@ngelos Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Έχω παρατηρήσει στην "Διαχείριση εργασιών" ότι μου δείχνει σαν να έχω 4gb ram ενώ έχω 8gb .Δείτε εδώ: https://www.dropbox.com/s/v8iowld5oyqlf79/ram.JPG Είναι φυσιολογικό αυτό; Πρέπει να κάνω κάτι;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Στο task manager στο perfomance tab πάτα στο κουμπί που λέει resource monitor. Στο memory tab τι νουμερα εχει στο available,cached,total,installed ;
@ngelos Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Στο task manager στο perfomance tab πάτα στο κουμπί που λέει resource monitor. Στο memory tab τι νουμερα εχει στο available,cached,total,installed ; Εδώ δείχνει πως έχω 8gb... https://www.dropbox.com/s/ce0fecrspo2mpn7/okk.JPG Μήπως έχεις 32άρια Windows? Όχι.. 64άρια έχω..
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Η κάποιο από τα δύο στικ μνήμης δεν έχει κουμπώσει καλά ή πιθανότατα να τα έφτυσε κάποιο memory slot. Έχεις μεριμνήσει να τοποθετήσεις τα στικ των μνημών σε slot με ίδιο χρώμα ; Αν όχι, κάντο, πιθανότατα αυτό να φταίει.
BloodDonor89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Τι μητρικής έχεις; και ποια έκδοση bios έχεις;
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Η μητρική φαίνεται στην υπογραφή, την αναφέρει ο άνθρωπος. Τώρα περί bios, ας κοιτάξει να βάλει το τελευταίο, μήπως τελικά φταίει αυτό.
BloodDonor89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μπαίνω από το κινητό και δεν μπορώ να δω υπογραφές συγγνώμη. Όταν από 4gb πήγα σε 8 αντιμετώπισα ακριβώς το ίδιο. Έκανα αναβάθμιση το bios και λύθηκε το πρόβλημα. Αυτό πιστεύω πως είναι. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Προς Θεού φίλε μου δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη για κάτι τέτοιο , εγώ δυστυχώς νόμισα ότι αγνόησες την υπογραφή, μιας και έχουν δει πολλά τέτοια τα μάτια μου στο insomnia και έχουν τυφλωθεί. Φιλικά πάντα, μιας και αρκετές φορές μπαίνουν άκυροι που δεν ξέρουν γρι από υπολογιστές και ζητάνε και τα ρέστα μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα