Kostasspil Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Ερώτηση κρίσεων γιατί το έχω και απορία. Εσείς όλοι που μπαίνετε από το anime thread μέχρι και το thread με film noir και λιγουρεύεστε μόλις δείτε μπουτάκι, ΤΣΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ? Η σας κάνει τόσο εντύπωση το μπουτάκι της robbie και της κάθε robbie? There is always that guy..
Vassilis_24 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Για να καταλάβω, ψάχνεις να βρεις άτομα που είδαν τη cinema version και αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους και με την extended; Aκριβώς, για να ξέρω εγώ που δεν έχω δει καμία έκδοση, αν αξίζει να δω την Extended ή κάνει όντως χειρότερη την ταινία, όπως διάβασα σε κάποιες κριτικές...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δεν την κάνει χειρότερη imho τώρα που το είδα αλλα σίγουρα για δεύτερη φορα μου φάνηκε χειρότερη, ίσως η χειρότερη μετά το F4, και ο Joker hands down ο χειρότερος ever.
elvisjedi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 μολις την ειδα και εγω (ευτηχως που δεν πηγα σινεμα...).....αθλιοτατη απο ολες τις αποψεις....το μονο που με κρατησε και δεν την εβγαλα ηταν οι μουσικαρες που επαιζαν...αθλια ακομα και σαν βιντεοκλιπ να τη δεις Πιστευω οτι το επεισοδιο arrow που ηταν με suicide squad ηταν κλασεις ανωτερο απο αυτο το αισχος
snake_plissken2112 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 θα είναι πραγματικά κρίμα και άδικο αν ο let γλυτώσει το βατόμβουρο, έστω και σαν υποψηφιότητα και να μην είχε for whatever reason γλιτώσει ο Ντε Βίτο στο Batman Returns που ήταν γα-μα-τος
gRim Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Είδα κι εγώ την extended και το τελευταίο 20 λεπτό σε fast forward. Μου φάνηκαν ασύνδετες οι σκηνές μεταξύ τους και γενικά η όλη ταινία κάτω του μετρίου. Τρομερά κακή εντύπωση μου έκανε ο τζόκερ...ίσως περίμενα περισσότερα από τον Leto που τον θεωρώ ηθοποιάρα.. το batman vs superman βλεπόταν σε αντίθεση με αυτό. 3/10 για μένα
D4rkshadow Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Την ιδια αποψη εχω και εγω και ρωταω,πως στο καλο επιασε τετοια ποσα στο box office;
ant_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι δυσκολο να αποφασισεις αν αυτος ο λετο ειναι ποιο αταλαντος σαν ηθοποιος η σαν μουσικος μεγαλο διλλημα
jokerakias Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) δεν ελεγε κατι ιδιαιτερο εκτος απο αυτο που μου μιλουσε συνεχεια : κάπου την ξέρω... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2016 από jokerakias
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι δυσκολο να αποφασισεις αν αυτος ο λετο ειναι ποιο αταλαντος σαν ηθοποιος η σαν μουσικος μεγαλο διλλημα Υπερβολές, προσωπικά δεν μου αρέσουν οι 30secs αλλα δεν είναι κακοί, επίσης μια χαρά ηθοποιός είναι και δεν νομίζω ότι φτάει αυτός για τον Joker, σενάριο/"σκηνοθεσία είναι το πρόβλημα, και στην τελική νομίζω βασίσανε τον ρολο του σε ένα συγκεκριμένο comic και όχι στον κλασσικό Joker που ξέρουμε, για αυτό και fail. 2
Kostasspil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 ^ Νταξ, αλλά έπαιζε και ένας κώλος. Ο κώλος εχει πειραχτεί με CGI.
~mxls~ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 ...επίσης μια χαρά ηθοποιός είναι και δεν νομίζω ότι φτάει αυτός για τον Joker, σενάριο/"σκηνοθεσία είναι το πρόβλημα... Φταίει και σε μέγαλο βαθμό. Η κάκιστη σκηνοθεσία είναι δεδομένη, αλλά ο ίδιος σε φτωχή ερμηνεία. Σε έκανε να νιώθεις άβολα και να τον λυπάσαι ταυτόχρονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα