Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που αν κρίνουμε από το τρέιλερ, δύσκολα τα πράγματα...

Μη περιμενεις τιποτα παραπανω απο Snyder...

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Idk δεν μου κάθεται καλά το humor...δεν μου αρέσει ιδιαιτερα DC αλλα η διαφοροποίηση από την Marvel σε πιο σκοτεινό, βίαιο και προσγειωμένο με τράβηξε αρχικά...τώρα που το γυρίσανε σε πιο happy φάση με ψιλό ξενέρωσαν και imho έχασαν την προσωπικότητα τους. Δεν με χάλασε, αλλα κάθε ταινία από MOS και μετά έχει πάρει τον κατήφορο και πιστεύω στις επόμενες θα είναι πολύ πιο εμφανές σε γενικές γραμμές.

p.s. αναφέρομαι μονο προς τις ταινίες.

Δημοσ.

η ειρωνια ειναι οτι τα DC comics, με εξαιρεση τον Batman, ηταν ανεκαθεν πιο pulpy, πιο πολυχρωμα, πιο χιουμοριστικα, πιο ευφανταστα, πιο fun.

η Marvel ηταν που ειχε πιο σκοτεινα, πιο δραματικα, πιο σοβαρα, πιο προσγειωμενα στην πραγματικοτητα comics. 

στον κιηματογραφο ομως εχουν αντιστραφει οι ρολοι. εχεις την πιο αναλαφρη και safe Μarvel, ενω η DC παιρνει ρισκα και τοχει ριξει τελειως στην darkila. 

Δημοσ.

H Disney (MCU) μέχρι στιγμής όχι, οι Fox και Sony ναι :P

ναι, ενω η Marvel δεν κανει reboot στο συμπαν της καθε δυο χρονια...

Xmen, F4, Spiderman αυτά είναι ή ξεχνάω και κάποιο άλλο;   :P

Δημοσ.

Μάλλον ο Kilik αναφέρεται στα comics, όχι στις ταινίες.

Το link που πόσταρα αφορά τα comics της DC, όχι τις ταινίες.

Απλά λέει ότι παρόλα τα "reboot" που έχουν γίνει, κανένα δεν ήταν όντως reboot στο όλο σύμπαν της DC και είναι συνδεδεμένα από την αρχή.

Δημοσ.

Λοιπον πηγα χθες και ειδα την ταινια,που παρα την αργη ωρα προβολης ηταν γεματη η αιθουσα.Μπορω να πω οτι ηταν OK,ουτε τραγικη ουτε αριστουργημα.Ειχα δει και ακουσει πολλα κυριως αρνητικα και γιαυτο ημουν με χαμηλες προσδοκιες.

Ας πω τα αρνητικα πρωτα:Προσπαθουσαν να κανουν την ταινια αστεια και σχεδον καθε προταση που ελεγαν ηταν ατακα αρα αρκετες ηταν αποτυχημενες.Τραγικα λιγο screen time σε ολους τους χαρακτηρες εκτος απο Deadshot-Harley Queen.Κακη σκηνοθεσια σε μερικα σημεια κυριως πανω στην δραση πιο πολυ μου την εδινε τα ακυρα slow motion που ειχε κολλημα ο σκηνοθετης.Δεν μου αρεσε ο Joker,ισως ηταν το λιγο screen time,ισως ο Leto,δεν μπορω να βγαλω τελειωτικη αποψη αλλα αυτο που ειδα σιγουρα δεν μου αρεσε.Πολυ κακο το φιναλε στο πως νικηθηκε ο εχθρος .Τελος δεν ενιωσα οτι οι χαρακτηρες ηταν supervillains δηλαδη κακοι.

Θετικα σιγουρα Will Smith και Margot Robbie αλλα και γενικα ολο το cast επαιξε καλα(με εξερεση τον Joker οπως προειπα).Μερικες σκηνες προσφεραν γελιο(βοηθησε σιγουρα και το γεματο σινεμα γιαυτο).Η ταινια δεν ηταν καθολου βαρετη περασε η ωρα γρηγορα.Σχετικα καλες οι σκηνες δρασεις(οταν δεν το χαλαγε ο σκηνοθετης).Γενικα για μισο εισητηριο που εδωσα λεφτα δεν τα εκλαψα :P .

Πανω κατω συμφωνω με τις βαθμολογιες σε imdb και metacritic user score δηλαδη κοντα στο 6,5/10.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο Joker (Leto) πάντως μου φάνηκε ότι έβγαζε πολύ intimidation σε σχέση με τους προηγούμενους δυο.

Πράγματι η τελική μάχη ήταν gtpk...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...