Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Μου έδωσαν ένα UPS που είχαν παρατημένο σε μια αποθήκη και προσπαθώ να το συνδέσω στο ρεύμα, αλλά το πρόβλημα μου είναι πως είναι hard wired και δεν βρίσκω το manual πουθενα για να δω πως πρέπει να συνδεθεί στο ρεύμα.

Επίσης δεν γνωρίζω αν παίζει ρόλο που θα πάει το θετικό και που θα πάει η επιστροφή.

Στις πρίζες σούκο δεν παίζει ρόλο γιατί μπορείς να την βάλεις και με τις δύο "πολικότητες".

Ξέρεις κάποιος να μου πει με σιγουρία αν στην συγκεκριμένη περίπτωση παίζει ρόλο?

Επίσης ψάχνω το εγχειρίδιο και δεν το βρίσκω. Αν κάποιος ξέρει κάτι... ας μιλήσει!! :)

Παραθέτω φωτογραφίες για να δείτε για ποιο μοντέλο πρόκειται.

post-246286-0-87357700-1432841362_thumb.jpg

post-246286-0-01543300-1432841369_thumb.jpg

post-246286-0-17500200-1432841375_thumb.jpg

post-246286-0-99281200-1432841379_thumb.jpg

Επεξ/σία από retinoli
Δημοσ.

Κανονικα υπαρχει ενα ταμπελακι το οποιο γραφει που θα συνδεθει L,N,και ground,δεν υπαρχει?

Κατα δευτερον,μην το συνδεσεις οπως νομιζεις αν δεν εισαι σιγουρος.Αυτα τα ups τετοιου ειδους ,συνδεονται πανω σε πινακα και η συνδεση ειναι αυστηρα L ,Ν,και ground.

Oυτε με καλωδιο που καταληγει σε σουκο μπορεις να το συνδεσεις γιατι θα πρεπει να εισαι σιγουρος ποιο ειναι το L και ποιο το Ν

Θα μπορουσες να το ανοιξεις αν γνωριζεις και να καταλαβεις ευκολα που πηγαινει η παροχη.

Προσοχη.

• Like 2
Δημοσ.

Ποοο... έχεις δίκιο, έχει ταμπελάκι και δεν το έιχα δει... είναι κρυμμένο κάπως σε μια εσοχή και είχε και ένα στρώμα σκόνης επάνω του...

παραθέτω φωτογραφία και περιγραφή των ενδείξεων.

Γράφει: Battery + / Battery - / Input L / Input N / Input G / Output L / Output N / Output G

Αν βάλω ανάποδα το L και το N θα δει τα ραδίκια ανάποδα το UPS?

γιατί είδα ότι το ίδιο μοντέλο βγαίνει και με σούκο πρίζα για input.

http://www.kafaagroup.com/Products/usp/SINUS_SERIES__1-3_KVA.php

http://www.kafaagroup.com//Downloads/usp/OnlineUPS/1Ph-1Ph/inform/SINUS-SERIES1-3KVA/sinus-series-manuals.zip

Το μοντέλο που έχω είναι το 3kVA

post-246286-0-69346700-1432852334_thumb.jpg

Δημοσ.

Ωραιος,τωρα ειναι ευκολα τα πραγματα.

Παρε απο ενα πινακα και συνδεσε σωστα L Ν και ground.

Nα προσεξεις και την διατομη καλωδιου.

Αυτο που το τεσταρεις ειναι πολυ λεπτο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...