Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου αρεσε γιατι ειχα πολυ χαμηλες προσδοκιες, καποιες σκηνες με harley quinn/joker/deadshot ηταν καλες, ενταξει δεν ειναι επίπεδου mcu ουτε καν mos/bvs(extended edition) αλλα περασα καλα.

Ο joker οντως ηταν περισσοτερο mafia boss παρα ψυχακιας αλλα εβλεπες και λιγο τρέλα πανω του, θα ηθελα περισσότερες σκηνες με joker/harley πριν γινει harley quinn για να δειξουν ποσο manipulator και intelligent ειναι ο joker, δεν το χειρίστηκαν καλα εκει και ειχε potential. Γενικα λιγο περισσοτερο να το ειχαν προσεξει θα ηταν αρκετά καλο, οι villains αδιάφοροι αλλα το περιμενα, εκαναν τη δουλεια τους παντως εκτος απο το τελος που ηταν λιγο μουφα.

Κανα 5.5-6 / 10 θα εβαζα αλλα ειναι και λιγο quilty pleasure. :P

Το justice league αν κρινω απο το trailer μου φαινεται χειροτερο tbh. :P

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι αλλα κατι μου λεει οτι θα ειναι η μεγαλυτερη φολα που εχουμε δει ποτε σε ταινιες με σουπερ ηρωες.Θα ξεπερασει κ τα ghost rider

Καποιος τα ειχει πει απ τον Ιουλιο του 15.Βαση hype οτι χειροτερο εχει εμφανιστει σε ταινια "σουπερ ηρωων" την τελευταια 15ετια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειπα βαση hype.Για το φ4 ζητημα ν ασχοληθηκαν 30 ατομα για το αν βγηκε.Γι αυτο το απαισιο πραγμα παλι γραφτηκε μεχρι κ οτι ο Λετο θ αφηνε εποχη σαν Τζοκερ.

Επεξ/σία από alimentas
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Διάβασα ότι η extended δεν προσδίδει τίποτα καινούριο και μάλιστα κάνει την ταινία περισσότερο ασύνδετη και χειρότερη απ'την κανονική, ενώ δεν πρόσθεσαν σημαντικές στιγμές του τζόκερ, που είχαν κοπεί στο μοντάζ.
Τι λέτε όσοι την είδατε, ισχύει;

Δημοσ.

την ειδα χτες την extended, δεν ειχα δει την κανονικη οποτε δεν ξερω ποιες ηταν οι κομμενες σκηνες. απλα θα πω οτι δεν μ αρεσε σαν ταινια...

Δημοσ.

Διάβασα ότι η extended δεν προσδίδει τίποτα καινούριο και μάλιστα κάνει την ταινία περισσότερο ασύνδετη και χειρότερη απ'την κανονική, ενώ δεν πρόσθεσαν σημαντικές στιγμές του τζόκερ, που είχαν κοπεί στο μοντάζ.

Τι λέτε όσοι την είδατε, ισχύει;

Για να καταλάβω, ψάχνεις να βρεις άτομα που είδαν τη cinema version και αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους και με την extended;

• Like 1
Δημοσ.

Μου φάνηκε αρκετά μέτρια σε όλα της. Και δεν καλή και σαν περιπέτεια δυστυχώς. Ίσως μόνο γι' αυτούς που είναι οπαδοί των συγκεκριμένων χαρακτήρων να τους καλύπτει.

Δημοσ.

δεν ελεγε κατι ιδιαιτερο εκτος απο αυτο που μου μιλουσε συνεχεια :

HarleyQuinnDontLookAtMyAss.jpg?resize=66

• Like 1
Δημοσ.

Η πλοκή είναι ότι να 'ναι τελείως, δεν βγαίνει κανένα νόημα.

Αλλά είναι από τις λίγες ταινίες του 2016 που ευχαριστήθηκα πολύ όταν την είδα στο σινεμά αλλά και τώρα στο και καλά extended.

Η Margot Robbie παίζει εξαιρετικά καλά τον ρόλο της Harley Quinn. Και είναι και κόμματος.

Δημοσ.

Ερώτηση κρίσεων γιατί το έχω και απορία.

Εσείς όλοι που μπαίνετε από το anime thread μέχρι και το thread με film noir και λιγουρεύεστε μόλις δείτε μπουτάκι,

ΤΣΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ?

Η σας κάνει τόσο εντύπωση το μπουτάκι της robbie και της κάθε robbie?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...