kourt71724 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ban σε όσους βάζουν κάτω απο 9 στο Lion King. 2
_linuslost_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλά οι κριτικές είναι υποκειμενικές και πολλές φορές υποκινουμενες από ανταγωνιστές. Δεν θα με επηρεάσει η κριτική για το αν θα δω ή όχι μία ταινία 2
mike299 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Κρίμα πάντως αν είναι φόλα, έχω ήδη κανονίσει να πάω. Αν πουν και άλλοι χρήστες ότι Δεν αξίζει, μάλλον θα το ακυρώσω. Να και μια φορά που η καθυστερημένη προβολή θα βγει σε καλό
john_shadow Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 και στης 2 ταινίες(BvS,SS) πιστεύω επεξαν μεγάλο ρόλο η ταινίες του Nolan που εκτόξευσαν το hype της DC, αν δεν υπήρχαν πιστεύω δε θα έπεφτε τόσο μαύρο σε αυτές εδώ...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλά είναι σχετικό για τον Nolan, προσωπικά ήταν snooze fest για super hero movie, δεν λέω γαμάτος Joker και Bruce Wayne αλλα μέχρι εκεί. Διασκέδασα πολύ περισσότερο με τις τωρινές και πολύ κρίμα για το SS, όπως και να έχει εγώ θα πάω γιατί οι κριτικές είναι τελείως υποκειμενικές ειδικά σε τέτοιου είδους ταινίες. Τελικά παίζει καθόλου Batman μέσα η ήταν όνειρο φάση αυτό στο trailer?! 1
tritonas00 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/suicide-squads-secret-drama-rushed-916693?utm_source=twitter
snake_plissken2112 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αν επηρέασε η Dark Knight Trilogy το νέο DC cinematic universe, νομίζω πως οριακά θα έλεγα στο Man of Steel λίγο... προσπάθησε να μιμηθεί αρκετά τον ''ρεαλισμό'' του σύμπαντος του Νόλαν, το ύφος και το πιο ''ενήλικο'' take που είχαν οι προηγούμενες 3 ταινίες + την βιντεοκλιπική αισθητική του Σνάηντερ... απέτυχε προφανώς το BvS κινήθηκε θεωρώ πολύ πιο ανεξάρτητα, στον δρόμο της απέραντης βλακείας με όλο το ειδικό βάρος πάνω στον Σνάηντερ που ξέφυγε από την όποια σοβαρότητα τον κρατούσε πίσω στην προηγούμενη ταινία (αυτήν τέσπα ) και τα έδωσε όλα κάνοντας κάτι πιο κοντά στο δικό του στυλ, αλα watchmen, sucker punch και κυρίως 300: βιντεοκλιπίστικη καταγραφή κλασσικών καρέ των πρωτοτύπων ιστοριών σε slow mo και recreation του background με ότι εφέ μπορούσε - με παντελώς καμία ανάγκη να ξεφύγει από χαρακτήρες-καρικατούρες και video game της ubisoft ή της ΕΑ λογικής της ιστορίας που ήθελε να πεί... το BvS μου θύμιζε συνεχώς σκουπίδια σαν το watchmen ή to sucker punch παρά το Nolan-verse... αν και δεν μου αρέσει καμία εκ των δύο, δίνω στο Man of Steel το thumps up για μια χαμένη ευκαιρία που θα μπορούσε να ήταν κάτι πολύ καλύτερο: χωρίς το Michael bay σκουπιδοφινάλε, λίγο πιο ανάλαφρο σενάριο -το στόρυ γενικά μου αρέσει- που δεν θα σε κρατάει συνοφριωμένο 2,5 ώρες στη θέση σου και μια ουσιαστική ανάγνωση 2-3 κλασσικών τευχών του Superman για να καταλάβει ότι ο Superman δεν είναι αυτός που μας έδειξε στην ουσία του, νομίζω ότι όλα τα υπόλοιπα τα είχε πάνω κάτω για αποτελέσει μια πραγματικά καλή ταινία για έναν από τους πιο κλασσικούς superheroes ever... χάθηκε όμως στην ουσία του χαρακτήρα και στην ανάγκη να υπερκαλύψει την ανικανότητα του για αξιόλογο σενάριο και τον παλιμπαιδισμό του με το να ανατινάξει τα πάντα... Το suicide squad μοιάζει εξ αρχής σαχλαμάρα, όχι γιατί ο Ayer είναι κανένας παπατζής, αλλά γιατί δομήθηκε σε πολύ σαθρά θεμέλια...και εφόσων η Warner δεν δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη της και να κρατάει άτομα που δεν έχουν σχέση με τέτοιο υλικό υπεύθυνα, ε λογικό κάθε της ταινία να περνάει τα ίδια... και με την ww τα ίδια θα γίνουν, εδώ θα ήμαστε... το κλου είναι για μένα αυτό: μήπως σιγά σιγά, να έρθει και μια ωραία φόλα για την Marvel μπας και τελειώσει το αστείο που λέγεται super hero movies τα τελευταία 6-7 χρόνια? θα κλείσουμε δεκαετία σε λίγο και το χρόνο παίρνουμε ένα the raid με το σταγονόμετρο και 8-9 τέτοιου τύπου σαχλαμάρες για 13χρονα αμερικανάκια γεννημένα μετά το '99 που σου λένε ''τι, die hard, δε βλέπω εγώ αυτά τα retro'' και επίσης, μήπως παραέχουν ανεβεί οι απαιτήσεις για αυτές τις ταινίες από μερικούς? Τα πιο πολλά κομικ της Marvel/DC,πλην ορισμένων storylines, ήταν είναι και θα είναι ανέκαθεν ΓΤΠ! διαβάζω comics από πολύ μικρός αλλά όχι γιατί τα βλέπω σαν σύνολο κάτι που πνευματικά με ανεβάζει αλλού, αλλά γιατί δεν σκέφτομαι σχεδόν ποτέ όταν θα πιάσω στα χέρια μου πχ το νέο amazing spiderman ή κανένα uncanny xmen + με ενθουσίαζε ανέκαθεν το pop culture αντίκτιπό τους... προφανώς με εξαιρέσεις, εννοείται, έχουν γραφτεί τρομερές ιστορίες τεράστιας σημασίας και καλλιτεχνικής άξίας (οι οποίες κατά κύριο λόγο λειτουργούν και ΜΟΝΟ στο χαρτί) αλλά γενικά, κανένα από αυτά τα comic δεν θα γίνει ποτέ ''η γαμηστερότερη περιπέτεια ever'' γιατί είναι και λίγο άτοπο στην τελική.... το suicide squad είναι μια ευχάριστη ανοησία, αν διαβάσει κανείς μερικά Story arcs και θα μπορούσε να είναι μια ένοχη κινηματογραφική ανοησία-απόλαυση αν, υποθέτω, μπορούσαν να το κάνουν... αλλά παράλληλα η όλη comic book move φαση έχει καταντήσει τόσο κλισέ και τόσο ξεκάθαρα εμπορικά κινούμενη πλέον από τα studio, που αμφιβάλω αν θα μπορούσαμε ποτέ να δούμε ένα escape from new York meets dirty dozen ξέφρενο δίωρο ταινιάκι.... στούντιο, κορεσμός, αδιάφορο πρωτότυπο υλικό, ανίκανοι σκηνοθέτες και ανικανότητα του σύγχρονου κοινού να καταλάβει τί γίνεται μπροστά στα μάτια του χωρίς να googlαρει το παραμικρό και να γεμίσει άχρηστη πληροφορία για το οτιδήποτε θα δεί, αυτό είναι το θέμα... 1
Vapir Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλά οι κριτικές είναι υποκειμενικές και πολλές φορές υποκινουμενες από ανταγωνιστές. Δεν θα με επηρεάσει η κριτική για το αν θα δω ή όχι μία ταινία αυτό , κάποιες απο τις αγαπημένες μου ταινίες δεν είχαν καν καλή βαθμολογία και κριτικές πχ queen of the damned , srsly 5.2 και έχω δει τόσες πατάτες με 6,5-7 βαθμολογία @imdb , μόνο και μόνο για τα soundtracks της...... γιαυτό γενικά το τι λέει ο καθένας , απο την ποιο γνωστό κριτικό κινηματογράφου μέχρι τον καλύτερο μου φίλο , ακούω την άποψη τους αλλα την γράφω κανονικά μέχρι να παρακολουθήσω εγώ την ταινία. 1
najinblue3 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μολις ηρθα απ το σινεμα, δε μπορω να βαθμολογησω αλλα την περιμενα πολυ καλυτερη οχι οτι δε περασα καλα, οποιος γουσταρει τετοιου ειδους ταινιες θα περασει πολυ καλα, το 3δ μαπα εντελως και δεν αξιζει Η μαργο τρομερη οχι τοσο ο Λετο, το υπολοιπο καστ ψιλοκαλο
Fulgore Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ο Joe λέει αλλα: Ενω στα σχεδον σε ολα τα gaming review συμφωνω απολυτα μαζι του,πραγματικα οσον αφορα τις ταινιες με υπερηρωες στις περισσοτερες απο αυτες διαφωνω τελειως. Captain America CV 9/10 Avengers 2 9/10 Deadpool 9/10 Ant Man 8/10 Μεχρι και στο τελευταιο Terminator του εβαλε 8.Αποριας αξιο πως εβαλε στο Xmen 4/10 .
snake_plissken2112 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Νταξ ο ΤΖο ειναι ο ορισμος του στοκου γνκ αλλα τον αγαπαμε παραταυτα , ειναι εκεινος ο της παρεας που λεει μονο μλκιες αλλα περνας γαμω μαζι του
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ότι review έχω δει μέχρι τώρα θετικό είναι...πολύ hate χωρίς λόγο νομίζω anyways στην αναμονή την χωρα μου μέσα...
viper2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ο Joe λέει αλλα: Ότι review έχω δει μέχρι τώρα θετικό είναι...πολύ hate χωρίς λόγο νομίζω anyways στην αναμονή την χωρα μου μέσα... περιεχει spoilers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα