Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mike299 είπε

Γιατί όχι, δεν ήταν χειρότερη από άλλες super hero movies, ειδικά από dc μεριά😋

Ποια είναι χειρότερη δηλαδή? :P

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Wayward είπε

Ποια είναι χειρότερη δηλαδή? :P

Ένα από τα Spiderman με την μαύρη στολή, δεν θυμάμαι τίτλο, το τελευταίο fantastic 4, το Batman με τον Clooney. Αυτά μου έρχονται βιαστικά στο μυαλό. 

Έχω και μεγάλες ελπίδες για το επερχόμενο Aquaman😋

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mike299 είπε

Ένα από τα Spiderman με την μαύρη στολή, δεν θυμάμαι τίτλο, το τελευταίο fantastic 4, το Batman με τον Clooney. Αυτά μου έρχονται βιαστικά στο μυαλό. 

Έχω και μεγάλες ελπίδες για το επερχόμενο Aquaman😋

Βασικά ρωτούσα για DC οπότε έχεις δίκιο για το Batman, το είχα διαγράψει από τη μνήμη μου, αλλά όσον αφορά στη Marvel σίγουρα δεν είναι χειρότερο το Spiderman 3 από το Suicide Squad

Για το Fantastic 4 ίσως έχεις δίκιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Wayward είπε

Βασικά ρωτούσα για DC οπότε έχεις δίκιο για το Batman, το είχα διαγράψει από τη μνήμη μου, αλλά όσον αφορά στη Marvel σίγουρα δεν είναι χειρότερο το Spiderman 3 από το Suicide Squad

Για το Fantastic 4 ίσως έχεις δίκιο

Spiderman εννοώ εκείνο που ο villain πέταγε κεραυνούς, όχι την πρώτη τριλογία.

Από marvel η τελευταία που έδειξα τεράστια υπομονή για να δω ολόκληρη ήταν το τελευταίο Thor λόγο υπερβολικού βλακωδους χιούμορ και της εκνευριστικης φωνής του πέτρινου sidekick. Αυτο είναι καθαρά υποκειμενικό όμως και δεν περιμένω όλοι να συμφωνούν μαζί μου.

Το suicide είχε τουλάχιστον καταπληκτική μουσική και2-3 καλούς χαρακτήρες

Επεξ/σία από mike299
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mike299 είπε

Spiderman εννοώ εκείνο που ο villain πέταγε κεραυνούς, όχι την πρώτη τριλογία.

Από marvel η τελευταία που έδειξα τεράστια υπομονή για να δω ολόκληρη ήταν το τελευταίο Thor λόγο υπερβολικού βλακωδους χιούμορ και της εκνευριστικης φωνής του πέτρινου sidekick. Αυτο είναι καθαρά υποκειμενικό όμως και δεν περιμένω όλοι να συμφωνούν μαζί μου.

Το suicide είχε τουλάχιστον καταπληκτική μουσική και2-3 καλούς χαρακτήρες

Καλά ναι κουβέντα κάνουμε προφανώς παίζει ρόλο το γούστο.

Εγώ πχ το Suicide με το ζόρι το τελείωσα, μου φάνηκε πραγματικά κακό και βαρετό, τα υπόλοιπα που αναφέρεις όντως είναι επίσης κακές ταινίες αλλά οκ δε με έκαναν να θέλω να κλείσω την ταινία :P (Το Thor πχ το τελευταίο το βρήκα καλύτερο από το δεύτερο που έκλαψα λίγο τα χρήματα που πλήρωσα)

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThReSh είπε

Κρίμα, όσο κακή ταινία και να κρίθηκε από πολλούς, προσωπικά πέρασα ευχάριστα όταν την είδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...