Norone92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που καθυστερεί τόσο στην Ελλάδα;
_linuslost_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Oτι πεφτει 15 Αυγουστος και γενικα στην Ελλαδα κανεις δεν θα παει σινεμα 1-20 Αυγουστου...
revolver1990 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μακάρι να πέσω έξω αλλά είναι η πρώτη ταινία που τουλάχιστον από το τραιλερ είμαι απογοητευμένος από τον Leto. Σαν joker έχω αυτό στο μυαλό μου. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Καλά η φωνή του Hamill τα σπάει σαν Joker παρόλα αυτά προτιμώ του Ledger. Το look του Leto όμως είναι ότι καλύτερο μέχρι στιγμής. 3
john_shadow Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=kPfpQBOW_CM 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μακάρι να πέσω έξω αλλά είναι η πρώτη ταινία που τουλάχιστον από το τραιλερ είμαι απογοητευμένος από τον Leto. Σαν joker έχω αυτό στο μυαλό μου. Καλά η φωνή του Hamill τα σπάει σαν Joker παρόλα αυτά προτιμώ του Ledger. Το look του Leto όμως είναι ότι καλύτερο μέχρι στιγμής. Μόνο που στο συγκεκριμένο βίντεο όπως το λέει κιόλας, είναι impression στο στυλ του Hamill και όχι ο ίδιος.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μόνο που στο συγκεκριμένο βίντεο όπως το λέει κιόλας, είναι impression στο στυλ του Hamill και όχι ο ίδιος. I know bud, μπορεί να μην έχω δει κανένα animated κτλ αλλα έχω παίξει όλα τα games
nickmanak Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Σαν να μου φαινεται μεγαλη μουφα η ταινια απο το τρειλερ. Φοβαμαι οτι δεν θα κοψει tickets.
Norone92 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως που έχω κουραστεί υπερβολικά με superhero movies, αυτή είναι η πρώτη μετά από πάρα πολύ καιρό που αναμένω να δω. Ίσως επειδή ξεφεύγει από την κλασσική συνταγή την εξέλιξης του πρωταγωνιστή ως τη μάχη με τους bad guys, μέσω ανελέητου fan service. Βέβαια τα trailers δε λένε τίποτα και μπορεί στο τέλος να αποδειχτεί μάπα.
KilliK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Σαν να μου φαινεται μεγαλη μουφα η ταινια απο το τρειλερ. Φοβαμαι οτι δεν θα κοψει tickets. θα κοψει μονο και μονο με Joker και Harley. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μονο αυτό φτάνει για να κόψει... προσωπικά το βρίσκω λίγο παραπάνω ξεκολλo από ότι χρειαζόταν but whatever...
snake_plissken2112 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Καλά γνκ τόχουν γαμήσει με το oversexualization της Harley παντού εδώ και κάμποσα χρόνια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα