xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 FIFA 2089 http://9gag.com/gag/awVVyor από τις ωραίες διαφημίσεις Αγγλία 08,κάναμε πολύ χαβαλέ..Τί παιχτούρια είχε η μάντσεστερ τότε και η ίντερ ! van nistelrooy & huntelar στην Ολλανδία..πανικός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 http://plays.tv/video/5796942317d18058ee/platini-athens-vs-oggygr-fifa16-friendly-online-alex-oxlade-chamberlain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 https://postimg.org/image/5iqepyr6l/ επιτελους devision 1 !!!!! εμενε ενα παιχνιδι και ηθελα μονο νικη κοντρα σε ρωσο με τρελο λαγκ (γενικα πολυ λαγκ τα σημερινα ματς) και ενω ειμαι πισω στο σκορ (ειχε ομαδα με μπλε καρτες ΟΛΟΙ απο την πατριδα του) το γυριζω σε 1-2.....το λαγκ στην πορεια εγινε απαλευτο μεχρι που διακοπηκε η συνδεση και πηρα το 3ποντο!!! Δεν με χαλασε! Μπραβο στους ''Ισπανους'' αλλα και στους ''Αγγλους'' που με βοηθησαν ως εδω! (ολοι Gold) Alves Stekelenburg Carvajal Pepe Godin Tremoulinas Zabaleta Otamendi Smalling Azpilicueta Perez Parejo N Zonzi Shaqiri Yaya Milner Sterling Konoplyanka Sissoko Martinez Griezman Rooney H μεγαλη απογοητευση ενω το παιχνιδι ειναι καλο ειναι που η ΕΑ αφηνει ολους αυτους που τσιταρουν να αλωνιζουν. Ελπιζω στο προσεχες μελλον κατι να αλλαξει. Στο 17 δεν νομιζω να ειναι διαφορετικα τα πραγματα, στο πισι τουλαχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Συνεχιζετε να παιζετε φιφα η εχετε παει στο 17;; Εγω συνεχιζω στο 16 αλλα στο on line τα παω πολυ ασχημα ειμαι ακομα div 10 και δε κανω νικες μονο ηττες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Συνεχιζετε να παιζετε φιφα η εχετε παει στο 17;; Εγω συνεχιζω στο 16 αλλα στο on line τα παω πολυ ασχημα ειμαι ακομα div 10 και δε κανω νικες μονο ηττες. ΘΑ ΣΕ ΠΩ ΓΙΑΤΙ....λογικα δεν το εχεις στο ρεστρικτιβ και σε βγαζει με αντιπαλους με ισχυρα ακαουντ γι αυτο χανεις οχι επειδη δεν εισαι το ιδιο καλος.....απλα δεν εχεις παιξει ΟΣΟ οι αντιπαλοι που σε βγαζει μαζι. Εαν το βαλεις στο ρεστρικτιβ πολυ απλα δεν θα βρισκει αντιπαλο με ιδιο λεβελ με σενα (εχουν μεταπηδησει ολοι στο 17) στην καλυτερη θα σε γαμησ....μπιπ στο περιμενε...μεχρι να σου βρει καποιον τελικα. ακουσε με (μονοδρομος η αγορα του 17) και δεν θα χασεις (να την ακουτε την Υβετ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Platini και εγω ακομα το 16 παιζω κανε αdd αν 8εσ να παμέ κάνά γκάμέ delpetro13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Platini και εγω ακομα το 16 παιζω κανε αdd αν 8εσ να παμέ κάνά γκάμέ delpetro13 Φιλε καλημερα, ονλαιν πλεον δεν παιζω ΟΥΤΕ ΚΑΝ με τον κολλητο υστερα απο ερευνες-παρατηρησεις-συμπερασματα......μονο co op παιζουμε μαζι στο 16. Εχουμε παρει και το 17 αλλα δεν εχουμε παει κοντα ακομα...ελπιζουμε οτι θα παρουμε dev 1 στο 16 (σιγα μην παρουμε!!!! αν και ειμαστε dev 1) Γενικα 1vs1 ΜΟΝΟ τυχαια ωστε ΑΝ μου τυχει ιντερστελαρ κατασταση-αντιπαλος δλδ να ειμαι κομπαρσος στο ματς χωρις να μπορω να κανω τπτ (ουτε κοντρολ) τον αφηνω να παιζει μονος του (κουιτ). Το παιχνιδι ονλαιν ΔΕΝ ειναι φτιαγμενο για ματσακια 1vs1 με ''φιλους''. Eκει εχουμε καταληξει. Εδω και στην τυχαια κληρωση ακομα σε βγαζει με αντιπαλους οι οποιοι χωρις να ειναι ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ παιχτικα φανταζουν υπερπαιχτες λες και εχουν ολα τα στατς 99. Remove (ΕΑ) handicap και τα λεμε. Η ιδια κατασταση ειναι και στο co op βεβαια αλλα εκει τουλαχιστον διασκεδαζουμε περισσοτερο, νευριαζουμε λιγοτερο. Προσωπικη (βιωματικη καλυτερα!) αποψη η παραπανω, μη δινεις σημασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos antwnakis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 προσπαθω να βρω ελληνικο patch για το ελληνικο πρωταθλημα μπορειτε να με κατευθυνετε? εχω χασει λιγο τον μπουσουλα η αληθεια με τοσα αρχεια που εκανα μια προχειρη αναζητηση στο google και φοβαμαι να βαλω οτι να ναι επισης να σημειωσω οτι το game το εχω μεσα απο origin....αυθεντικο! Καλημέρα καλή εβδομάδα κανένας δεν έχει ιδέα βρε παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos antwnakis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 καμια ιδεα κανεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 http://www.wehellas.gr/forum/topic/34688-fifa-16-greek-superleague-patch/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos antwnakis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 ε ναι το ειδα κι εγω με την αναζητηση στο google αλλα χαθηκα δεν ηξερα τι να βαλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα