Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μακάρι να πέσω έξω αλλά είναι η πρώτη ταινία που τουλάχιστον από το τραιλερ είμαι απογοητευμένος από τον Leto.

Σαν joker έχω αυτό στο μυαλό μου.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μακάρι να πέσω έξω αλλά είναι η πρώτη ταινία που τουλάχιστον από το τραιλερ είμαι απογοητευμένος από τον Leto.

Σαν joker έχω αυτό στο μυαλό μου.

Καλά η φωνή του Hamill τα σπάει σαν Joker παρόλα αυτά προτιμώ του Ledger. Το look του Leto όμως είναι ότι καλύτερο μέχρι στιγμής.

Μόνο που στο συγκεκριμένο βίντεο όπως το λέει κιόλας, είναι impression στο στυλ του Hamill και όχι ο ίδιος.

Δημοσ.

Μόνο που στο συγκεκριμένο βίντεο όπως το λέει κιόλας, είναι impression στο στυλ του Hamill και όχι ο ίδιος.

I know bud, μπορεί να μην έχω δει κανένα animated κτλ αλλα έχω παίξει όλα τα games ;)

Δημοσ.

Εγώ πάντως που έχω κουραστεί υπερβολικά με superhero movies, αυτή είναι η πρώτη μετά από πάρα πολύ καιρό που αναμένω να δω. Ίσως επειδή ξεφεύγει από την κλασσική συνταγή την εξέλιξης του πρωταγωνιστή ως τη μάχη με τους bad guys, μέσω ανελέητου fan service. Βέβαια τα trailers δε λένε τίποτα και μπορεί στο τέλος να αποδειχτεί μάπα.

Δημοσ.

Σαν να μου φαινεται μεγαλη μουφα η ταινια απο το τρειλερ. Φοβαμαι οτι δεν θα κοψει tickets.

θα κοψει μονο και μονο με Joker και Harley.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...