Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και για δώσε μας ρε συ Πάνθηρα καμιά συμβουλή. Πώς από καλπαζοεισπράχτορας εξελίχθηκες σε τέτοιο παίχτη? Τι άλλαξε? Φύτρωσαν δάχτυλα στα 35?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ας πάρουμε λίγο το σφάλμα της ea στους πρώτους 2 στο κόσμο. 

https://www.easports.com/uk/fifa/game-data/match-history/robbyhs/fifa16-pc/fifaSeasons

https://www.easports.com/uk/fifa/game-data/match-history/EmmanueL19800/fifa16-pc/fifaSeasons

Πάνθηρα σε μισεί η ea μαλλον.

Αυτοι στα παιχνίδια με 0 παθητικό έχουν και κάποια στατιστικά. Επίσης θυμήθηκα οτι φέτος στο φίφα και disconnect να γίνει τα στατιστικά μένουν σας το κάνω σε καμια ώρα παράδειγμα θα κάνω disconnect απο παιχνίδι στο 60 θα χάσω 3-0 και θα υπάρχουν και τα σουτ και όλα. Οπότε ακόμα και το 3-0 που υπάρχει στο προφιλ του με 0 σουτ βρωμάει.

https://www.easports.com/uk/fifa/game-data/match-history/BayernMunchenLon/fifa16-pc/fifaSeasons

Ορίστε το λινκ για να δείτε το match history του πρώτα πρέπει να κάνετε sign in δείτε τα παιχνίδια που κερδίζει με 0 παθητικό πατήστε το πρασινο + στο πλαι. Παραθέτω και φωτο σε λίγο.

Βασικά βλέπω οτι μόνο 1 έχει τώρα και αυτό 3-0 που άνετα θα ισχυριστεί οτι ήταν disconnect παλιότερα είχα δεί και με 5-0. Και 0 στατιστικά σε ΟΛΑ κατοχή φαουλ σουτ και εκείνος και ο αντίπαλος.

Μη σας παραξενέψει αν ξαφνικά ΔΕΝ ξανα έχει παιχνίδι με 0 παθητικό και ήττες και κατρακύλα στο table που είναι 6ος.

Να και η εικόνα σε όποιον βαριέται.

φαντάσματα..

τα μόνα παιχνίδια με 5-0 χωρίς σουτ είναι εδώ στο FUT

https://www.easports.com/uk/fifa/game-data/match-history/BayernMunchenLon/fifa16-pc/futSeasons

Φιλε xtrmnspr σου παρεθεσα το 3 0 νικη του με 0 σουτ με τι εβαλε γκολ με πασα; Και τελικα δεν χρειαζεται παραδειγμα για το οτι κραταει τα στατιστικα στο 3 0 του. Ο αντιπαλος εχει 1 σουτ αν υποθεσουμε οτι χανονται στο disconnect θα ειχε χαθει κ αυτο το 1 σουτ.

2-1 (2 σουτ)

6-3 (4 σουτ)

3-1 (3 σουτ)

3-0 (0 σουτ)

3-2 (1 σουτ)

3-1 (0 σουτ)

3-2 (3 σουτ)

Ο Πανθηρας είναι τόσο καλός που δε χρειάζεται να σουτάρει για να βάλει γκολ.

Καλά είδα και τα στατιστικά στο FUT και κλαίω. Πάντα απορρούσα ποιοι είναι αυτοί οι χαζοί που κάνουν cheat στο Fifa.

Άντε και πρώτος στο Γαλαξία και στο Σύμπαν σου εύχομαι Πάνθηρα. *** φίλε

• Like 1

Επισης 3 φορες εχει αλλαξει το ονομα του στο οριτζιν.. Θυμαμαι στο φιφα 12 η 13 το πρωτο στο κοσμο ενας ρωσσος, ελεγα *** ποσο καλος ειναι μεχρι π επαιξα μαζι του 1-1 σε ολο το παιχνιδι 2-1 εγω στο 90 τσουπ disconnect και ηττα ο παντελης. Μεχρι τοτε 6 αλλαγες ονοματων ο τυπος. Γιατι; γιατι μπαιναν τον εβλεπαν και disconnect στο πρωτο 5λεπτο τοτε, αλλαζε ονοματα για να καθονται, οταν εισαι πρωτος βλεπεις παιζεις με τους πρωτους οποτε γινεσαι γνωστος. *** που τον ελεγα τοτε πηρε αλλη εννοια.

Μολις το κανε και σε εμενα, εχανε 2-0 ημιχρονο παταει σταρτ στην αρχη του 2ου ημιχρονου ξεκινησε να πηγαινει προς τα πισω τσουπ an error occured μακαρι να τραβουσα βιντεο εχω σιγουρα φωτο που χανει 2-0 αν θελετε την ανεβαζω ειναι στο κινητο. 

Και η δικαιολογια του οτι εκανε διακοπη το ρουτερ ενω κινουταν με τη μπαλα. Εγω ξερω οτι γινεται διακοπη του ρουτερ και κολλας για λιγη ωρα με το σημα να τρεχει κατω δεξια οχι ξαφνικα an error occured. 

Παίξαμε και ένα δεύτερο 1-1 τελικό.

Παρτε μια φωτο εκει που λεω "βαλε online squads" μου έκανε προταση με offline squads και ο νοων νοειτω.

post-123851-0-86542400-1466528600_thumb.png

• Like 1

ποτε δεν καταλαβα τι ευχαριστηση μπορει να σου δωσει μια νικη που δεν την δικαιούσαι.

Υ.Γ. Ειχα να ασχοληθω χρονια με ποδοσφαιρακι και τωρα που θεωρω τον εαυτο μου μετριο (κολλημενος division 5) χαιρομαι οταν παιζω με καποιον πολυ καλυτερο απο εμενα και μου "διδασκει" το fifa

• Like 1

Μολις το κανε και σε εμενα, εχανε 2-0 ημιχρονο παταει σταρτ στην αρχη του 2ου ημιχρονου ξεκινησε να πηγαινει προς τα πισω τσουπ an error occured μακαρι να τραβουσα βιντεο εχω σιγουρα φωτο που χανει 2-0 αν θελετε την ανεβαζω ειναι στο κινητο. 

Και η δικαιολογια του οτι εκανε διακοπη το ρουτερ ενω κινουταν με τη μπαλα. Εγω ξερω οτι γινεται διακοπη του ρουτερ και κολλας για λιγη ωρα με το σημα να τρεχει κατω δεξια οχι ξαφνικα an error occured. 

Παρτε μια φωτο εκει που λεω "βαλε online squads" μου έκανε προταση με offline squads και ο νοων νοειτω.

Δεν σου βαλα τα online squad γιατί δε θυμόμουν απο που μπαίνουν και όταν μετα απο λίγο θυμηθηκα εσύ μου είπες αστο, προφανως για να με γελοιοποιησεις μετά εδω πέρα.

Εγω όμως δεν είπα στα παιδιά εδω πέρα οτι για να καταφέρουμε να παίξουμε το πρώτο ματς έπρεπε να σου στείλω 4 φορές Invite γιατί είχες κάποιο πρόβλημα με το χειριστήριο .

Αν έχεις πρόβλημα με το χειριστήριο πέτα το στα σκουπιδια και πάρε καινούργιο.

Επίσης σε ρώτησα αν είχες πρόβλημα με την σύνδεση του ίντερνετ και μου είπες,όχι.

Ενω προφανέστατα είχες και με το ίντερνετ πρόβλημα αλλά και με τον υπολογιστή σου (λόγω οτι είχε lag) που μάλλον είναι πάνω απο 8 ετών αγορασμένος.

Δεν σου βαλα τα online squad γιατί δε θυμόμουν απο που μπαίνουν και όταν μετα απο λίγο θυμηθηκα εσύ μου είπες αστο, προφανως για να με γελοιοποιησεις μετά εδω πέρα.

Εγω όμως δεν είπα στα παιδιά εδω πέρα οτι για να καταφέρουμε να παίξουμε το πρώτο ματς έπρεπε να σου στείλω 4 φορές Invite γιατί είχες κάποιο πρόβλημα με το χειριστήριο .

Επίσης σε ρώτησα αν είχες πρόβλημα με την σύνδεση του ίντερνετ και μου είπες,όχι.

Ενω προφανέστατα είχες και με το ίντερνετ πρόβλημα αλλά και με τον υπολογιστή σου (λόγω οτι είχε lag) που μάλλον είναι πάνω απο 8 ετών αγορασμένος.

Του κανες τη μούρη κρέας. 

Τι cheater και ιστορίες. Με τι ασχολούμαστε...Εδώ ο άλλος έχει πρόβλημα στο χειριστήριο και δε πήρε καινούριο ακόμη!

• Like 1

Η υπογραφη μου λεει τον υπολογιστη μου οποτε ακυρωνεσαι αυτοματως για τα 8 ετη. Και λαγκ δεν ειχαμε αφου ειχαμε πρασινο latency. Λαγκ εγω ειχα μονο στο τελος του πρωτου ημιχρονου του πρωτου παιχνιδιου και αυτο για λιγο. Οσο για το χειριστηριο γελαω που ξεσπας σε ενα προβλημα που σε 2 λεπτα το λυσα..

Για ολα τα αλλα δε λες ομως δε σε παιρνει ε; Γιατι οταν κανει διακοπη το ρουτερ, χανεις, δεν ειναι σα να μην εγινε το ματς. Γιατι στα μεταξυ μας ετσι δειχνει σα να μην εγινε το ματς. Επισης αν κανει διακοπη το ρουτερ πεταει αλλο μηνυμα και οχι το an error occured που πετιεται στα τσιτερια.

Δείτε πως συνέχισε τη κουβέντα για να καταλάβετε.

Εγώ πείστηκα δεν έχω λόγο να πείσω πλέον κανέναν σας. 

Σταματάω εδώ γιατί είμαστε τελείως offtopic αν θέλει κανεις να με ρωτήσει το οτιδήποτε στο origin με έχετε οι περισσότεροι.

post-123851-0-49833400-1466531963_thumb.png

To fifa  ειναι ενα παιχνιδι που λιγο μετα αφου κυκλοφορησει βγαινουν διαφορα προγραμματακια και trainers οποτε ξερουμε ή υποθετουμε ολοι λιγο πολυ ΤΙ γινεται.

...εχω μιλησει κι εγω με εναν καλο παιχτη σε αλλο ελληνικο φορουμ και μου τα εχει πει ακριβως ετσι.......

Οποτε ΑΝ και εχει καλο ονλαιν το παιχνιδι μας απ οτι καταλαβαινω ΚΟΝΤΡΑ σε αγνωστους ΑΝ πας με τον σταυρο στο χερι ΠΑΙΖΕΙ πολυ να πεσεις .....σε αιλουροειδη ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ λαχανο!

Σορρυ δεν αναφερομαι στον πανθηρα, δεν τον γνωριζω οποτε δεν μπορω να τον κατηγορισω ως τσιτερ διοτι επισης δεν εχω γνωσεις πως αυτο διαπιστωνεται - φαινεται μεσα απο τα στατιστικα.

Εαν ειναι τσιτερ ο πανθηρας θα πρεπε να τον εχει ηδη γραπωσει η ΕΑ.

Αρα για μενα φταιει ΜΟΝΟ η ΕΑ που δεν προστατευει με καποιο τροπο το προιον της και κατεπεκταση εμας τους gamers... KAI OXI ο καθε πανθηρας που τσιταρει.

Τα στατιστικα παντως του φιφα εχουμε διαπιστωσει με εναν φιλο (τον κολλητο μου που παιζουμε ονλαιν) οτι ΔΕΝ εχουν βαση.

Ton εχω κερδισει με σουτ το οποιο δεν εχει καταγραφει στα στατιστικα. 0 σουτ εγραφε.....(στο παιχνιδι μεσα, στο σαιτ της  ΕΑ δεν θυμαμαι να κοιταξα)

και τόσο καιρό μας πρηζει ότι είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα. απλά ντροπη

Οπως και να εχει ρε φιλε,2 παιχνιδια μαζι του και δεν πηρε μια νικη.Ποιος 6 στον κοσμο?div 1 ειμαι ,αμα παιξω με την πρωτη 20αδα του φιφα 5 τεμαχια θα αρπαξω το λιγοτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...