Masma Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 θελω να παραγγηλω το LG G3 titan gray(black) απο εμπιστο skroutzomagazo αλλα να μην εχει επισημο service την ARVATO(εχω ακουσει πολλα αρνητικα). Συνηθως αγοραζω απο kaizershop.gr αλλα εδω θα εχω επισημο service την ARVATO. Θελω να μου προτεινετε καποιο αλλο μαγαζι με διαφορετικο service ωστε να κανω την αγορα μου!
SPANK Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Απο οπου και να το αγοράσεις αν υπάρξει καποιο πρόβλημα στο επίσημο service θα πάει εφόσον ειναι σε εγγύηση πάντα , δηλαδή προτιμάς να πάει σε οτι να ναι service ?
enidreiogmx Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Η εταιρεία service πάει ανάλογα με την εταιρεία του κινητού, όχι το μαγαζί. Εάν δεν θέλεις arvato, θα πρέπει να δεις ποιες εταιρείες κινητών δεν καλύπτει. 1
Masma Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Απο οπου και να το αγοράσεις αν υπάρξει καποιο πρόβλημα στο επίσημο service θα πάει εφόσον ειναι σε εγγύηση πάντα , δηλαδή προτιμάς να πάει σε οτι να ναι service ? Α περιμενε γιατι μαλλον δεν ειμαιενημερομενος. Δηλαδη αν παρω LG απο οπου και να το παρω επισημο service(μακαρι να μην χρειαστει) ειναι η arvato? Η εταιρεία service πάει ανάλογα με την εταιρεία του κινητού, όχι το μαγαζί. Εάν δεν θέλεις arvato, θα πρέπει να δεις ποιες εταιρείες κινητών δεν καλύπτει. A ok ευχαριστω για τη πληροφορια ! Δεν το ηξερα!
SPANK Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ακριβώς αν επίσημο service πχ στην ελλάδα ή στην αθήνα ειναι ή arvato ή οπως αλλιώς λέγεται εκει θα πάει το κινητό. Edit : Προφανώς μπορείς και να το πάς εσυ οπου θέλεις αλλα δεν θα καλύπτεσαι απο την εγγύηση εκει 1
Masma Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ωραια ευχαριστω πολυ και τους δυο για την αμεση απαντηση! οποτε τωρα θα προχωρισω την αγορα μου!
GianniSM Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δεν άκουσα κανέναν να συνδέει την LG με την Arvato. Όλοι με procordia έχουν να κάνουν και σπάνια παράπονο. Προχώρα άφοβα
Masma Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δεν άκουσα κανέναν να συνδέει την LG με την Arvato. Όλοι με procordia έχουν να κάνουν και σπάνια παράπονο. Προχώρα άφοβα Aπλα εγω που κοιταξα να το αγορασω απο το kaizershop.gr επειδη το εμπιστευομαι, αν μπεις στη σελιδα http://www.kaizershop.gr/κινητά-τηλέφωνα/lg-68/lg-g3-d855-32gb-titan-grey-eu στο λεει ξεκαθαρα. Επισημο site ΑRVATO. Απλα οπως μου ειπαν τα παιδια εχει κανει με την μαρκα του κινητου και οχι με το μαγαζι που το αγοραζεις....
kostas8080 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 θελω να παραγγηλω το LG G3 titan gray(black) απο εμπιστο skroutzomagazo αλλα να μην εχει επισημο service την ARVATO(εχω ακουσει πολλα αρνητικα). Συνηθως αγοραζω απο kaizershop.gr αλλα εδω θα εχω επισημο service την ARVATO. Θελω να μου προτεινετε καποιο αλλο μαγαζι με διαφορετικο service ωστε να κανω την αγορα μου! Εγώ πάντως έφτιαξα το g2 μου στην Procordia...Νομίζω δεν έχει καμία σχέση η Avarto με την LG, Τα Lg πάνε για service στην Procordia
Masma Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως έφτιαξα το g2 μου στην Procordia...Νομίζω δεν έχει καμία σχέση η Avarto με την LG, Τα Lg πάνε για service στην Procordia Eιδες ομως το link που εβαλα? To μαγαζι το συγκεκριμενο το λεει ξεκαθαρα!ποτε να κοιταξω σε αλλο σκρουτζομαγαζο η δεν εχει διαφορα?(επειδη πιο πανε το παιδια λενε οτι δεν παιζει ρολο το σκρουτζομαγαζο). Στο μεταξυ 1μισι χρονο και κατι με lg g2 δεν ειχα ποτε θεμα και δεν το εψαξα ποτε....
GianniSM Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Eιδες ομως το link που εβαλα? To μαγαζι το συγκεκριμενο το λεει ξεκαθαρα!ποτε να κοιταξω σε αλλο σκρουτζομαγαζο η δεν εχει διαφορα?(επειδη πιο πανε το παιδια λενε οτι δεν παιζει ρολο το σκρουτζομαγαζο). Στο μεταξυ 1μισι χρονο και κατι με lg g2 δεν ειχα ποτε θεμα και δεν το εψαξα ποτε.... Στείλε μέηλ να σαι βέβαιος αδερφέ 1
kostas8080 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Eιδες ομως το link που εβαλα? To μαγαζι το συγκεκριμενο το λεει ξεκαθαρα!ποτε να κοιταξω σε αλλο σκρουτζομαγαζο η δεν εχει διαφορα?(επειδη πιο πανε το παιδια λενε οτι δεν παιζει ρολο το σκρουτζομαγαζο). Στο μεταξυ 1μισι χρονο και κατι με lg g2 δεν ειχα ποτε θεμα και δεν το εψαξα ποτε.... Ουτε εγώ είχα πρόβλημα, απλά το πήγα να μου αλλάξουν μπαταρία διότι μου μειωθηκε σημαντικά η αυτονομία της) Και πάλι νομίζω δεν έχει σχέση το μαγαζί με το service άλλα ο κατασκευαστης 1
Masma Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Oκ σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Θα προχωρισω στην αγορα μου!
kostas8080 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 http://www.teleservice.com/teleservice_company_history.php πάντως στο Site της AVARTO δεν εμπεριέχεται η Lg: συγκεκριμένα γράφει : In 1992, Telecenter Esbjerg was authorised to carry out warranty repairs for Nokia Mobira (now NOKIA), and later, this brand was joined by others such as Ericsson (now Sony Ericsson), Motorola, Alcatel and Bosch (now Siemens).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα