esertas Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Να δούμε αν θα δουλεύει μόνο με android 5 και πάνω, ή θα είναι για όλους.
Omnigeek Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Στην πλοήγηση μεταξύ navigon και google, για τους Ελληνικούς δρόμους τουλάχιστον, δεν υπάρχει σύγκριση.
JimGer Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Στην πλοήγηση μεταξύ navigon και google, για τους Ελληνικούς δρόμους τουλάχιστον, δεν υπάρχει σύγκριση. Και ποιο είναι καλύτερο κατά τη γνώμη σου? Ρε παιδιά το Mireo δεν το θεωρεί κανένας το καλύτερο (σαν Destinator 7 με NGI δεν υπάρχει πάντως)
Omnigeek Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Το Navigon κατά την γνώμη μου είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης. Οι χάρτες μόνο δεν φτάνουν. 1
YngwieMalmsteen Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 ...μαζί με την επέκταση του YouTube Offline, που θα δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάζουν και να αναπαράγουν YouTube videos στις συσκευές τους για 48 ώρες. Χαχαχαχα 2015 και το video download, τώρα το υποστηρίξανε; Και μάλιστα για τον απίστευτο χρόνο των 2 ολόκληρων ημερών; Κλάμα... 1
telas Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 ειδικά σε περιοχές του κόσμου όπου η πρόσβαση στο Internet, είτε είναι ανύπαρκτη, είτε πολύ αργή. Να προσθέσετε και το "πολύ ακριβή!" 1
belkin Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Η χαρτες της google ειναι μακραν οι καλυτεροι. here maps και λοιπα ειναι πολυ πισω. Οσοι ταξιδευουν καταλαβαινουν τι λεω
Papakaliati Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Τι να το κανεις ενα Navi χωρις speed limits και camera alerts?
Karpouzoeispraktoras Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Το να μπορούμε να κρατάμε την οθόνη συνεχώς ανοιχτή χωρίς να ζητήσουμε navigation θα το προσθέσουν στις ρυθμίσεις ή θα πρέπει να το απεγκαταστήσουμε τελείως να ησυχάσουμε; Για να δούμε...
Agmourk Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Η χαρτες της google ειναι μακραν οι καλυτεροι. here maps και λοιπα ειναι πολυ πισω. Οσοι ταξιδευουν καταλαβαινουν τι λεω Εγώ που ταξιδεύω δεν καταλαβάινω τι λες.. 1
Conan2046 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 To here maps και εμένα με έχει κρεμάσει. Μου έχει βγάλει κάμποσες φορές να στρίψω σε εθνική οδό ενώ απαγορεύεται ή ακόμα και υπάρχει διαχωριστική νησίδα! Επίσης έχει πρόβλημα αν πας αλλού από εκεί που σου συστήνει να κάνει νέο επαναυπολογισμό της διαδρομής, και είναι κρίμα γιατί είναι πολύ εύχρηστο. Το google maps έχει και αυτό τα προβλήματα του, θυμάμαι να είμαι συνοδηγός και να λέω στον οδηγό π.χ. στρίψε δεξιά και να μου λέει "μα η ταμπέλα δείχνει ίσια", ωστόσο μετά τουλάχιστον μπορούσε να κάνει νέο υπολογισμό της διαδρομής, βέβαια μου φαινόταν λιγότερο εύχρηστο από το here maps. Μακάρι ο ανταγωνισμός να βελτιώσει και τα δύο.
nick_gr2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 το google maps δουλευει εξαιρετικά αρκει να "ξερεις" να το χρησιμοποιεις και οχι να ακολουθεις οτι σου λεει σαν ζομπι.
YngwieMalmsteen Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως 2 χρόνια με το Here Maps, έχω κάνει ταξίδια που δεν είχα ιδέα για το δρόμο, και με έφτασε ακριβώς στην πόρτα. Τι νησιά πήγα, τι Ηπειρωτική Ελλάδα, τι Μακεδονία, τι Στερεά Ελλάδα... Πάντα ολόσωστο.Τι να πω... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα