mentoras99 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Σωστά, το πληκτρολόγιο μου φαίνεται να φταίει. Παιδια, το μηχανακι ειναι σχεδον καινουριο. Το ανοιγω μια φορα το μηνα και το αφηνω καμια μερα ανοιχτο να κατεβασει καμια ταινια, κι αυτο ειναι ολο! Μετα σβηστο για βδομαδες! Αχρησιμοποιητο! Εδω εχουμε λιωσει πληκτρολογια και πληκτρολογια και δεν χαλανε...
WalkerSW Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δεν εχω προχειρο εξωτερικο πληκτρολογιο δυστυχως. Τι στο καλο, ειναι ποτε δυνατον να χαλασε το....πληκτρολογιο;;;; Γτ να μην χαλασει το πληκτρολόγιο? Αφθαρτο ειναι? Σταθερο pc δεν υπαρχει να βγαλεις το πληκτρολόγιο να το δοκιμάσεις? Μονο έτισ θα σου λυθει η απορία!
Pseudonumo Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 είχακ κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα σε notebook, πατούσα shft+alt και δεν άλλαζε γλώσα, έκανε ότι να ναι. Φυσικά απ' τις ρυθμίσεις για πληκτρολόγιο στον πίνακα ελέγχου ήταν όλα όπως έπρεπε. Και με εξωτερικό πληκτρολόγιο τα ίδια!! και μετά από φορτματ τα ίδια..... Δεν ξέρω αν είναι αυτό σε σενα, πάντως ποτέ δεν βρήκα λύση, απλώς ένα work around...αλλάζεις γλώσσα απ το task bar.
mentoras99 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δοκιμασα αλλαγη γλωσσας και με key shortcuts και απο το taskbar. Μαλλον θα πρεπει να βρω κανενα πληκτρολογιο εξωτερικο οπως λετε, απλα μου φαινεται πολυ κουφο, να χαλασει πληκτρολογιο, και μαλιστα σε μηχανημα με ελαχιστη χρηση.
mentoras99 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ειχατε δικιο....ηταν πληκτρολογιο. Αγορασα ενα σιλικονατο αναδιπλουμενο, για προχειρο, και μολις το συνεδεσα, κανονικα, εγραφε τα παντα. Μαλιστα, να ξερω λοιπον οτι χαλανε και τα πληκτρολογια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα