geodro Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Φίλε μου εγω έχω το iPad mini 2 και ειμαι φοιτητής. Χρησιμοποιώ όλες τις εφαρμογές my script, το ms office η τις αντίστοιχες εφαρμογές της Apple. Επίσης χρησιμοποιώ πολυ το ημερολόγιο, που μπορείς παρά πολυ εύκολα να καταχωρήσεις ότι θέλεις και πολυ εύκολα για να μη το χάνεις ποτέ όπως π.χ. Στη περίπτωση μου κάποιο μάθημα ή κάποια ημερίδα. Το μέγεθος είναι σούπερ βολικό, χωράει και στην κολοτσεπη (που λέει ο λόγος), η retina οθόνη άψογη, και απο περιφερειακά χρησιμοποιώ το rapoo e6300 Bluetooth πληκτρολόγιο, το οποίο και αυτό λειτουργεί τέλεια (κάθε φορά βέβαια πρέπει να το συνδέεις, σε αντίθεση π.χ. Με το keyboard του surface της Microsoft). Γενικά ειμαι πολυ ικανοποιημένος, παρά το γεγονός ότι είναι και αυτό όπως και όλα τα αλλά προϊόντα της συγκεκριμένης μάρκας υπερτιμημένα.
mork Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Γεια σας παιδιά, Μιας και προστέθηκαν δύο σχόλια. Να πω ότι πρώτον στο Πλαίσιο ένας πωλητής με άφησε να εγκαταστήσω όποια εφαρμογή ήθελα, απλά μου ζήτησε σαν χάρη να τις σβήσω αφού τελειώσω ότι ήθελα να κάνω.. :D Επίσης, βρήκα και ένα ipad mini από μία φίλη οπότε θα έχω και λίγο χρόνο παραπάνω να δοκιμάσω κι εκεί κάποια πράγματα. Με τα πολλά και με τα λίγα καταλήγω μάλλον προς το Air 2. Η οθόνη το κάνει πολύ πιο βολικό γι αυτό που θέλω να κάνω. Και φυσικά για όλα τα υπόλοιπα. Όντως λόγο μικρότερου βάρους συγκριτικά με το 4, είναι πολύ πιο βολικό στο χέρι. Αυτά. Thanks για τη συμμετοχή στο θέμα!
ramarg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Από εμένα καταρχάς έχεις ψήφο στο ipad air 2 ,είναι διαμάντι και εσωτερικά και εξωτερικά (σχεδιαστικά). Απλά στη θέση σου,αν δεν βιαζόμουν,θα έκανα υπομονή λίγες μέρες μέχρι το wwdc την Δευτέρα στις 8/6 μήπως ανακοινωθεί κάτι, και αν όχι πάλι θα πέριμενα μέχρι τον οκτώβριο που ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγάλει τα νέα ipad και πιθανότατα ένα ipad pro για πολύ επαγγελματική χρήση.Άποψη μου,περίμενε...
mork Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Γεια και ευχαριστώ για την απάντηση! Οκ η αγορά δεν θα γινεί τόσο άμεσα. Δηλαδή, 8/6 δεν θα έχει γίνει σίγουρα. Από την άλλη, δεν πιστεύω ότι θα ανακοινωθεί νέο Ipad τότε. Επίσης, αν το pro ισχύει ότι θα έχει οθόνη 12" τότε σίγουρα δεν θα με ψήσει η αγορά του. Τέλος, αν πω ότι περιμένω για το Ipad Air 3 (?) τότε κάτι μου λεει ότι δεν θα έχει και πολύ νόημα γιατί πολύ απλά θα δούμε μόνο κάποια αναβάθμιση στην κάμερα, κλπ. Τα βασικά χαρακτηριστικά όπως επεξεργαστής, ραμ, γραφικά, κλπ μάλλον θα ειναι ίδια. 1
ramarg Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Γεια και ευχαριστώ για την απάντηση! Οκ η αγορά δεν θα γινεί τόσο άμεσα. Δηλαδή, 8/6 δεν θα έχει γίνει σίγουρα. Από την άλλη, δεν πιστεύω ότι θα ανακοινωθεί νέο Ipad τότε. Επίσης, αν το pro ισχύει ότι θα έχει οθόνη 12" τότε σίγουρα δεν θα με ψήσει η αγορά του. Τέλος, αν πω ότι περιμένω για το Ipad Air 3 (?) τότε κάτι μου λεει ότι δεν θα έχει και πολύ νόημα γιατί πολύ απλά θα δούμε μόνο κάποια αναβάθμιση στην κάμερα, κλπ. Τα βασικά χαρακτηριστικά όπως επεξεργαστής, ραμ, γραφικά, κλπ μάλλον θα ειναι ίδια. Κοίτα,επειδή παλιά είμουν τύπος που βιαζόταν σε αυτά τα θέματα σε συμβουλεύω να μην βιαστείς.Μετά θα το μετανιώνεις για 1000λόγους.. Είτε βγει pro είτε όχι,θα κυκλοφορήσει το ipad air 3, το οποίο μπορεί να σου αρέσει και να το πάρεις στα ίδια χρήματα που θα αγόραζες τώρα το 2. Από την άλλη,μπορεί το 3 να μην έχει τραγικές διαφορές από το 2,όμως η τιμή του 2 θα έχει πέσει και θα ωφεληθείς από αυτό.Σκέψου ότι αυτά τα 100-150 (αναλόγως πόσο πέφτει δεν θυμάμαι ακριβώς) που θα γλιτώσεις,θα τα δώσεις και θα πάρεις περισσότερα gb στο air2 ή με cellular (το οποίο θεωρώ περισσότερο απαραίτητο και από τα extra gb).Κάνε υπομονή μέχρι τον οκτώβριο.Είναι αμαρτία θα έλεγα,να πάρεις το air 2 ενώ σε 2-3 μήνες αλλάζει η σειρά.Καμιά φορά,ειδικά στα ipad είναι καλό να τα αγοράζεις όταν βγουν, για να μην είσαι σ'αυτή την αναμονή να βγει το επόμενο η οποία είναι χειρότερη ! Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2015 από ramarg
haHa Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δεν εχει νοημα να περιμενεις, το ipad air 2 εχει ηδη πεσμενη τιμη στα 395€, ενω ξεκινησε απο τα ~500€ . Αντε να πεσει αλλα 30-40€, αλλα γιατι να περιμενεις 4-5 μηνες; Ενδεικτικα το ipad air 1 (ενα μοντελο πισω δηλαδη) ειναι στα 365€ . Αυτο για να εχει ιδεα που περιπου μπορει να παει η τιμη του ipad air 2 οταν δεν θα ειναι πια το τελευταιο μοντελο. Φυσικα αποφευγεις να το αγορασεις απο μαγαζια τυπου mediamarkt, ,vodafone, plaisio, isquare κλπ που κοστιζει 529€. Ψαχνουν για κοροιδα και δυστυχως τα εχουν βρει , μιας κ μερικοι (ακομα και σε αυτο το thread) κοιτανε εκει τιμες...
zio10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δεν εχει νοημα να περιμενεις, το ipad air 2 εχει ηδη πεσμενη τιμη στα 395€, ενω ξεκινησε απο τα ~500€ . Αντε να πεσει αλλα 30-40€, αλλα γιατι να περιμενεις 4-5 μηνες; Ενδεικτικα το ipad air 1 (ενα μοντελο πισω δηλαδη) ειναι στα 365€ . Αυτο για να εχει ιδεα που περιπου μπορει να παει η τιμη του ipad air 2 οταν δεν θα ειναι πια το τελευταιο μοντελο. Φυσικα αποφευγεις να το αγορασεις απο μαγαζια τυπου mediamarkt, ,vodafone, plaisio, isquare κλπ που κοστιζει 529€. Ψαχνουν για κοροιδα και δυστυχως τα εχουν βρει , μιας κ μερικοι (ακομα και σε αυτο το thread) κοιτανε εκει τιμες... Αυτοί θέλουν να νιώθουν τη "σιγουριά" του "ελληνικού"
mork Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Οκ. Γενικά δεν βιάζομαι αν και έλεγα μέχρι τέλος καλοκαιριού να το έχω αγοράσει. Η αλήθεια είναι ότι το σχεδιάζω πάρα πολύ καιρό και μάλλον δεν ψήνομαι πάρα πολύ να περιμένω για το Air 3, ειδικά από τη στιγμή που το Air 2 ικανοποιεί τις ανάγκες μου και με το παραπάνω. Επίσης, αν είναι να βγει προς Οκτωβρη μάλλον θα έχουν ξεκινήσει τα σχετικά leaks οπότε αν ακουστεί κάποιο χαρακτηριστικό που μπορεί να μου φανεί σημαντικό, τότε μπορεί να κάνω λίγο ακόμα υπομονή. Αλλά αν κρίνω από την τακτική της Apple μάλλον δεν θα δούμε κάτι εξωφρενικά διαφορετικό. Τουλάχιστον στα ipads.
zio10 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Γνώμη μου είναι να πάρεις τώρα ένα να κάνεις τη δουλειά σου κι αν βγει κάτι τόσο διαφορετικό και τόσο απαραίτητο πούλα αυτό που πήρες και πάρτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα