xtrmsnpr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Οπως και να εχει ρε φιλε,2 παιχνιδια μαζι του και δεν πηρε μια νικη.Ποιος 6 στον κοσμο?div 1 ειμαι ,αμα παιξω με την πρωτη 20αδα του φιφα 5 τεμαχια θα αρπαξω το λιγοτερο. γιαυτό ελάτε εδω να δείξετε αξία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Αφου μεταφερθήκαμε στο νήμα του 16 και καλα μας κάνανε. Ας ολοκληρώσω το θέμα του πάνθηρα.Για αυτούς που ακόμα πιστεύουν οτι ο φιλος μας ο πάνθηρας, που τελικά κατέληξε γατί, δεν είναι τσίτερ.Δείτε παραδοχή στεγνή στη φώτο με τη συνομιλία μας. Φυσικά και δεν έχει γίνει κανένα report διοτι δε γνωρίζω πως γίνεται απλά έριξα άδεια για να πιάσω γεμάτα.Επίσης δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος απο όλη την ιστορία παρα μόνο την απέχθεια μου στους cheaters του online gaming. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Eγω παντως οχι οτι με αφορα και δεν νομιζω να ξαναγραψω κατι επι τουτου...βλεπω οτι το cheating οπως εγραψα και στο προηγουμενο ΠΟΣΤ μου για το φιφα καλα κρατει....ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ και η ΕΑ ΔΕΝ κανει απολυτως τπτ...και ουτε προκειται να κανει.... Οι περισσοτεροι τσιταρουν. Βγαζουν χρηματα δεν εξηγειται αλλιως. Εαν χαιρεσαι απλα με τις νικες και την καταταξη ενω τσιταρεις οκ το χεις καψει εντελως ή εισαι 5 χρονων. Δεν αναφερομαι στον πανθηρα (πηρα και το μερος του πιο πριν ) γενικα μιλαω. Γνωμη μου παντως ειναι ενας που απεχθανεται τους τσιτερς ΔΕΝ κατεδεχεται να παιξει μαζι τους (ακομα κι αν πιστευει στον εαυτο, του οτι μπορει να τους κερδισει). Διοτι ετσι αποδεχεσαι την κατασταση. Αλλο να παιζεις με καποιον και να ανακαλυπτεις την ωρα του ματς οτι τσιταρει οποτε κανεις κουιτ και αλλο να ξερεις οτι ειναι τσιτερ απο την αρχη και να του ζητας να παιξετε. ΔΕΝ μπορεις να ΦΩΝΑΖΕΙΣ κατα των τσιτερς ΑΦΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, τους κανεις ''παρεα'', τσαταρεις μαζι τους. ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ στο οριτζιν.... Τεσπα αυτα απο μενα. απογοητευση σκετη. Μακαρι στο 17 να αλλαξει η κατασταση ονλαιν. Που δεν το βλεπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 το σκεπτικό να σε δουλεύει ψιλό γαζί και να γελάει δυνατά και να τον ακούει όλη του η γειτονιά το χεις σκεφτεί; Αφου μεταφερθήκαμε στο νήμα του 16 και καλα μας κάνανε. Ας ολοκληρώσω το θέμα του πάνθηρα.Για αυτούς που ακόμα πιστεύουν οτι ο φιλος μας ο πάνθηρας, που τελικά κατέληξε γατί, δεν είναι τσίτερ.Δείτε παραδοχή στεγνή στη φώτο με τη συνομιλία μας. Φυσικά και δεν έχει γίνει κανένα report διοτι δε γνωρίζω πως γίνεται απλά έριξα άδεια για να πιάσω γεμάτα.Επίσης δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος απο όλη την ιστορία παρα μόνο την απέχθεια μου στους cheaters του online gaming. ------------------- μείς με τον fever πάντως το χουμε κάψει..Μόλις τελειώσαμε την 17η σεζόν μας. https://www.easports.com/uk/fifa/game-data/match-history/xtrmsnpr/fifa16-pc/friendlies σήμερα σχεδόν μετά από κάθε παιχνίδι,πετούσε τον fever,και δε μετρούσε τα στατιστικά. Έβγαζε errors με τα στατιστικά. Παρόλα αυτά τα γκολς και τους πόντους τους μετρούσε.. Πχ κέρδισα 4-1 Ελλάδα-ΗΠΑ και δεν υπάρχει πουθενά. Οπότε τα στατιστικά που δίνει το φιφα,ΒΡΩΜΑΝΕ! Που σημαίνει δεν είναι και ο ιδανικότερος τρόπος να εντοπίσεις έναν χακερ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Γνωμη μου παντως ειναι ενας που απεχθανεται τους τσιτερς ΔΕΝ κατεδεχεται να παιξει μαζι τους (ακομα κι αν πιστευει στον εαυτο, του οτι μπορει να τους κερδισει). Διοτι ετσι αποδεχεσαι την κατασταση. Αλλο να παιζεις με καποιον και να ανακαλυπτεις την ωρα του ματς οτι τσιταρει οποτε κανεις κουιτ και αλλο να ξερεις οτι ειναι τσιτερ απο την αρχη και να του ζητας να παιξετε. ΔΕΝ μπορεις να ΦΩΝΑΖΕΙΣ κατα των τσιτερς ΑΦΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, τους κανεις ''παρεα'', τσαταρεις μαζι τους. ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ στο οριτζιν.... Τεσπα αυτα απο μενα. Πλατινι ο σκοπος μου ηταν αλλος αν δεχοταν να παιξουμε δε πηγαινα για διασκεδαση. Μια απλη καταγραφη βιντεο του παιχνιδιου κ της στιγμης του ερρορ θα εκανα. το σκεπτικό να σε δουλεύει ψιλό γαζί και να γελάει δυνατά και να τον ακούει όλη του η γειτονιά το χεις σκεφτεί; ------------------- μείς με τον fever πάντως το χουμε κάψει..Μόλις τελειώσαμε την 17η σεζόν μας. https://www.easports.com/uk/fifa/game-data/match-history/xtrmsnpr/fifa16-pc/friendlies σήμερα σχεδόν μετά από κάθε παιχνίδι,πετούσε τον fever,και δε μετρούσε τα στατιστικά. Έβγαζε errors με τα στατιστικά. Παρόλα αυτά τα γκολς και τους πόντους τους μετρούσε.. Πχ κέρδισα 4-1 Ελλάδα-ΗΠΑ και δεν υπάρχει πουθενά. Οπότε τα στατιστικά που δίνει το φιφα,ΒΡΩΜΑΝΕ! Που σημαίνει δεν είναι και ο ιδανικότερος τρόπος να εντοπίσεις έναν χακερ. Xtr εχω μια ταδε εμπειρια στο φιφα απο το 12 που ναι μπορω να καταλαβω ακομα κ χωρις στατιστικα αν τσιταρει ο αλλος. Τα στατιστικα απλα ειναι η αποδειξη. Ναι τα στατιστικα του φιφα βρωμανε και στο fut και στα online friendlies φυσικα. Στο απλο seasons καταγραφονται απο οτι εχω δει. Παρε τυχαια 10 παιχτες απο το seasons και δες αν λειτουργουν και θα καταλαβεις. Επισης τον φιλο σου τον fever τον πετουσε με τι μηνυμα; και με κολλημα πρωτου τον πεταξει; Εδω σου λεω οτι στο πρωτο ματς μαζι του οταν ηταν να ξεκινησει το 2ο ημιχρονο παταει σταρτ ξανα μπαινει ξεκιναει το τρεξιμο προς τα πισω αποτομο an error occured και εξω απο το παιχνιδι και το παιχνιδι σα να μην εγινε ποτε. Δυστυχως δε μου κοψε να τραβαω εκει βιντεο. Οσοι εχουν κατσει αντιπαλοι με τσιτερς ξερουν τι εννοω οτι εκανε. Επισης παιξε μαζι του κ απο κει κ μονο θα καταλαβεις αν ειναι 6ος γιατι πηγε 6ος απο τη στιγμη που ανεβηκε εδω ενα βιντεο με το trainer του τσιτ ενω παιχτηκα πριν ηταν στα ταρταρα. Για μενα busted απο χιλιομετρα απο κει και περα πιστευετε οτι θελετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 είπα και τι error ήταν,είπα και πότε το εμφάνιζε,και το link έδωσα. Μάλλον δε διαβάζεις και μόνο κατηγορείς. Μα με αυτά τα στατιστικά δεν αποδεικνύουν κάτι εφόσον υπάρχει έστω πες και 1% αμφιβολίας ή εμφάνιση λάθους.. Έχω παίξει παλιότερα με όλους σας και με έχετε κερδίσει.. Όπως και στο esl versus έχω παίξει το 14 με τον καλύτερο της ευρώπης τότε και έφερα 1-1,σημαίνει ότι ο τύπος είχε κλείσει το χακ του και τον κόντραρα; Έχουμε ζητήσει βίντεο,αλλά δε μας δίνει κανείς. Η φάση ζητήστε μου το τάδε και θα σας το δώσω,είναι ότι πιο γελοίο και από την "Δίκη του ΣΚΑΙ" όταν κάποιοι έβγαιναν και έλεγαν έχω αυτό το στοιχείο μη με πιέζετε πολύ θα το δώσω. Χάρη δηλαδή; Λοιπόν,επειδή χωρίς αποδείξεις όλοι είναι μαγκίτες και κάνουν εύκολα τους καμπόσους απέναντι σε άλλους. ή όσοι κάνετε QQ δώστε μας videos να δούμε ή σταματήστε να ΖΗΛΕΥΕΤΕ και να κατηγορείτε τον άλλον. Έχει καταντήσει γελοίο. Επίσης έλεος με τα errors,το ξέρεις ότι errors βγάζει για το οτιδήποτε. Μπείτε στο support της EA και δείτε τα. Πχ εμένα που βγάζει κάποιες φορές an error has occured και παίρνω νίκη,ΧΑΚΑΡΩ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) είπα και τι error ήταν,είπα και πότε το εμφάνιζε,και το link έδωσα. Μάλλον δε διαβάζεις και μόνο κατηγορείς. Λές οτι του το πετούσε μετα απο κάθε παιχνίδι εγώ σου λέω στα μέσα του παιχνιδιού οτι έγινε και σου έκανα και άλλες ερωτήσεις πρωτού το κάνει κολλουσε η μεταξύ σας σύνδεση; έβγαζε κάτω δεξιά το κύκλο που γυρνάει; Μα με αυτά τα στατιστικά δεν αποδεικνύουν κάτι εφόσον υπάρχει έστω πες και 1% αμφιβολίας ή εμφάνιση λάθους.. Και σου ξανα λέω πιάσε 10 τυχαίους απο το online seasons να δεις δεν υπάρχει κανείς που συνεχόμενα τα σουτ του να είναι λιγότερα απο τα γκόλ του. Εκτός και απο κάποιους ρώσους που απο το 12 το χακ το πάνε γόνατο. Έχω παίξει παλιότερα με όλους σας και με έχετε κερδίσει.. Όπως και στο esl versus έχω παίξει το 14 με τον καλύτερο της ευρώπης τότε και έφερα 1-1,σημαίνει ότι ο τύπος είχε κλείσει το χακ του και τον κόντραρα; Για να μου γράφεις αυτό πάει να πεί οτι δε πρέπει να έχεις παίξει ποτέ με τσίτερ. Ο τσίτερ στο φιφα δεν είναι σα το battlefield η σα το cod που βλέπει μέσα απο τοίχους (η αντιστοιχία εδώ να τα στέλνει όλα μέσα πχ) αλλά πατάει ενα σταρτ και ξαφνικά εσύ είσαι εκτός παιχνιδιού και με ήττα ή σα να μην έγινε το παιχνίδι. Έχουμε ζητήσει βίντεο,αλλά δε μας δίνει κανείς. Η φάση ζητήστε μου το τάδε και θα σας το δώσω,είναι ότι πιο γελοίο και από την "Δίκη του ΣΚΑΙ" όταν κάποιοι έβγαιναν και έλεγαν έχω αυτό το στοιχείο μη με πιέζετε πολύ θα το δώσω. Χάρη δηλαδή; Μιλάς για τα λινκ που είπα σε προηγούμενο μήνυμα μου και τελικά τα έδωσα το οτι δεν έχω βίντεο με το έρρορ δεν έχω ναι και δε πρόκειται να έχω πλέον αφου δε θα το κάνει. Εγώ ξέρω οτι έπαιξα 2 παιχνίδια μαζί του στο ένα ενεργοποίησε το τσιτ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ (και μου έστειλε με τη μια μήνυμα έλα κόλλησε το ρουτερ και ξανα εξηγώ όταν κολλάει η σύνδεση βγάζει κατω δεξια το κύκλο που φορτώνει δε σε πετάει με τη μία) και στο άλλο 1-1 θες να μάθεις πόσα μεταξύ μας έχει μετρήσει το φιφα; Δύο. Το ένα στο πρωτάθλημα που είχα παίξει μαζί του και το 1-1, το 2-0 εξαφανισμένο. Λοιπόν,επειδή χωρίς αποδείξεις όλοι είναι μαγκίτες και κάνουν εύκολα τους καμπόσους απέναντι σε άλλους. ή όσοι κάνετε QQ δώστε μας videos να δούμε ή σταματήστε να ΖΗΛΕΥΕΤΕ και να κατηγορείτε τον άλλον. Έχει καταντήσει γελοίο. Αποδείξεις σου έδωσα. Να ζηλεύω δε ζηλεύω κανέναν αν ζήλευα θα ζήλευα και το cartman κάποτε και το vanya κάποτε και το michali φέτος που αυτοί ήταν παιχταράδες και άξιζαν να είναι εκεί που ήταν. Επίσης έλεος με τα errors,το ξέρεις ότι errors βγάζει για το οτιδήποτε. Μπείτε στο support της EA και δείτε τα. Πχ εμένα που βγάζει κάποιες φορές an error has occured και παίρνω νίκη,ΧΑΚΑΡΩ; Και σου ξανα λέω το an error has occured που λες εσύ θα το εμφανίσει στα καλά καθούμενα και 1/10 θα είναι φυσιολογικό, στο seasons και div 1 το an error has occured μετά απο γκολ που θα βάλεις στον άλλον, στο 90 ενώ χάνει και όταν έχει τη μπάλα να κινείτε παράξενα γιατί πρέπει παράλληλα να κάνει το τσιτάκι του μάντεψε τι είναι. Οσο για το μαυρισμένο για αύτο ακριβώς δε μπορεί να κάνει κάτι η EA γιατί ουσιαστικά τα "δικαιολογεί" EDIT : Tώρα είδα τι ακριβώς σας πετούσε εσάς (γιατι μου το πεταξε μετα απο παιχνιδι seasons) άλλο το An error occured and your online stats reporting failed. Αλλο το an error occured and you are no longer synced with the match. Αυτό που λες εσύ όντως γίνεται στο τέλος αυτό που λέω εγώ γίνεται στο παιχνίδι πάνω τις στιγμές που σου είπα. EDIT2: Σε αυτό που λές εσύ το παιχνίδι δε φαίνεται καθόλου στα στατιστικά αλλα προσμετράτε στις Νίκες-ισοπαλίες-ήττες. Στο λέω γιατί μόλις μου έτυχε απο έναν που έχασα αλλα στο προφιλ μου δε φαίνεται το παιχνίδι αλλα έχει μετρήσει ήττα. Οπότε καμία σχέση με το άλλο που απλά δείχνει 0 σε όλα. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2016 από padelis71992 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Οποιος θελει με κανει αντ.ειμαι εμπειρος παικτης στο φιφα παιζω απο το '99 σταθερά.Θα ευχαριστηθουμε τα παιχνίδια μας το μονο σιγουρο ArsenalGreece 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Οποιος θελει με κανει αντ.ειμαι εμπειρος παικτης στο φιφα παιζω απο το '99 σταθερά.Θα ευχαριστηθουμε τα παιχνίδια μας το μονο σιγουρο ArsenalGreece Το βραδακι αν θες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Αρκετά ασχοληθήκατε με τον θέμα του BLuE_PaNtHeR. Επιστρέψτε on-topic παρακαλώ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 μεσα ωραια κατα τις 11:30 μιλαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 μεσα ωραια ματσακια..Να τα ξαναπουμε σημερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
testtesttest Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 υπαρχει και το πμ κοριτσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 υπαρχει και το πμ κοριτσια. ενταξει αντρακλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα