SilverCross Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σας Ηρθε σήμερα ένα παλικάρι να με ενημερώσει για το δίκτυο οπτικών ινών που έχει επεκταθεί στην περιοχή μου (Ανάληψη Θεσσαλονίκης).Με τα οικονομικα κλπ ολα κομπλε, η ερωτηση μου ειναι, αν ειναι αξιοπιστο το δικτυο της, και αν θα δω οντως διαφορα (δεδομένου ότι τώρα έχω απλή 24αρα στη Cyta, με το DSLAM να ειναι σχετικά μακριά). Αξίζει να αλλάξω απο cyta σε hol?
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σας Ηρθε σήμερα ένα παλικάρι να με ενημερώσει για το δίκτυο οπτικών ινών που έχει επεκταθεί στην περιοχή μου (Ανάληψη Θεσσαλονίκης). Με τα οικονομικα κλπ ολα κομπλε, η ερωτηση μου ειναι, αν ειναι αξιοπιστο το δικτυο της, και αν θα δω οντως διαφορα (δεδομένου ότι τώρα έχω απλή 24αρα στη Cyta, με το DSLAM να ειναι σχετικά μακριά). Αξίζει να αλλάξω απο cyta σε hol? Η χολ και η κάθε χολ δεν διαθέτει οπτικές ινες, παραμυθάκι σου πούλησε για να σε κάνει πελάτη
jkoukos Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 H HOL όντως διαθέτει δίκτυο οπτικών ινών (από τα μεγαλύτερα στη χώρα μας), αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρουν οι συνεργαζόμενοι πωλητές, που όπως γράφει ο Νίκος πουλάνε παραμύθια για να ψαρέψουν πελάτες. Σε όποιο πάροχο κι αν πας, από το ίδιο αστικό κέντρο θα παίρνεις σύνδεση, οπότε σε φυσιολογική γραμμή πάνω-κάτω θα έχεις τα ίδια χαρακτηριστικά. Εκτός αν στην περιοχή σου έχουν γίνει εργασίες αναβάθμισης των υπαίθριων καμπίνων του ΟΤΕ και παρέχεται VDSL από αυτές.
SilverCross Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 επειδη τον ρωτησα σε σχεση με το κεντρο που ειχα μαθει παλιοτερα που ειναι, και μου ειπε οτι τωρα προσφατα συνδεθηκαν με τη χελωνα το δικο τους δικτυο ιδιοκτητο υπαρχει περιπτωση να μπορω να ελεγξω καπως αν οντως εχουν γινει εργασιες στην περιοχη; (ενα προηγουμενο διαστημα ειχαν γινει οντως καποιες εργασιες εδω γυρω αλλα δεν ξερω για ποιο λογο ηταν) το vdsl θα ηταν στα 35 mbps?
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 επειδη τον ρωτησα σε σχεση με το κεντρο που ειχα μαθει παλιοτερα που ειναι, και μου ειπε οτι τωρα προσφατα συνδεθηκαν με τη χελωνα το δικο τους δικτυο ιδιοκτητο υπαρχει περιπτωση να μπορω να ελεγξω καπως αν οντως εχουν γινει εργασιες στην περιοχη; (ενα προηγουμενο διαστημα ειχαν γινει οντως καποιες εργασιες εδω γυρω αλλα δεν ξερω για ποιο λογο ηταν) το vdsl θα ηταν στα 35 mbps? Το δίκτυο ινων αφορά ενδοεταιρικο δίκτυο διασύνδεσης και δεν εχει καμια σχεση με τον τελικο χρήστη, αν σου δινουν 30αρι τότε δεν υπάρχει ουτε καν υποδομή για vdsl στην περιοχή σου. Αν θελεις να δεις τι παιζει μπες στο σιτε του οτε και δες τι διαθεσιμότητα εχεις στο vdsl
SilverCross Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 καταλαβα... ευχαριστω πολυ το δικτυο της hol σε σχεση με της cyta πως ειναι;σκεφτομαι αν αξιζει να μεταπηδησω ετσι κιαλλιως η να παρω την αναμενομενη βελτιωμενη προσφορα της cyta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα