tritonas00 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 η Robbie θα κλεψει το σοου παντως. Να δουμε και ο Leto τι θα κανει...
liakinen Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Εγώ δεν έχω μεγάλες προσδοκίες για το συγκεκριμένο και ίσως μου βγεί σε καλό. Από αυτά που είδα στο trailer την χειρότερη εντύπωση μου έκανε ο Joker (Leto).
Wayward Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Στο λίγο που φαίνεται καλός μου φαίνεται ο Leto (γούστα είναι αυτά) αυτό που με ξένισε περισσότερο είναι το χιούμορ δημοτικού που διέκρινα σε 2-3 σκηνές.
Porco_rosso Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 αδιανοητο τι περνανε σα ''ταινιες δρασης'' σημερα και τι σκουπιδια τρωμε στη μαπα συνεχως
Wayward Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 αδιανοητο τι περνανε σα ''ταινιες δρασης'' σημερα και τι σκουπιδια τρωμε στη μαπα συνεχως Κάτσε μωρέ και εσύ να το δούμε πρώτα Μπορεί και να βλέπεται (αν και αμφιβάλλω)
Porco_rosso Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 εγω δεν αμφιβαλλω οτι θα ειναι διασκεδαστικοτατο αλλα σκεφτομαι καμια φορα οτι καποτε περιμενα το T2 ή το Matrix ή το Jurassic Park κτλ -πιο πριν δεν παω καν, δν εχει νοημα- και τώρα περιμένουμε... αυτό και τα του συναφιού του ε και ξενερωνω 1
jpaokx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Χιλιες φορές προτιμώ τον Λέτζερ. Ο άλλος μοιάζει σαν νταβατζής παρά σαν τζόκερ. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Προτιμώ Λέτο είναι πιο "comic" looking, ο άλλος ήταν πιο "ρεαλιστικός" looking .Αλλα γιατί κολλάτε στον Joker?! Αυτήν την φορα έχεις πάμπολλους villains. 1
arxaggelos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Κάτι μου λέει ότι ο Τζόκερ θα έχει ελάχιστο screen time, ίσα ίσα να εξηγησει την τρέλα της Χάρλει και την εμφάνιση του Μπατμαν (την πινελιά που θα "δένει" την ταινία με το καινούριο συμπαν της DC χωρίς πολλά-πολλά).
KilliK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 ναι, φαινεται θα παιζει μονο σε flashbacks. και μολις τελειωνει η ταινια, θα εμφανιστει ο ιδιος. η ταινια παντως δειχνει να βασιζεται στο Site: Batman:Assault on Arkham , οπου εκει ο Joker ηταν και ο κακος της ιστοριας αλλα το αλλαξανε εδω.
jpaokx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 ναι, φαινεται θα παιζει μονο σε flashbacks. και μολις τελειωνει η ταινια, θα εμφανιστει ο ιδιος. η ταινια παντως δειχνει να βασιζεται στο Site: Batman:Assault on Arkham , οπου εκει ο Joker ηταν και ο κακος της ιστοριας αλλα το αλλαξανε εδω. Πραγματικά, αυτό σκεφτόμουν όταν πρωτοβγήκε το trailer. Με λίγα λόγια, δεν περιμένω καμία έκπληξη. Έχω την εντύπωση ότι θα είναι αντιγραφή στο 70-80% του animation.
snik3 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Και που είναι το κακό σε αυτό; Μακάρι οι ταινίες να βασιζόντουσαν στα εξαιρετικά υπάρχοντα storylines που έχουν αποτυπωθεί σε comics και animated movies. Οι περισσότερες ταινίες είναι συνηθως fail για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ποιός απο όλους μας δε θα ήθελε το BatmanVSuperman να βασιστεί κατα πολύ στο ήδη υπαρχων "Dark Knight Returns" του Frank Miller? Θετικό πάντως απο όσα καταλαβαίνω απο τις υπαρχουσες πληροφορίες είναι πως πάμε ολοταχώς για Batman Under the Red Hood σε μία απο τις solo Batfeck Movies 1
KilliK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ποιός απο όλους μας δε θα ήθελε το BatmanVSuperman να βασιστεί κατα πολύ στο ήδη υπαρχων "Dark Knight Returns" του Frank Miller? oχι εγω. ο Superman του Miller δεν εχει καμια σχεση με την κλασικη εκδοχη του. επισης ο Batman υποτιθεται ειναι 60αρης και εχει ηδη μια 30χρονη φιλια με τον Clark. αυτη η προιστορια τους προυπηρχει στα κομιξ, αλλα οχι στον κινηματογραφο. επισης ο Μιller κανει κριτικη στα πολιτικα δρωμενα της εποχης του, επομενως υπαρχει το προβλημα του αναχρονισμου. δεν μπορουμε να μιλαμε για ρηγκανισμο εν ετει 2016. γενικα δεν μπορεις να εχεις μια πιστη μεταφορα του TDKR, οι αλλαγες ειναι αναποφευκτες. δεν πειραζει, η animated ταινια αρκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα