zarzonis Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Καλησπέρα στην παρέα, θέλω να αγοράσω μια 32" τηλεόραση για το φοιτητικό μου σπίτι και να δώσω το 23" TV Monitor που έχω για το δωμάτιο των γονιών μου. Αυτά που θέλω να έχει είναι τα εξής: καλύτερη δυνατή εικόνα, αξιόλογο ήχο, αναπαραγωγή ταινιών με υπότιτλους srt από USB, σύνδεση μέσω DLNA στο synology NAS που θα πάρω σύντομα για αναπαραγωγή ταινιών με υπότιτλους srt. Είμαι ανάμεσα σε 2 αυτή τη στιγμή. Την Samsung UE32H5500 και την LG 32LB5700. Και οι δύο ξέρω ότι σίγουρα παίζουν ταινίες με υπότιτλους από USB και έχουν αρκετά καλή εικόνα και ήχο. Δεν είμαι σίγουρος όμως για την αναπαραγωγή από τον NAS. Έχει κάποιος σχετική εμπειρία με κάποια από αυτές τις τηλεοράσεις; Επίσης θέλω να αναφέρω ότι θα προτιμούσα να κάνω την αγορά από τον Κωτσόβολο και το κόστος να μην ξεπερνάει τα 350. Η Samsung έχει 280 και η άλλη 350. Επίσης υπάρχει και η LG 32LF5610 που κάνει 370 αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Ποια είναι η γνώμη σας;
zarzonis Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Κλείνω μάλλον προς την Samsung γιατί είδα σίγουρα ότι παίζει από το Synology NAS. Λέω να την παραγγείλω σήμερα. Αν κάποιος έχει κάποια καλύτερη επιλογή ας μου πει πριν την αγοράσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα