Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν φταίει η ΕΑ, Οι άνθρωποι φταίνε! Παίζω online παιχνίδια πάνω από 20 χρόνια, πάντα υπήρχε το cheating, το θέμα είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν παίζουν για την διασκέδαση,σε όλα τα παιχνίδια,παιζουν για την νίκη και ας γίνει με τον οποιοδήποτε τρόπο αυτή.

Δεν με ενοχλεί η ΕΑ και η κάθε EA που δεν κάνει κάτι, είναι πραγματικά λυπηρό αυτό που συμβαίνει και δεν περιορίζεται μόνο στο παιχνίδι αλλά παντού.

Σε τρεις μήνες βγαίνει το 17 και ακόμα βλέπεις division 1 & 2 που ξημερωβραδιαζονται οι καραγκιόζηδες και δεν παίζουν το γ@μημ3νο το παιχνίδι αλλά κάνουν το dnf για να βγάζουν coins ώστε να αποκτήσουν την σούπερ ομάδα, έναν ολόκληρο χρόνο κάνουν αυτή την βλακεία.

Γυρίζω από την δουλειά το βράδυ και θέλω να κάνω ένα δύο τσιγάρα για να ξελαμπικαρω και να παίξω ένα δύο παιχνιδάκια. Κάθομαι λοιπόν και περιμένω να μου τύχει ένας νορμάλ άνθρωπος να παίξουμε φυσιολογικά για το παιχνίδι που πληρώσαμε. Έ στα δέκα παιχνίδια τα 9 είναι με τους αποτυχημένους που έχουν τους bronze παίχτες και κάνουν το dnf.

Κάποιοι αφού γέμισαν με μπλε παίχτες και απέκτησαν τον Μεσι και τον Ροναλντο αποφασίζουν να παίξουν νομίζοντας ότι πλέον το μόνο που έχει σημασία είναι τα μεγάλα ονόματα, τρώνε την ήττα όμως στην μάπα από τους ταπεινούς κατά την γνώμη τους απλούς παίχτες και πολύ το χαίρομαι.

Γιατί μια ολόκληρη σεζόν αντί να παίξουν τον έπαιζαν! Αντί να μάθουν λίγο το ρημάδι το παιχνίδι και να ψυχαγωγηθουν το μόνο που έκαναν ήταν να βρούνε τρόπο να τσιταρουν.

Είναι βλάκες με περικεφαλαία.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν φταίει η ΕΑ, Οι άνθρωποι φταίνε! ...

Οκ πιο αναλυτικα το σκεπτικο μου (γιατι φταει η ΕΑ)

Ας υποθεσουμε οτι οι πελατες της ΕΑ απεχουν απο τον νεο τιτλο ως απογοητευμενοι απο τη μεριδα εκεινων των gamers που τσιταρουν κι αυτο σαν αποτελεσμα εχει την καθετη πτωση στις πωλησεις του φιφα για 1η φορα στα χρονικα.

Εισαι η ΕΑ, τι θα κανεις? δεν θα παρεις δραστικα μετρα ωστε να απομονωσεις οσους cheatαρουν ωστε να επιστρεψει η πελατεια σου στα ικανοποιητικα νουμερα?

Μονο η ΕΑ μπορει να το κανει αυτο. Ομως βλεπει οτι ως εχει η κατασταση ΠΑΛΙ εχει τα εσοδα που επιθυμει οποτε ειναι στα φρυδια της!

Παιδιά, αν θέλετε τη συμβουλή μου, πάρτε το σε κονσόλα το παιχνιδάκι. Όσοι παρακολουθείτε τα νήματα για το FIFA εδώ και κάμποσα χρόνια ενδεχομένως θυμάστε τα σεντόνια γκρίνιας που ανεβάζω κατά καιρούς. Το πήρα λοιπόν στο PS4 και ησύχασα. Πολύ περισσότερος κόσμος, πολύ λιγότεροι (και αν) τσίτερς, πολύ καλύτερο match making. Για εμένα τουλάχιστον, το άθλημα έχει τελειώσει σε PC.

• Like 1

Οκ πιο αναλυτικα το σκεπτικο μου (γιατι φταει η ΕΑ)

Ας υποθεσουμε οτι οι πελατες της ΕΑ απεχουν απο τον νεο τιτλο ως απογοητευμενοι απο τη μεριδα εκεινων των gamers που τσιταρουν κι αυτο σαν αποτελεσμα εχει την καθετη πτωση στις πωλησεις του φιφα για 1η φορα στα χρονικα.

Εισαι η ΕΑ, τι θα κανεις? δεν θα παρεις δραστικα μετρα ωστε να απομονωσεις οσους cheatαρουν ωστε να επιστρεψει η πελατεια σου στα ικανοποιητικα νουμερα?

Μονο η ΕΑ μπορει να το κανει αυτο. Ομως βλεπει οτι ως εχει η κατασταση ΠΑΛΙ εχει τα εσοδα που επιθυμει οποτε ειναι στα φρυδια της!

Μα δεν είναι οι περισσότεροι οι καθαροι παίχτες!

Και το έγραψα και πιο πάνω, πάντα υπήρχε το cheat στα παιχνίδια και πάντα θα υπάρχει.

Και ας το δούμε αλλιώς, αν μπεις εσύ σε ένα σούπερ μάρκετ και κλέψεις, θα φταίει το σούπερ μάρκετ?

Φταίει η ΕΑ για τον κάθε ανεγκέφαλο που δεν έχει την υπομονή να μάθει το παιχνίδι? Είναι θέμα αρχής και παιδείας. Όποιος δεν τσιταρει δεν το κάνει γιατί η εταιρεία προστατεύει το παιχνίδι αλλά γιατί δεν γουστάρει ο ίδιος.

Σε όλα τα εμπορικά παιχνίδια υπάρχει cheating ,battlefield, call of duty κτλ κτλ

Παιδιά, αν θέλετε τη συμβουλή μου, πάρτε το σε κονσόλα το παιχνιδάκι. Όσοι παρακολουθείτε τα νήματα για το FIFA εδώ και κάμποσα χρόνια ενδεχομένως θυμάστε τα σεντόνια γκρίνιας που ανεβάζω κατά καιρούς. Το πήρα λοιπόν στο PS4 και ησύχασα. Πολύ περισσότερος κόσμος, πολύ λιγότεροι (και αν) τσίτερς, πολύ καλύτερο match making. Για εμένα τουλάχιστον, το άθλημα έχει τελειώσει σε PC.

Σιγά μην σκάσω 400 ευρώ για κονσόλα για ένα παιχνίδι, εκεί Θέλει κ συνδρομή το online και είναι και το παιχνίδι ακριβότερο!

Άσε που βγαίνει και το 4.1 PS ή όπως αλλιώς θα το λένε!

Τέλος εγώ πήρα το παιχνίδι όταν βγήκε στα 30€ ,στην κονσόλα ο κόσμος να χαλούσε δεν έπαιζε να το βρω τόσο.

Μια χαρά είναι το παιχνίδι στον υπολογιστή, εγώ γράφω για τους ανεγκέφαλους που έναν χρόνο το μόνο που κάνουν είναι dnf με τους bronze παίχτες.

Προφανώς και δεν εννοώ να σκάσεις 400 ευρώ για να παίξεις FIFA. Απλά, βάσει προσωπικής εμπειρίας, αν τυχαίνει να έχεις και κονσόλα, αξίζει πιο πολύ κατά τη γνώμη μου να το παίζεις εκεί παρά στο PC. Ειδικά αν παίζεις με Παναθηναϊκό όπως εγώ, που στο PC δεν έβρισκα αντίπαλο ούτε με αίτηση.

Από εκεί και πέρα, είναι γνωστό τοις πάσι ότι το PC υπερτερεί σε γραφικά και τιμή. 

• Like 1

Μα δεν είναι οι περισσότεροι οι καθαροι παίχτες!

Και το έγραψα και πιο πάνω, πάντα υπήρχε το cheat στα παιχνίδια και πάντα θα υπάρχει.

Και ας το δούμε αλλιώς, αν μπεις εσύ σε ένα σούπερ μάρκετ και κλέψεις, θα φταίει το σούπερ μάρκετ?

Φταίει η ΕΑ για τον κάθε ανεγκέφαλο που δεν έχει την υπομονή να μάθει το παιχνίδι? Είναι θέμα αρχής και παιδείας. Όποιος δεν τσιταρει δεν το κάνει γιατί η εταιρεία προστατεύει το παιχνίδι αλλά γιατί δεν γουστάρει ο ίδιος.

Σε όλα τα εμπορικά παιχνίδια υπάρχει cheating ,battlefield, call of duty κτλ κτλ

Μια χαρά είναι το παιχνίδι στον υπολογιστή, εγώ γράφω για τους ανεγκέφαλους που έναν χρόνο το μόνο που κάνουν είναι dnf με τους bronze παίχτες.

Ολους αυτους τους ανεγκεφαλους που λες θα πρεπε να τους πιανει η τσιμπιδα του νομου της ΕΑ. Η ΕΑ οφειλει να προστατευει τους πελατες της ΚΑΙ το προιον της. Διαφορετικα αποδεχεσαι μια κατασταση (το cheating δλδ σε παιχνιδια ομως που τα τιμας καθε φορα σαν καλος πελατης και δινεις τα ωραια σου λεφτα για τα οποια εχεις κοπιασει) η οποια (στο πι σι) εχει ξεφυγει.

Στην Ευρωπη πχ οι πολιτες γιατι δεν πετανε σκουπιδακια κατω? νομιζεις πχ οτι οι Αγγλαρες εχουν ''παιδεια''? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ απλα εκει εφαρμοζονται οι νομοι, τρως προστιμα που τσουζουν...εδω στην Ελλαδα δεν φοβαται κανενας το νομο.

Θα συμφωνησω με τον εκτελιον, στις κονσολες πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ τα πραγματα απο θεμα cheating (+match making)  

Προφανώς και δεν εννοώ να σκάσεις 400 ευρώ για να παίξεις FIFA. Απλά, βάσει προσωπικής εμπειρίας, αν τυχαίνει να έχεις και κονσόλα, αξίζει πιο πολύ κατά τη γνώμη μου να το παίζεις εκεί παρά στο PC. Ειδικά αν παίζεις με Παναθηναϊκό όπως εγώ, που στο PC δεν έβρισκα αντίπαλο ούτε με αίτηση.

Από εκεί και πέρα, είναι γνωστό τοις πάσι ότι το PC υπερτερεί σε γραφικά και τιμή.

Συμφωνω με ότι λέει.Εχω πάθει πλάκα στο ps4 πόσο καλύτερο είναι..και σαν gameplay,και σα γραφικά (είναι για γέλια αυτά που δίνουν στο pc),και η γενική ατμόσφαιρα στην κονσόλα είναι μίλια μπροστά από την άθλια του pc.

Για το 2017 μάλλον κατά 90% θα το πάρω κονσολατο.

Κάνε με add στο psn: snprxtrm

• Like 1

Εγω μολις ειδα διαφορες αναμεσα στο 16 και στο....17  :-D (τρελες ομως!) 

Τα γραφικα στο 16 (προσωπα, γηπεδα κλπ) ειναι τελικα πολυ ''ΑΔΕΙΑ'' απο λεπτομερειες! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...