Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Indeed άντε κάνα 600αρι, αν και έπεσα τελείως έξω σε προηγούμενο post (aka με το ζόρι 550m)...
KilliK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 $40m πανω απο το GOTG εβγαλε στην Αμερικη. δεν παει να λενε τα fanboys, κριτικοι, BO αναλυτες, κτλ, οτι ειναι brand θα πουλησει οσο χαλια και ναναι η ταινια. εχει πεθανει το american entertainment cinema.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 $40m πανω απο το GOTG εβγαλε στην Αμερικη. 40m πάνω το Suicide Squad από το Guardians of the Galaxy? Στο mojo το δείχνει περίπου 63m κάτω από το GotG στο domestic.
Supes Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Νομιζω οτι πουλαει λογω της τρελης προωθησης που εφαγε, ολοι θα πανε να την δουν αλλα δεν νομιζω να πανε πολλοι 2η φορα...
gsisr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Οι κακοί τα δύο αδέρφια, υπήρχαν πουθενά στο dc universe;
snik3 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Όπως και να χει, άσχετα αν μας άρεσε η όχι, το να περάσει η ταινία τα 600m ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για να ξαναδούμε villain movies. Και τι δε θα έδινα να δω μια solo Joker movie, με τον Leto να έχει τον χρόνο και την ελευθερία να μας δώσει τον Joker που ο ίδιος ήθελε.Κακά τα ψέμματα του έκοψαν πολύ screentime και σε σύγκριση με το πρώτο trailer της ταινίας είναι εμφανές πως του "επέβαλαν" με ποιό τρόπο θα αποδώσει το χαρακτήρα. Φαντάζεστε να κάνει κανένα θαύμα ο Geoff Johns και να δούμε ταινίες Batman "Death in the Family" και "Under the Red Hood"? 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 εγώ πάλι προτιμώ να τα ξαναδιαβάσω ή να δώ το animation, μου πρόσφερα και θα συνεχίσουν να μου προσφέρουν πολλά περισσότερα από την σώνει και ντέ ''κινηματογραφική'' τους μεταφορά, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή και από οποιοδήποτε δημιουργό... οπότε προσωπικά εγώ ξενερώνω που θα περάσει τα 600μύρια και θα δωθεί επιπλέον πάτημα για επιπλέον ανούσιες μεταφορές στο μέλλον... όσο για τον Τζόκερ του Λέτο, είναι η χειρότερη δυνατή ενσάρκωση του εν λόγω χαρακτήρα και θα προτιμούσα να μην τον ξαναδώ ποτέ αλλά δυστυχώς θα τον φάμε και αυτόν στη μάπα από ότι φαίνεται... δεν ξέρω τί ελευθερία είχε κτλ, δεν συνηθίζω να διαβάζω τα backstage rumors κτλ, ξέρω ότι εμφανισιακά ήταν απαράδεκτος, ερμηνευτικά καρικατούρα και αν κόψαν περισσότερες σκηνές οι οποίες θα ήταν παρόμοιες με αυτό που είδαμε στα 10 λεπτά που εμφανίστηκε στη ταινία, καλά κάναν υποθέτω...gangsta-pimp δ' εθνικής με μόνο όπλο την υστεροφημία του χαρακτήρα από τα comic και τις ταινίες και γενικότερα το pop culture brand name του...
Supes Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Όπως και να χει, άσχετα αν μας άρεσε η όχι, το να περάσει η ταινία τα 600m ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για να ξαναδούμε villain movies. Και τι δε θα έδινα να δω μια solo Joker movie, με τον Leto να έχει τον χρόνο και την ελευθερία να μας δώσει τον Joker που ο ίδιος ήθελε. Κακά τα ψέμματα του έκοψαν πολύ screentime και σε σύγκριση με το πρώτο trailer της ταινίας είναι εμφανές πως του "επέβαλαν" με ποιό τρόπο θα αποδώσει το χαρακτήρα. Φαντάζεστε να κάνει κανένα θαύμα ο Geoff Johns και να δούμε ταινίες Batman "Death in the Family" και "Under the Red Hood"? Συμφωνώ, αλλά νόμιζω πρέπει να το σκεφτούν πολύ παραπάνω... Ο villain χρειάζεται (κατά τη γνώμη μου) πολύ πιο ουσιαστικό και σοκαριστικό character development (βλέπε punisher) Αυτό που είδαμε ήταν τα κακά τα παιδάκια βγήκαν να παίξουν, γίναν φιλαράκια κι έσωσαν τον κόσμο τι ωραία τι καλά...
KilliK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 40m πάνω το Suicide Squad από το Guardians of the Galaxy? Στο mojo το δείχνει περίπου 63m κάτω από το GotG στο domestic. στις 22 μερες. εχει κανει 40m περισσοτερα. στην πρωτη σελιδα το δειχνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 στις 22 μερες. εχει κανει 40m περισσοτερα. στην πρωτη σελιδα το δειχνει. Θα κάνει όμως και τα υπόλοιπα 63?
dollyyy19 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 εβαλα για να την δω,αλλα με το που ξεκινησε,και αρχισε να δειχνει πως τους μαζευαν εναν-εναν,σταματησα.μαλλον φταιει το οτι μεγαλωσα,και δεν χαραμιζω πλεον τον χρονο μου ετσι ευκολα....καπου ενδιαμεσα(η γυναικα συνεχισε να το βλεπει),ακουσα και ενα πραμα να μιλαει με κακιστη επεξεργασια ηχου,για να δωσουν τονο "κακου",μονο ουγκ ουγκ δεν ελεγε.........ελεος......
Nate Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Εγώ γούσταρα πολύ την ταινία, ο Deadshot και η Harley Quinn ήταν άντε γεια, ο Joker πολύ καλός, τρομερά badss εισαγωγή των πρωταγωνιστών, συν το ότι η ταινία ήταν τρομερά πιστή στα κόμικ. Μόνη παραφωνία ο εχθρός, που δεν ήταν τίποτα το σπουδαίο, το τέλος ήταν λίγο πιο αδύναμο από την υπόλοιπη ταινία, και ο Rick Flagg ήταν καλός μόνο στο τέλος, πριν δεν ήταν κάτι φοβερό, όπως ήταν οι υπόλοιποι. 1
D4rkshadow Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μολις γυρισα απο την ταινια Αυτα που εχω να πω ειναι οτι Harley και Deadshot ειναι καλη και ξεχωρισουν απο τους υπολοιπους ( με την Harley να ειναι καλυτερη). Ο tzoker ηταν μια απογοητευση,ηταν πολυ χαλια οπως τον στησανε και για αυτο ο leto τα εχει παρει μαζι τους και δεν θελει να ξαναπαιξει.Αν δεν ξερεις τι πας να δεις δεν θα καταλαβεις και πολλα. Η ταινια ειναι για 1 εξι,οχι ποιο πανω και αυτο μαλιστα το παιρνει γιατι μετα την τρελλη επιτυχια του deadpool τους ξαναφεραν ολους πισω και γυρισαν ολοκληρες σκηνες απο την αρχη....Ουτε που θελω να φανταστω τη και πως ειχανε γυρισει πιο πριν. Η ταινια οντως εχει πιο πολλα κερδη απο τοuς guardians,αλλα εχουν ριξει πιο πολλα λεφτα και στην διαφημιση και στο να την γυρισουν
sheik Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μετριοτητα ΚΑΙ αυτη η ταινια του DC extended universe. Μεχρι στιγμης δεν εχει βγαλει τιποτα πραγματικα καλο. Η εισαγωγη και τα πρωτα 30-40 λεπτα ηταν αρκετα καλα και μου αρεσαν αρκετα, αλλα η συνεχεια ηταν απογοητευτικη. Το τελος δε, τραγικο. Πολυ κακο μονταζ μεταξυ των σκηνων(χανοταν μεχρι κ το continuity), στις "μαχες" δεν καταλαβαινες τι ακριβως γινοταν και μου εδωσε την εντυπωση οτι ορισμενες σκηνες τις γυρισαν απλα και μονο για να φτιαξουν ενα badass trailer. Ποσο ασχετη και ξεκαρφωτη ας πουμε η σκηνη που η Χαρλει κλεβει την τσαντα απο την βιτρινα; Στο trailer εδειχνε αστεια, αλλα στη ταινια ηταν το λιγοτερο awkward. Οπως και αρκετες αλλες δηθεν ατακες που ηταν απλα βεβιασμενες και μονο γελιο δεν εβγαζαν. Αλλη μια ευκαιρια με το Justice League και μετα αντε στο καλο.
john_shadow Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αλλη μια ευκαιρια με το Justice League και μετα αντε στο καλο. που αν κρίνουμε από το τρέιλερ, δύσκολα τα πράγματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα