JoRuChiDiSs Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Καλησπερα σας.. Εχω ενα Rover 75 2.0 v6 το οποιο το εχω σταθμευμένο εδω και 3 περιπου χρονια.. Χρειαζεται 1500 ευρω για την ολικη επαναφορα του ωστε να κυκλοφορει (νομιμα και με ασφαλεια) Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω να τοποθετησω υγραεριο στο συγκεκριμενο διοτι κατι ειχα ακουσει οτι επειδή ειναι 2χιλ κυβικά και ειναι εξακύλινδρο..δεν μπορει να τοποθετηθει υγραεριο. Αν οντως δεν μπορω να τοποθετησω θα αναγκαστω να μην το χρησιμοποιησω διοτι καει υπερβολικα πολυ. Ευχαριστω εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Καλημερα.Εχω βαλει σε δυο αυτοκινητα στην http://qgas.gr/ και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος .Παρε τηλ και ρωτα .Οτι σου πουν ισχυει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ο πατέρας μου είχε βάλει σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο υγραέριο. Άρα, μπαίνει Κάνα χρόνο μετά όμως πήρε το μοτέρ στην μασχάλη, ήθελε κατέβασμα και φλάντζες και δεν ξέρω τι άλλο, το έκρινε ασύμφορο και το πούλησε χαλασμένο 800 ευρώ. Δεν μπορούμε να ξέρουμε όμως αν έφταιγε το υγραέριο ή το ότι το αμάξι είχε καμιά 300 - 350 Κ χλμ, γενικά έβγαζε βλάβες αβέρτα. Προσωπικά δεν θα έβαζα, θα το παρατούσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>>Morpheus>> Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Γενικα, το να κανεις μια επενδυση περιπου 800€ σε Rover 2λιτρο v6 ... ειναι σαν να βάζεις ενδοδαπεδια θερμανση, ενεργειακο τζάκι, 3πλα τζάμια και θερμομόνωση σε γκαρσονιερα 45τ.μ. στο νοτιοτερο σημειο της Ελλάδας. Κανενα οφελος. Το αμαξι για ανταλλακτικα κομματι-κομματι εαν εχεις γκαραζ, το κουφαρι του και οτι μεινει για σκραπ και παμε γι'αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα