Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα..

Μέχρι τέλος Ιούνη θα αγοράσω καινούριο σύστημα.Αρχικά σκέφτηκα το eshop ως το κατάλληλο κατάστημα μιας και το έχω ξαναχρησιμοποιήσει αλλά στο άλλο topic τα σχόλια δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά και δεν έχω και εμπείρια σε περίπτωση service από εκεί οπότε δεν γνωρίζω..

Τώρα.. Με ενδιαφέρει καλό after sale service σε συνδιασμό με καλές τιμές και ποικιλία...

Άκουσα για το polytope systems το οποίο έχει φοβερές κριτικές στο skroutz και τυχαίνει να είναι και κοντά μου..(Όχι πιο κοντά απο eshop)

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή θα ήμουν ευγνώμων...

Δημοσ.

after sale service και ελλαδα δεν συμβιβαζονται δυστυχως και καποια καλα μαγαζια που ειχαν μεινει χαλανε-χαλασανε και αυτα...

το Polytotype στο προτεινω παντως μια και εγω απο κει αγορασα καποια κομματια του καταστηματος,ενα ζευγαρι ηταν στο μαγαζι πολυ εξυπηρετικη και ο αντρας εδειξε να γνωριζει.Και το καταστημα ειναι πανεμορφο εχει και κατι τουμπανα builds σε ενα ραφακι μπροστα στο ταμειο θα σου πεσει το σαγονι! :P 

Δημοσ.

after sale service και ελλαδα δεν συμβιβαζονται δυστυχως και καποια καλα μαγαζια που ειχαν μεινει χαλανε-χαλασανε και αυτα...

το Polytotype στο προτεινω παντως μια και εγω απο κει αγορασα καποια κομματια του καταστηματος,ενα ζευγαρι ηταν στο μαγαζι πολυ εξυπηρετικη και ο αντρας εδειξε να γνωριζει.Και το καταστημα ειναι πανεμορφο εχει και κατι τουμπανα builds σε ενα ραφακι μπροστα στο ταμειο θα σου πεσει το σαγονι! :P

Σου έχει τύχει να χρειαστείς το service τους? και αν ναι ήταν ικανοποιητικό??? Εννοώ να μην είναι όπως το κιτρινομάγαζο που κάνουν τους κινέζους...(Ταιριάζει και το χρώμα :mellow: )

Δημοσ.

Είναι πολύ καλά τα παιδιά στο Polytope.Και στο service τους και παντού!Επίσης,είναι ευγενικότατοι και συνεργάσιμοι οπότε εγώ προσωπικά,το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.

όταν ο άλλος έχει βγάλει 3..5% στην πώληση ....μπορεί να είναι ....ευγενικός στην καλύτερη περίπτωση.

πάντως να πας στον κοντινότερο .... και να συνομιλήσεις-ψυχολογήσεις ...σε φυσική παρουσία τον μαγαζάτορα δεν είναι κακή ιδέα.

Δημοσ.

Άμα έχει και κάποιος άλλος εμπειρία σχετικά θα με βοηθούσε ιδιαίτερα για service .. Επίσης. Αν συμβεί κάτι στο polytope πχ κλείσει για κάποιο λόγο (το απευχομαι αλλά είναι μόνο ένα κατάστημα και μιλάμε για πράγματα με εγγύηση 2-6 χρόνια) τι γίνεται με την εγγύηση??

Δημοσ.

Άμα έχει και κάποιος άλλος εμπειρία σχετικά θα με βοηθούσε ιδιαίτερα για service .. Επίσης. Αν συμβεί κάτι στο polytope πχ κλείσει για κάποιο λόγο (το απευχομαι αλλά είναι μόνο ένα κατάστημα και μιλάμε για πράγματα με εγγύηση 2-6 χρόνια) τι γίνεται με την εγγύηση??

Πας στην αντιπροσωπία της κάθε εταιρείας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...