Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις φόλες και τις σαλάτες που ακριβώς τις είδατε ρε παιδιά; Άλλη ταινία είδατε; Οκ, δεχόμαστε όλοι ότι δεν ήταν η σούπερ-ντούπερ-ουάου ταινιάρα, αλλά όχι κι έτσι.. Αν ήταν αυτό φόλα, τότε το Knock Knock του αγαπητού Keanu Reeves (http://m.imdb.com/title/tt3605418/) τι είναι;

Πιστεύω ένα 7 το παίρνει. Για μένα ήταν απλά ένα ευχάριστο βράδυ στο σινεμά, χωρίς να περιμένω να δω ταινία για όσκαρ. Nothing more, nothing less.

Πολύ καλές ερμηνείες, γέλιο και action. Κάποια μικρά fail του σεναρίου, απλά τα προσπέρασα.

• Like 2
  • Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τις φόλες και τις σαλάτες που ακριβώς τις είδατε ρε παιδιά; Άλλη ταινία είδατε; Οκ, δεχόμαστε όλοι ότι δεν ήταν η σούπερ-ντούπερ-ουάου ταινιάρα, αλλά όχι κι έτσι.. Αν ήταν αυτό φόλα, τότε το Knock Knock του αγαπητού Keanu Reeves (http://m.imdb.com/title/tt3605418/) τι είναι;

Πιστεύω ένα 7 το παίρνει. Για μένα ήταν απλά ένα ευχάριστο βράδυ στο σινεμά, χωρίς να περιμένω να δω ταινία για όσκαρ. Nothing more, nothing less.

Πολύ καλές ερμηνείες, γέλιο και action. Κάποια μικρά fail του σεναρίου, απλά τα προσπέρασα.

Ο καθένας έχει την γνώμη του και μην ξεχνάς εδώ οι περισσότεροι είναι comic lovers οποτε λογικo να χαλιούνται, τώρα μερικοί άλλοι hate everything

εκτος από μια ταινία που λατρεύουν και την συγκρίνουν με όλες τις υπόλοιπες, εκεί απλά δεν δίνεις σημασία ;)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω, παντως κι εγω που δεν ειμαι ιδιαιτερα fan των comic, η ταινια δεν μου αρεσε καθολου, πιστευω πως δεν σεβαστηκε τους χαρακτηρες μη δινοντας σε πολλους καν αρκετο background, ο κροκοδειλας και το αλλο γομαρι δεν ειχαν καν λογο υπαρξης, 10 ατακες ριξανε σε προσπαθεια να βγαλουν γελιο, επιασαν οι 1-2.

Ο deadshot απ'οτι εχω διαβασει σαν χαρακτηρας δεν εχει καμια σχεση με αυτο που επαιξε ο will smith, ο joker εγινε whored out βαζοντας τον να κανει το πλεον κλισε σημα κατατεθεν του joker στο τελος καθε σκηνης, το επιτηδευμενο γελιο (αυτο απ'οτι διαβαζω τον πιεσε να το κανει συνεχως η εταιρια και τους κραζουν γι αυτο).

Γενικα η αισθηση μου ειναι οτι το φτιαξαν πολυ αρπα-κολλα. Βασικα ενα πραγμα τα συνοψιζει ολα. Ειδα το deadpool και ειδα και αυτο, καμια σχεση..

Δημοσ.

Καλα ασχετως κ μ το κομικ-που κι αυτο μετριατζα ειναι- ειναι κακο και σαν ταινια... "Ταινια" τεσπα.... Ξεκαθαρο προιον στουντιο ειναι που προσπαθει να εξαργυρωσει το λαχειο που λεγεται comicbok movies σημερα

Λυπηρο κ τραγικο πως αυτο το σκουπιδι εβγαλε τοσα λεφτα...

Δημοσ.

o Joker ηταν αθλιος, οχι ως performance, αλλα ως χαρακτηρας. πιο πολυ σαν ιδιορυθμο gangsta boss εφερνε, παρα σαν ψυχοπαθη δολοφονο που θελει να φερει το χαος και την καταστροφη.

ηταν λες και ειχε βγει απο ταινια του Michael Bay, o μονος που ελειπε ηταν ο Peter Stomare να παιζει τον "ρωσο" εκτελεστη του.

Λυπηρο κ τραγικο πως αυτο το σκουπιδι εβγαλε τοσα λεφτα... 

γμτα. $600m αυτο το σκουπιδι. το Warcraft με πανεμορφη φωτογραφια και τρομερη δραση, πατωσε.
δεν πειραζει. ας φαει στην μαπα το κοινο,  superheroes movies για το υπολοιπο της ζωη του.
εγω μετα το IW/JL σταματαω να δινω λεφτα στο σινεμα για superhero ταινιες. ΤΕΛΟΣ.
Δημοσ.

o Joker ηταν αθλιος, οχι ως performance, αλλα ως χαρακτηρας. πιο πολυ σαν ιδιορυθμο gangsta boss εφερνε, παρα σαν ψυχοπαθη δολοφονο που θελει να φερει το χαος και την καταστροφη.

ηταν λες και ειχε βγει απο ταινια του Michael Bay, o μονος που ελειπε ηταν ο Peter Stomare να παιζει τον "ρωσο" εκτελεστη του.

γμτα. $600m αυτο το σκουπιδι. το Warcraft με πανεμορφη φωτογραφια και τρομερη δραση, πατωσε.

δεν πειραζει. ας φαει στην μαπα το κοινο,  superheroes movies για το υπολοιπο της ζωη του.

εγω μετα το IW/JL σταματαω να δινω λεφτα στο σινεμα για superhero ταινιες. ΤΕΛΟΣ.

Και τώρα τι θα κάνουν οι εταιρείες παραγωγής που θα σταματήσεις να τους δίνεις λεφτά; Κλέφτες θα γίνουν;

• Like 1
Δημοσ.

Σε καθε ταινια που δεν αρεσε στον killik και εκανε καλυτερες εισπραξεις απο το warcraft θα εχουμε τα ιδια . 

Λες και αυτη ηταν καλη για να κανει καλες εισπραξεις. 

• Like 1
Δημοσ.

καλά και το warcraft μάπα ολκής ήταν

Μια καλή χρωματική παλέτα και μια δυο ψιλοαξιοπρεπής αλλά κλαιν σκηνές δράσης δεν συγκαλύπτουν μια κακή και generic αδιάφορη ιστορία + ένα σωρό απαράδεκτες ερμηνείες...

Εμένα δε με χαλάει τόσο η όλη φάση, μέσα στο σκουπιδαριό να βγαίνει ένα the raid ή john wick κτλ, τα εκτιμώ περισσότερο και περνάω καλύτερα...

αλλά διάολε, μου λείπει παράλληλα και η εποχή που έλεγες ''καλοκαιρινό μπλόκμπάστερ'' και περίμενες ένα lethal weapon, ένα T2, ένα True Lies, ένα Die Hard 3, ένα ID4, ένα Men in Black, ένα the rock έστω διάολε :P και όχι 5 comic book μαλακίες και οριακά μια αξιοπρεπή περιπέτεια ανάμεσά τους -ή έστω ένα καλό comic book movie που βγαίνει μια φορά στα 3 χρόνια-...

• Like 2
Δημοσ.

οχι, εκτρωμα σαν το SS δεν ηταν, του δινω οτι τουλαχιστον η παραγωγη προσπαθησε το κατι παραπανω -και φανηκε λιγο ανα διαστηματα κυριως με την λεπτομερια στο εικαστικο κομματι-... αλλα η ιστορια ηταν μια generic καλο vs κακο χαζομαριτσα overall... για τις ερμηνειες, ε δε νομιζω οτι κανω λαθος :P , νομιζω οτι και ο ιδιος ο Travis Fimmel θα περασε ενα μικρο διαστημα αλκοολισμου για να ξεχασει την ''ερμηνεια'' του στη ταινια :P

αλλα κλαιν με το warcraft, δε θα συμφωνησουμε εαν εισαι φανμποης οποτε δν εχει και νοημα, σεβομαι την αντιθετη αποψη χωρις να συμφωνω μαζι της...

το θεμα εδω ειναι οτι ενα τετοιο σκουπιδι εχει κανει σχεδον 600μυρια παγκοσμιως...600μυρια το SS!!! Δλδ και αλλα σκουπιδια κανουν τετοια νουμερα σημερα, αλλα το συγκεκριμενο ειναι πραγματικα ασυναγωνιστο σε καθε το aspect.

Μηδεν σεναριο, μηδεν σκηνοθεσια, τραγελαφικοι χαρακτηρες, τραγικες σκηνες δρασης, οριακα καταθλιπτικη εικονα να βλεπεις καλους ηθοποιους να προσπαθουν να δωσουν ζωη σε κατι τοσο μονοεπιπεδο και σαπιο, τραγικοτατο soundtrack και overall απολυτα μηδενικο θεαμα, να φτανει τα 600μυρια!!!

Ακομα και η σαπιλα του BvS λες οκ, ειχε τα 2 μεγαλα ονοματα, ειχε μια ανεκτη σκηνη δρασης στην αποθηκη -videogame ναι αλλα οκ, αυτο πουλαει-, ειχε ενα premise τεραστιο, απετυχε σε ολα αλλα σωθηκε απο την υστεροφημια των ηρωων του, αυτο τί ειχε? το απολυτο τιποτα...(και δε θεωρω οτι οποια ταινια εχει τον Τζοκερ μεσα, αυτο αρκει για να σπασει τα κοντερ στα ταμεια)...

Δημοσ.

πολυ σεντονι για το τιποτα. μια χαρα ηταν το Warcraft.

και η επιτυχια του SS πιο πολυ εχει να κανει με το κοινο, παρα με την ταινια την ιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...