Προς το περιεχόμενο

Moto G 2nd Gen. Bootloader unlock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Είμαι κάτοχος του moto g 2nd generation και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία για το ξεκλείδωμα του bootloader. Πρέπει στην σελίδα της Motorola να περάσεις το ip της συσκευής και στην συνέχεια να λάβεις έναν κωδικό που ξεκλειδώνει τον bootloader. Ενώ η συσκευή μου είναι στην λίστα με τις συσκευές που δέχονται ξεκλείδωμα (Cid 0x0007), όταν περνάω το ip η απάντηση είναι ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή. Αυτό που θέλω βασικά είναι να περάσω την cm12 και δεν μπορώ να το κάνω διαφορετικά. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Δοκικασε αυτο το προγραμα.

http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014/development/tool-windroid-universal-android-toolkit-t3048091

Αν θυμάμαι καλα πρέπει να πάρεις ενα string και να το κανεις copy/paste στην σελιδα την motorola. Αν η συσκευή σου υποστηρίζετε τοτε θα σου στείλουν μαιλ με τον κωδικό. Δεν ξερω τι λαθως μπορει να κανεις... Δοκιμασε το παραπανω προγραμμα και με τον κλασικο τροπο μεσώ cmd και αν δεν πετύχει ουτε ετσι ρώτα στο XDA.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, όσο αφορά το bootloader λειτούργησε κανονικά. Για το root χρησιμοποίησα άλλο τρόπο γιατί για κάποιο λόγο δεν γινόταν. Τελικά πάντως όλα καλά bootloader ξεκλειδωθηκε και η συσκευή έγινε root. Σημειώστε επίσης ότι χθες έστειλα στην Motorola το πρόβλημα και πριν λίγο μου έστειλαν το Sting ώστε να μπορέσω να το ξεκλειδωσω, μπράβο για την γρήγορη απάντηση και σε αυτούς! Και πάλι ευχαριστώ mp44christos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...