Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια μολις εφτασε στα χερια μου το συγκεκριμενο τηλ με περασμενο lolipop 5.02!Το τηλ πεταει..βγαζει βαθμολογια στο benchmark 52479!Το θεμα ειναι οτι ωρες ωρες ψηλολαγκαρει......κ μετα παλι λειτουργει αψογα..!!Γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει..??

post-86369-0-66614400-1432855892_thumb.png

post-86369-0-39593000-1432855904_thumb.png

Δημοσ.

Μην ανυσηχεις!

Κλασικο φαινομενο android.

Γι αυτο το ios ειναι το καλυτερο λειτουργικο ever.

Ημουν χρηστης του note4 με βασικη συσκευη τo 6 plus.

Aυτην την στιγμη χρησιμοποιω για μερικες μερες το s6.

Κλασικη περιπτωση βλαβης ;)

Δημοσ.

Καλημερα

Οταν το πηρες το κινητο ενα hard reset του εκανες?

Συνηθως ετσι στρωνει…

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια μολις εφτασε στα χερια μου το συγκεκριμενο τηλ με περασμενο lolipop 5.02!Το τηλ πεταει..βγαζει βαθμολογια στο benchmark 52479!Το θεμα ειναι οτι ωρες ωρες ψηλολαγκαρει......κ μετα παλι λειτουργει αψογα..!!Γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει..??

Κατεβασε και το Watchdog να δεις τι παιζει……
  • Like 1
Δημοσ.

Απλά να κλείνεις τις ανοικτές εφαρμογές με το recent apps (πάτα παρατεταμένα το home button και swipe) και θα είσαι ok. Εκτός άμα έχεις εγκαταστήσει 50 εφαρμογές. Τότε δεν υπάρχει σωτηρία.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για το κινητό μου? ?

Αν εισαι root για να κανεις απεγκαταστασει την σαβουρα που εχεις(τις εφαρμογες του κινητου και οχι μονο)πρεπει να κατεβασεις το Uninstaller pro

Οσο γι'αυτα που τρεχουν στο παρασκηνιο το Greenify ειναι καλο(με root κανεις καλητερη δουλεια)αλλα δουλευη και χωρις

Δημοσ.

Επισης αν εχεις widget ασε μονο τα απαραιτητα. Οσο λιγοτερα τοσο καλυτερα. Εγω εχω μονο 1.

Και καλο ειναι να κλεινεις την συσκευη μια φορα την μερα για να "καθαριζει" η ram απο σαβουρες. Εγω την κλεινω καθε βραδυ οταν κοιμαμαι και την ανοιγω το πρωι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...