koulouri Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ειχα παρει το galaxy s2 ( 570€ )Αψογη η κατασταση του κινητου, ουτε υγρασιες, να μην το παιρνω στο μπανιο μαζι μου, να μην πεσει κατω, ουτε γρατζουνια στην οθονηκαιγεται η μητρικη 1 βδομαδα μετα την ληξη της 2χρονης εγγυησηςEχω παρει το galaxy s4 ( 540€ )Αψογη η κατασταση του κινητου, ουτε υγρασιες, να μην το παιρνω στο μπανιο μαζι μου, να μην πεσει κατω, ουτε γρατζουνια στην οθονηκαιγεται η μητρικη 1 μηνα ΠΡΙΝ την ληξη της 2χρονης εγγυησης( παλι καλα που ειναι πριν )Αλλα πραγματικα χρονοδιακοπτη τα βαζουν να χαλανε στα 2 χρονια;;2 στα 2;;;
GianniSM Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 2 κινητά στα εκατομύρια που κυκλοφορούν δεν σου δίνουν το δικαίωμα να γενικεύεις. Είσαι απλά άτυχος, ή μάλλον τυχερός που ήταν μέσα στην εγγύηση.
Masma Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Καλα παντως η αποψη μου ειναι οτι τα κινητα εχουν ημερομοινια ληξης. Εγω γενικα κοιταω αν παρω ενα καλο κινητο να μου βγαλει 2 χρονια. Εφοσον τα βγαλει ευχαριστημενος ειμαι. Φυσικα υπαρχουν περιπτωσεις που κινητα κρατανε 3-4 και 5 χρονια χωρις προβλημα. Αλλα κατα γενικη ομολογια 2-2μισι χρονακια ειναι το αναμενομενο.(δεν λεω οτι θα χαλαει απλα οτι συνηθως στα 2-2μισι παρουσιαζουν κανα προβληματακι). Να προσθεσω οτι το προβληματακι μπορω να ειναι κατι απλο (φθηνο) οποτε ο φτιαχνεις και ολα καλα. Φυσικα αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη μπορει να ειναι και λαθος....
kostas8080 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Όσον αφορά το s4 και σε δύο φίλους μου κάηκε η μητρική , δεν είναι τυχαίο (μάλλον το s4 είναι προβληματικό)
GianniSM Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Όσον αφορά το s4 και σε δύο φίλους μου κάηκε η μητρική , δεν είναι τυχαίο (μάλλον το s4 είναι προβληματικό) Στατιστικά Κώστα το δείγμα είναι μηδενικό. Μια καλή ιδέα σου δίνει το να πας στο δίπλα ακόμα και 1000 συσκευές στα 30 τόσα εκ που πουλήθηκαν μηδενικό είναι σαν δείγμα. Δεν μπορείς να γενικεύεις.
kostas8080 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δηλαδή Στατιστικά Κώστα το δείγμα είναι μηδενικό. Μια καλή ιδέα σου δίνει το να πας στο δίπλα ακόμα και 1000 συσκευές στα 30 τόσα εκ που πουλήθηκαν μηδενικό είναι σαν δείγμα. Δεν μπορείς να γενικεύεις.Δηλαδί είναι τυχαίο ε; Σε εναν άλλο φίλο μου, στο s4 δεν ανοίγει η κάμερα και μερικές φορές που ανοίγει δείχνει θολά, ασε που είναι πολύ αργή και κολλημένη συσκευή... Ευτυχώς που δεν την ειχα αγοράσει τοτε και είχα πάρει το g2 παρα το γεγονός ότι όλοι είχαν s4 που ακόμα και σήμερα δεν κολλάει και είναι και τούμπανο Δηλαδή όλα τα προβληματικα έπεσαν στους φίλους μου ή είναι προβληματικο μοντέλο
GianniSM Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Κώστα δεν λέω πως αποκλείεται να υπάρχει όντως πρόβλημα. Σαν μηχανικός πληροφορικής όμως δεν μπορώ να χαρακτηρίσω ένα προιόν προβληματικό με τόσο μικρό δείγμα, είναι πολύ απλό.Π.χ. σε μένα ποτέ δεν έκανε η Sony, και δεν μιλάω μόνο για κινητά, σε όλα. Αλλά δεν μπορώ να κρίνω μια εταιρία μόνο από αυτό, επειδή στατιστικά ναι μπορεί να φάνηκα γκαντέμης. Η κουνιάδα μου ΟΛΑ της τα τηλ sony και τα κράτησε πάνω από 3 χρόνια. Άρα η προσωπική μας εμπειρία είναι αυτό μόνο. Προσωπική εμπειρία, και δεν δικαιολογεί την γενίκευση.
sorris78 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Οντως καλο ειναι να μην γενικεύουμε σε ολες τις εταιριες συμβαίνει στα δυο χρονια κάποιο κινητό ενα στα τόσα να πάθει σοβαρή βλάβη...κινητό ειναι....δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε την ποιότητα κατασκευής της Samsung για κάποια μεμονωμένα περιστατικά. Sent from my iPhone using Insomnia
Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ειχα παρει το galaxy s2 ( 570€ ) Αψογη η κατασταση του κινητου, ουτε υγρασιες, να μην το παιρνω στο μπανιο μαζι μου, να μην πεσει κατω, ουτε γρατζουνια στην οθονη καιγεται η μητρικη 1 βδομαδα μετα την ληξη της 2χρονης εγγυησης Eχω παρει το galaxy s4 ( 540€ ) Αψογη η κατασταση του κινητου, ουτε υγρασιες, να μην το παιρνω στο μπανιο μαζι μου, να μην πεσει κατω, ουτε γρατζουνια στην οθονη καιγεται η μητρικη 1 μηνα ΠΡΙΝ την ληξη της 2χρονης εγγυησης ( παλι καλα που ειναι πριν ) Αλλα πραγματικα χρονοδιακοπτη τα βαζουν να χαλανε στα 2 χρονια;; 2 στα 2;;; Αντι για 550ευρω για 2 χρονια δες φθηνοτερα κινητα πχ με τα μισα χρηματα και δεν εχεις θεμα να αναβαθμιζεις ακομα και καθε 2 χρονια.
AntiCambeR Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Οταν διαβασα τον τιτλο νομιζα οτι ειναι περιπτωση εγγυησης. Συμφωνω με τον @Fulgore.Παιρνεις κινητο με τα μισα χρηματα,το πουλας οσο πιασει και συμπληρωνεις χρηματα για καινουριο. 500€+ για κινητο ειναι πολλα,ειδικα οταν προκειται για συσκευη που χανει μεγαλο μερος της αξιας της για μεταπωληση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα