Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι μην ξεχνας οτι στο box office ειναι συνολικα τα εσοδα της ταινιας. Μετα πρεπει να βγαλεις συνολικα εξοδα της ταινιας + τι κρατανε οι κινηματογραφοι ανα εισιτηριο + φορους κτλ.

Καπου ειχα διαβασει οτι απο το 100% του home box office τα studios ακουμπανε γυρω στο 80/85% και απο το internationnal box office γυρω στο 40/50%.

Για αυτο και τους ενδιαφερει συχνα πρωτιστως να παει καλα μια ταινια εντος αμερικης. Εκτος και αν κανουν τιποτα τρελο στη κινα οπως με τα transformers για παραδειγμα.

Το ποσοστο που καταληγει στο στουντιο ειναι γυρω στο 50-60 % αναλογα με τις συμφωνιες που υπαρχουν,τα υπολοιπα πανε σε κινηματογραφους,εταιριες διανομης κτλ,στην Κινα που ειναι ειδικη περιπτωση το ποσοστο πεφτει στο 25% αν θυμαμαι καλα

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ο μεσος ορος ισως ειναι καπου εκει. Αλλα παντως εχουν πολυ μεγαλυτερα ποσοστα στην αμερικη(ισως γιατι ελεγχουν την διανομη). Το εχω διαβασει αρκετες φορες παντως οτι τους ενδιαφερει πρωτιστα η αγορα της αμερικης.

Δημοσ.

Υπαρχουν πιο πλλοι μεσαζοντες,πχ η Spentzos Film δεν θα παρει και αυτη ποσοστο για την διανομη της ταινιας στην Ελλαδα;

Δημοσ.

σε πιο ουσιαστικά νέα περί της ταινίας σα ταινία :P , χτές πήγα με παρέα που γουστάρουν τη φάση αλλά όχι DC ταινίες (δλδ τις άλλες 2), ο ένας ψιλοπέρασε καλά αν και δεν τρελάθηκε, εγώ μοιράστηκα τη γνώμη με τους άλλους 2, η ταινία είναι μια πατάτα ολκής :P -αν αξίζει πλέον να αποκαλούνται ''τανίες'' τέτοια στουντιακά προιόντα-

Κανένας χαρακτήρας, κανένα character development, κακό φινάλε, τραγικός κακός -ΠΟΛΥ τραγικός όμως που το μόνο redeeming value που του δίνω είναι ότι πεθάναμε στα γέλια όταν έσκαγε on screen και κινούνταν όπως κινούνταν-, β χαρακτήρες ανύπαρκτοι, κακή παραδόξως σκηνοθεσία -γτ ο Αyer μαρέσει γνκ σαν σκηνοθέτης δράσης-, αστείο στα όρια της παρωδίας soundtrack- και τέλος, καμία απολύτως συνοχής σαν ιστορία με αστείο pacing...

δεν θέλω να αρχίσω τα spoilers πριν το δούν και οι υπόλοιποι Ελλάδα, αλλά η ταινία είναι καραμπάμ ότι σχεδόν ξαναγυρίστηκε μέσω των reshoots και της αίθουσας του μοντάζ, με το ακόμα χειρότερο premise όμως ότι η αρχική βερσιόν παίζει να ήταν χειρότερη από αυτό το πράγμα που είδαμε χτές...

να σταθώ στον μόνο αξιοπρεπή χαρακτήρα της ταινίας, τον will smith-deadshot που επιτέλους θύμησε will smoth εποχών id4. Στον αντίποδα, ξενέρωσα με τον Τζόκερ του Λέτο γτ πέραν του ότι είχε screen time κάνα δεκάλεπτο μαξ, το λουκ ψιλοτρωγόταν, ο ίδιος ήταν βαρετός όμως και αδιάφορος σαν φιγούρα... και να μην υπήρχε στη ταινία δεν θα έκανε διαφορά και που υπήρχε ήταν σαν ένας μέτριος cosplayer...

αυτά, κρίμα που έκανε εισητήρια και θα φάμε κι άλλα τέτοια στη μάπα...

υγ. δε βρίσκω λόγο να συγκρίνω ΒvS και SS. Και τα δύο είναι σκουπίδια...

Δημοσ.

Υπαρχουν πιο πλλοι μεσαζοντες,πχ η Spentzos Film δεν θα παρει και αυτη ποσοστο για την διανομη της ταινιας στην Ελλαδα;

Καλα δεν ξερω και πολυ καλα ποιο ακριβως ειναι το status απλως οτι εχω διαβασει. Βασικα μαλλον για αυτο ειναι λιγοτερα τα κερδη τους στο εξωτερικο, γιατι υπαρχουν πιο πολυ μεσαζοντες , η εκαστοτε φορολογια σε καθε χωρα που αλλαζει κτλ

Δημοσ.
το ποσοστο πεφτει στο 25% αν θυμαμαι καλα

τo 25% ισχυει για Κινα. δηλαδη 75% απο τα εσοδα του BO μενουν στις τσεπες των Κινεζων. 

Δημοσ.

τo 25% ισχυει για Κινα. δηλαδη 75% απο τα εσοδα του BO μενουν στις τσεπες των Κινεζων.

Σωστοί οι κινέζοι, είμαστε μια αγορά άνω του 1 δις ανθρώπων. Εδώ θα κάνετε business όπως συμφέρει εμάς, αλλιώς μην έρθετε καθόλου :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε λιγότερο από 3 μέρες πρεμιέρα και κάτι μου λέει ότι θα πάω μάλλον την επόμενη Τετάρτη για 1+1... :P

Δημοσ.

Σωστοί οι κινέζοι, είμαστε μια αγορά άνω του 1 δις ανθρώπων. Εδώ θα κάνετε business όπως συμφέρει εμάς, αλλιώς μην έρθετε καθόλου :D

Στην Κίνα είναι θέμα κρατικής συνιδιοκτησίας. 50% πάει στο κράτος, 25% στο cinema και 25% στο Hollywood.

Δημοσ.

Το είδα μόλις, δεν ξέρω αν φταίει ότι είχα μεγάλες προσδοκίες αλλά απογοητεύτηκα... 6/10

Highlight

το μπουκετίδι του slipknot στην τύπισα που του 'πε "come on asshole" όταν έφτασε

Δημοσ.

Τα είχε όλα μέσα, δράση φουλ, χιούμορ, ενα τέλειο deadshot και Quinn! Πέρασε νεράκι η ωρα και μπορω να πω οτι το κατά ευχαριστήθηκα!! 7,5/10

Δημοσ.

Σε λιγότερο από 3 μέρες πρεμιέρα και κάτι μου λέει ότι θα πάω μάλλον την επόμενη Τετάρτη για 1+1... :P

Θα προτιμήσω το 0+2. Ισχύει όλες τις ημέρες της εβδομάδας. :-D

Δημοσ.

Αξίζει τα λεφτά να πας να τη δεις ή να στη φέρει ο θείος σπίτι καλύτερα;

Αναλογα ποσα δινεις εκει που εισαι... :P

Κοιτα ειναι διασκεδαστικη, σε καποια σημεια θα γελασεις κιολας αλλα ως εκει, καμια σχεση με ολο αυτο το hype που χε γινει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...