TheDestroyer Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ο υπολογιστης ανοιγοκλεινει μονος του εδω και 2 μερες για να τον απενεργοποιησω θα πρεπει να τον αποσυνδεσω απο την πριζα... τι μπορει να φταιει?
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Απ'οτι περιγραφεις σαν να εχει κολλησει το power μου μοιαζει....καλυτερα να το βαλεις στο hardware.... Εδω ειναι λιγο offtopic..
TheDestroyer Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Επειδη ειμαι νεο μελος μπορεις να μου πεις πωσ να το μεταφερω στο hardware ? 1
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 www.insomnia.gr/forum/14-hardware-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC Ποσταρεις νεο θεμα εδω αφου ζητησεις απο καποιον mod να κλειδωσει το παλιο... www.insomnia.gr/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats&do=leaders4 οι mods εδω... 1
Jshaa Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Καλησπερα, εχεις αλλαξει καποιο hardware τελευταια? Δοκιμασε να aποσυνδεσεις το router εαν δεν ενεργοποιειται τοτε αυτο φταιει. Πηγαινεις device manager/network adapters δεξι κλικ επανω στο router properties και στις καρτελες που θα δεις πας power management και θα απενεργοποιεισεις το Allow this device to wake up your system. Το ιδιο μπορεις να κανεις και για ποντιι και πληκτρολογιο. Εμενα μου συνεβη μετα απο αλλαγη motherboard στα win 8 και την λυση την βρηκα μεσω net. Καλη επιτυχια. 1
TheDestroyer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Γεια σου φιλε μου. . Το pc εχει καμμενη μητρικη τελικα.
zmok Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 η μπριζα 100% δοκιμασε να αλλαξεις πολυμπριζο ή μπριζα 1
dimitris21gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Φίλος με παρόμοιο πρόβλημα, μετά από δοκιμές, καταλήξαμε σε προβληματικό τροφοδοτικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα