Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήθελα να πετύχει σαν ταινία λόγω του blitz trailer. Δεν το έκανε αυτό. Σαν ταινία υπήρχαν άπειρες αντιγραφές πχ ο bro ήταν σαν την πανοπλία από το thor και κάποιοι χαρακτήρες ήταν αίνιγμα πως πήραν τον ρόλο πχ το Snapchat supermodel. Ο joker δεν ήταν καλός παρότι ήταν ένα iteration του and contrary to public belief, αρκετό χρόνο είχε. Ο robocop είναι σαν την δικιά μας την στικουδη, υπάρχει αλλά δεν χρειάζεται να περναεθ από την οθόνη. Η Amanda ήταν πιο αντιπαθητική από την ηθοποιό που την κάνει αλλά οχι με μεγάλη διαφορά.

Σαν 'gud' χαρακτήρες ο καλύτερος και πιο άχρηστος ήταν ο αυστραλός λόγω pink unicorn. Ο will Smith είναι ότι λένε δλδ ένας λιγότερο τρομακτικόςblack thug που συμπαθεί το αμερικανικό κοινό που παρόλο που είχε μερικές καλές ατάκες δεν μπορεί να τραβήξει την ταινία πιο μπροστά. Το ark με την κόρη του ήταν ένα logic mindfuck. Η ξανθιά ήταν way too comicky αλλά είχε καλή χημεία με το prince of Bel air. O croc έβγαλε γέλιο από το πουθενά και με εξέπληξε το πώς κατέβηκε τις σκάλες για να μπει στο νερό (kudos). Η γιαπωνέζα ήταν κάπως hit and miss φάση δλδ μου άρεσε το σκηνικό με το ποτακια αλλά με χάλασε το σκηνικό με το μοιρολόι πάνω από το σπαθι (που παίζει να κρύβει κάποιο commentary αλλά δεν βάζω και τι χέρι μου στην φωτια)

All in all ήταν λίγο καλύτερο από το murderman vs captain hypocrite που ήταν πραγματική φλομπα.

PS όταν έκανε ζοομ στον αδερφό του μοντέλου θα ορκιζομουν ότι είδα τον leaving humanity behind αλλά μάλλον δεν θα είδα καλα

^^

Δημοσ.

Ήθελα να πετύχει σαν ταινία λόγω του blitz trailer.

Κοίτα, η ταινία έχει πετύχει εισπρακτικά καθότι έχει Link.png Site: τριπλασιασει το production budget του.

Αν βέβαια οι producers θεωρούν αποτυχία οτιδήποτε κάτω του 1 δις,  ας κοιτάξουν δίπλα την αποτυχία του ghostbusters και ας αναθεωρήσουν τους στόχους τους.

Αν αναφέρεις ως  "επιτυχία" το να σου αρέσει προσωπικά, ξεκάθαρα απέτυχε σε αυτό.

Δεν την έχω δει ακόμα για να εκφράσω προσωπική άποψη, ελπίζω και εγώ να μην απογοητευτώ.

Δημοσ.

Κοίτα, η ταινία έχει πετύχει εισπρακτικά καθότι έχει Link.png Site: http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=dc2016.htm">τριπλασιασει το production budget του.

Αν βέβαια οι producers θεωρούν αποτυχία οτιδήποτε κάτω του 1 δις, ας κοιτάξουν δίπλα την αποτυχία του ghostbusters και ας αναθεωρήσουν τους στόχους τους.

Αν αναφέρεις ως "επιτυχία" το να σου αρέσει προσωπικά, ξεκάθαρα απέτυχε σε αυτό.

Δεν την έχω δει ακόμα για να εκφράσω προσωπική άποψη, ελπίζω και εγώ να μην απογοητευτώ.

Τι να σου πω, 200εκ δεν θα έδινα για αυτό το πράγμα... Γενικά, σαν story έπασχε και σαν υλοποίηση. Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι το ost ήταν εντελώς λάθος σε αρκετά σημεία εκτός του σημείου του chemical pool.

P.s. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα Hollywood economics αλλά μου φαίνεται ότι τα μισά τα παίρνουν τα distribution channels.

Δημοσ.

Imo για "blockbuster" movie κάτω από 700-800m είναι αποτυχία...

Ε Καλά μην βιάζεσαι, αφού εγώ δεν εδώ πάει να την δω ακόμα :P

• Super Moderators
Δημοσ.

10 μέρες μετά την πρεμιέρα στις ΗΠΑ κι είναι στα 465m, άντε να πάει στα 550, που δεν το βλέπω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ήταν αίνιγμα πως πήραν τον ρόλο πχ το Snapchat supermodel

δεν ειναι αινιγμα:

Then there's this cunt Delevingne who's a pug ugly catwalk model skank whose inability to groom her fucking eyebrows makes her look like a Cro-Magnon throwback. You might wonder why you know her face and it's because she's been plastered all over fashion magazines the last few years and there's a reason for that. Her family has a long history of being in the publishing industry and has connections to British royalty while she was born in Hammersmith, London and grew up in Belgravia, London, one of the richest neighborhoods in the world. Her Godmother is actress Joan (Dynasty) Collins but, more importantly, her Godfather is Nicholas Coleridge, President of Condé Nast International, a publishing conglomerate that prints, among other things; GQ; The New Yorker; Vanity Fair; and Vogue, the last of which has featured Cara on their cover several times.

So Delevingne is a rich little bitch who's used her family connections to make herself famous, no different than Kate and Mara Rooney, two other ice cold, unlikeable asswipes who have also used their family's money to buy their way into Hollywood. So now Cara's been pushing her way into movies and has now been cast in a significant role in this years Suicide Squad.

Κοίτα, η ταινία έχει πετύχει εισπρακτικά καθότι έχει Link.png Site: τριπλασιασει το production budget του.

not really. η ταινια εχει κοστισει $250m μαζι με τα reshoots, οποτε πρεπει να βγαλει $500m για να ισοφαρισει.  
το THR λεει οτι πρεπει να φτασει τα $700m για να βγαλει το συνολικο budget της, αν συνυπολογισουμε και το κοστος του marketing που ηταν τεραστιο.
με δεδομενο οτι εχει τεραστια πτωση στο BO ανα βδομαδα, δεν δειχνει να ξεπερναει τα 500m. θα καταληξει να ειναι μια bubble ταινια, ουτε flop, ουτε hit. δεν προκειται να ειναι ευχαριστημενοι στην WB/DC, με τοσο φτωχο return of investment.
Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι αινιγμα:

not really. η ταινια εχει κοστισει $250m μαζι με τα reshoots, οποτε πρεπει να βγαλει $500m για να ισοφαρισει.  
το THR λεει οτι πρεπει να φτασει τα $700m για να βγαλει το συνολικο budget της, αν συνυπολογισουμε και το κοστος του marketing που ηταν τεραστιο.
με δεδομενο οτι εχει τεραστια πτωση στο BO ανα βδομαδα, δεν δειχνει να ξεπερναει τα 500m. θα καταληξει να ειναι μια bubble ταινια, ουτε flop, ουτε hit. δεν προκειται να ειναι ευχαριστημενοι στην WB/DC, με τοσο φτωχο return of investment.

Καλά, αν περιμένουν να βγάζουν 700+ για να καλύψουν μόνο τα έξοδα τους, πρέπει σοβαρά να αναθεωρήσουν στο hollywood τους στόχους τους.

Τα reshoots τι είναι?

Από που συμπεραίνουμε ότι από τα 175 εκ production φτάσαμε στα 700 συνολικό κόστος? Το ghostbusters που είχε πέσει τρελό marketing είχε  κόστος προώθησης 100 εκ. Αν βάλω το ίδιο ποσό και εδώ, πάμε στα 275. Τα υπόλοιπα 425 που ξοδεύτηκαν?

Ρωτάω από ενδιαφέρων γιατί θα ήθελα να μάθω που ξοδεύουν τέτοια ποσά επιπλέον του production και του marketing.

Δημοσ.

Ναι μην ξεχνας οτι στο box office ειναι συνολικα τα εσοδα της ταινιας. Μετα πρεπει να βγαλεις συνολικα εξοδα της ταινιας + τι κρατανε οι κινηματογραφοι ανα εισιτηριο + φορους κτλ.

Καπου ειχα διαβασει οτι απο το 100% του home box office τα studios ακουμπανε γυρω στο 80/85% και απο το internationnal box office γυρω στο 40/50%.

Για αυτο και τους ενδιαφερει συχνα πρωτιστως να παει καλα μια ταινια εντος αμερικης. Εκτος και αν κανουν τιποτα τρελο στη κινα οπως με τα transformers για παραδειγμα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά, αν περιμένουν να βγάζουν 700+ για να καλύψουν μόνο τα έξοδα τους, πρέπει σοβαρά να αναθεωρήσουν στο hollywood τους στόχους τους.

Τα reshoots τι είναι?

Από που συμπεραίνουμε ότι από τα 175 εκ production φτάσαμε στα 700 συνολικό κόστος? Το ghostbusters που είχε πέσει τρελό marketing είχε  κόστος προώθησης 100 εκ. Αν βάλω το ίδιο ποσό και εδώ, πάμε στα 275. Τα υπόλοιπα 425 που ξοδεύτηκαν?

Ρωτάω από ενδιαφέρων γιατί θα ήθελα να μάθω που ξοδεύουν τέτοια ποσά επιπλέον του production και του marketing.

που διάβασες ότι 700 εκ. είναι το συνολικό κόστος;...

ο στόχος είναι 700 εκ. λέμε κι αυτό είναι αν το κόστος είναι όπως το υπολόγισε ο φίλος πιο πάνω

πολύ χοντρικά, στην αμερική πρέπει να βγάλει τα διπλά από το συνολικό κόστος δηλαδή μαζί με έξοδα marketing και έκτακτα έξοδα

συν τα έσοδα εκτός αμερικής, όλα μαζί για μια ταινία blockbuster πάνε μεταξύ 500-700 εκ.

εγώ δεν πιστεύω ότι έχουν βάλει τόσο τρελά λεφτά στο ss, οπότε σκέφτομαι προς το κάτω όριο

αλλά τους έχω ικανούς να παρασύρθηκαν από τη marvel και το gotg

αν το έκαναν είναι τρελοί βλάκες και τότε ναι θα πέσουν κι άλλα κεφάλια εκεί πέρα

reshoots είναι έκτακτα γυρίστματα που γίνονται αφού έχει ολοκληρωθεί η ταινία και η περίοδος των γυρισμάτων, και μπορεί να είναι και εκτός προϋπολογισμού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...