Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

oχι εγω. ο Superman του Miller δεν εχει καμια σχεση με την κλασικη εκδοχη του. επισης ο Batman υποτιθεται ειναι 60αρης και εχει ηδη μια 30χρονη φιλια με τον Clark. αυτη η προιστορια τους προυπηρχει στα κομιξ, αλλα οχι στον κινηματογραφο. επισης ο Μιller κανει κριτικη στα πολιτικα δρωμενα της εποχης του, επομενως υπαρχει το προβλημα του αναχρονισμου. δεν μπορουμε να μιλαμε για ρηγκανισμο εν ετει 2016. γενικα δεν μπορεις να εχεις μια πιστη μεταφορα του TDKR, οι αλλαγες ειναι αναποφευκτες. δεν πειραζει, η animated ταινια αρκει.

Δεν έχεις άδικο σε τίποτα απο όσα αναφέρεις.Το βασικό είναι νομίζω η έλλειψη προϊστορίας στον κινηματογράφο.Θεωρώ πως έπρεπε να κινηθούν πρώτα με solo movies και μέσα απο εκεί να χτίσουν τη JLA και τέλος το Versus storyline.

Τα υπόλοιπα που ανέφερες νομίζω χοντρικά θα τα μπάλωναν.

Δυστυχώς το χρονοδιάγραμμα είναι διαφορετικό και για αυτό δεν είναι εφικτή μια Miller έκδοση θεωρώ.

Μανία να κυνηγήσουν τη Marvel... 

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω πως έπρεπε να δούμε άλλη μια φορά το origin story όλων αυτών των ηρώων (Batman, Superman, Spiderman κτλ) γιατί τόσες φορές που το έχουμε δει τα τελευταία χρόνια δεν φτάνει.

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Διαβάζω ότι η Warner Bros μετά την όχι και τόσο θερμή υποδοχή του σκοτεινού Batman VS Superman, αποφάσισε να κάνει κάπως πιο ελαφρύ το Suicide Squad και να δώσει έναν πιο χιουμοριστικό τόνο, οπότε θα ξοδέψει γύρω στα 10 εκ. δολάρια για να ξαναγυρίσει σκηνές με διαφορετικό τρόπο.
Eίδαν μάλλον την απήχηση του Deadpool και θέλουν να το πάνε κι εκείνοι προς τα εκεί, συνήθως δεν είναι καλό να αλλάζεις το αρχικό σου πλάνο για να αρέσεις σε κάποιο κοινό, δεν ξέρω αν θα είναι καλό για την ταινία αυτό...

Δημοσ.

Αν το "χιούμορ" που θα προσθέσουν είναι αντίστοιχο του trailer καλύτερα να μη βάλουν άλλο.

Όταν προσθέτεις το χιούμορ μετά που έχεις γυρίσει την ταινία, πόσο καλό θα μπορούσε να είναι;

Δημοσ.

Όταν προσθέτεις το χιούμορ μετά που έχεις γυρίσει την ταινία, πόσο καλό θα μπορούσε να είναι;

Κοίτα προσωπικά δε μου άρεσε ούτε αυτό που είδα στο trailer... μου φάνηκε δημοτικού στην καλύτερη, οπότε υποθέτω πως ό,τι μπει εκ των υστέρων θα είναι ακόμα χειρότερο.

Δημοσ.

Και στο F4 τους ξαναφέραν πίσω για συμπληρωματικά γυρίσματα και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Πραγματικά όμως, 4.3 στο imdb για superhero blockbuster του 2015 είναι πραγματικό αριστούργημα.

Κοινώς, μυρίζει μέγα, ΜΕΓΑ λάθος. Τουλάχιστον ας κρατήσουν και την τωρινή κόπια σε κανένα συρτάρι να έχουμε να συγκρίνουμε μετά.

Δημοσ.

ηρεμηστε, η φημη προερχεται απο τον Farraci. οποτε δεν ισχυει,μεσα απο το μυαλο του το εχει βγαλει. ο τυπος ειναι οτι πιο αναξιο υπαρχει στο χωρο των movie sites.

Δημοσ.

Διαβάζω ότι η Warner Bros μετά την όχι και τόσο θερμή υποδοχή του σκοτεινού Batman VS Superman, αποφάσισε να κάνει κάπως πιο ελαφρύ το Suicide Squad και να δώσει έναν πιο χιουμοριστικό τόνο, οπότε θα ξοδέψει γύρω στα 10 εκ. δολάρια για να ξαναγυρίσει σκηνές με διαφορετικό τρόπο.

Eίδαν μάλλον την απήχηση του Deadpool και θέλουν να το πάνε κι εκείνοι προς τα εκεί, συνήθως δεν είναι καλό να αλλάζεις το αρχικό σου πλάνο για να αρέσεις σε κάποιο κοινό, δεν ξέρω αν θα είναι καλό για την ταινία αυτό...

Και να ισχύει η φήμη για re-shoots, δεν είναι μονάχα ο Deadpool, που έτσι κι αλλιώς είναι η φύση του χαρακτήρα τέτοια. Οι περισσότερες ταινίες του cinematic universe της Marvel (η οποία, καλώς ή κακώς έφτασε πρώτη και σέρνει τον χορό) έχουν τέτοιο ανάλαφρο στυλ με φιξ αστεία/λεπτό. Το κοινό έχει απλά συνηθίσει αυτό το ύφος.

Δημοσ.

Καλύτερα να κρατήσουν το σκοτεινό ύφος για διαφοροποίηση και το suicide θα έπρεπε να είναι ακόμα πιο σκοτεινό tbh με phycho/black humor Joker φάση. Επίσης το rating 12 είναι λάθος, το BvS δεν ήταν για παιδάκια ποσο μάλλον αυτό.

Δημοσ.

ηρεμηστε, η φημη προερχεται απο τον Farraci. οποτε δεν ισχυει,μεσα απο το μυαλο του το εχει βγαλει. ο τυπος ειναι οτι πιο αναξιο υπαρχει στο χωρο των movie sites.

Πραγματικά ελπίζω να έχεις δίκιο...

Δεν θα αντέξω τέτοια απογοήτευση...

• Moderators
Δημοσ.

Καλύτερα να κρατήσουν το σκοτεινό ύφος για διαφοροποίηση και το suicide θα έπρεπε να είναι ακόμα πιο σκοτεινό tbh με phycho/black humor Joker φάση. Επίσης το rating 12 είναι λάθος, το BvS δεν ήταν για παιδάκια ποσο μάλλον αυτό.

Έχουμε και άλλον Joker για να δούμε φέτος. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=DDj4zGFf4F8

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι κανουν reshoots?Το SS φαινετε οτι γαμαει και δερνει.Το τρειλερ ειναι πολυ καλο και χωρις να κανει spoil την ταινια οπως εκεινο το απαισιο 2o trailer του BvS.Ας κοιταξουν να δωσουν μπουλο τον απατεωνα Snyder και ας αφησουν τον Ayer να κανει την δουλεια του χωρις παρεμβολες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...