Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε 3 μιση μηνες μείνανε

Στο FIFA 16:

6ος στην κατάταξη στον πλανήτη είμαι αυτην την στιγμή

1ος καλύτερος Έλληνας στον πλανήτη.

55 πρωταθληματα Division 1 Online έχω

Αναρωτιέμαι τι θέση και πόσα πρωταθληματα θα πάρω και στο 17

ρε φιλε ετσι οπως τα γραφεις μου δινεις την ιδεα οτι εισαι εσυ και κανενας αλλος! αμα θελεις να παιξουμε κανα φιλικο στειλε μου μνμ...θελω να δω ποσο απεχω απο τον καλυτερο ελληνα παιχτη!στειλε μ pm να παίξουμε κάνα ματσάκι :) Επεξ/σία από Lam13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ελα "BayernMunchenLon" είναι το nickname μου.και οποιος άλλος θέλει να με τεστάρει

εσύ είσαι αυτός; και έσπαγα το κεφάλι μου πριν που έσβηνα φίλους..Σε κράτησα επειδή είναι τα fifa στο προφιλ :P

παίξτε με τον τσίτερ ρε και θα είμαστε spectators ή παίξτε και ανεβάστε το βίντεο να το δούμε!

Αλλιώς η λάσπη είναι νόστιμη!

Εδω ο πρωταθλητης του φετινου φιφα δεν εχασε με πολλα (9 γκολ!!!! νομιζω) σε ενα αλλο ματς αργοτερα?

Δεν σημαινει οτι ενας καλος παιχτης δεν μπορει να χασει κι ολας. Δλδ ο πανθηρας ΑΝ χασει σε καποια ματς δεν λεει κατι...

Αλλου ειναι το θεμα. ΑΝ κατα τη διαρκεια ενος ματς φαινεται ο αντιπαλος οτι χρησιμοποιει cheat πχ αυτο που μειωνει το σταμινα.

Απ οτι καταλαβαινω οι φορουμιστες (που κατηγορουν τον πανθηρα) μιλανε για cheating το οποιο ομως ΔΕΝ ειναι ανιχνευσιμο ωστε να μπορεις να το αποδειξεις την ωρα του αγωνα?

....ποτε φαινεται ομως? ...αφου γινει ο αγωνας και απο τα στατιστικα?

Να κατι τετοια σε κανουν να ξενερωνεις....δεν μπα να κανουν το τελειο ποδοσφαιρακι καποια στιγμη....οταν γινονται ανεξηγητα κουλα ονλαιν   δεν εχει νοημα να αγωνιζεσαι κοντρα σε κανεναν.

κάψτε τον

BLuE_PaNtHeR

είστε πολύ ωραίοι!

Δε θυμίζετε καθόλου μεσαίωνα,που βρίσκαν γυναίκες και τις καίγαν επειδή τάχα ήταν μάγισσες!

• Like 2

Καλησπέρα και απο εμένα. Τόσο καιρό δεν ήθελα να ανοίξω το θέμα του blue_panther για να μη φανώ "ζηλιάρης" η οτιδήποτε άλλο και για να μη δημιουργηθεί flame. Αλλά αφού το ανοίξατε είπα να γράψω τι ξέρω.

Κάθησα μια μέρα και μίλησα με ένα φίλο που παίζει φίφα απο διπλανό φόρουμ και μου απέδειξε εμπράκτως οτι ο φίλος μας ο πάνθηρας τσιτάρει. Μπείτε στο προφίλ του στην ea και δείτε στατιστικά στα ματς του. Κερδίζει 5-0 με 0 σουτ και 0 κατοχή και 0 σε όλα τα στατιστικά. Τα συμπεράσματα δικά σας. Και αν θέλετε και έτοιμες τις εικόνες πείτε μου να σας παραθέσω τα λινκ. 

Δεν λέω οτι μπορεί να είναι και καλός παίχτης αλλα με τα στατιστικά σε πολλά ματς του που είδα για μενα τσιτάρει.

Επίσης όποτε τον δώ online θα του ζητήσω ματς. 

Συγνώμη για το off-topic. 

Στα του φίφα 17 μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα για το παιχνίδι, κάθε χρόνο το ίδιο κάνουμε λέμε οτι είναι το ίδιο με το περισυνό και τελικά όταν το πιάνουμε στα χέρια μας είναι τελείως διαφορετικό. 

@jim_777 γίνεται αυτό που λες και φέτος απλα είναι πολύ δύσκολο να βρείς αντίπαλο. Πας στο seasons πατας το Υ με το 2ο χειριστήριο σου βάζει guest και μετά στα matchmaking settings βάζεις ο αντίπαλος που θα σου βρεί να είναι και εκείνος με φίλο του. Δε θυμάμαι πως την έχει την επιλογή.

• Like 4

Καλησπέρα και απο εμένα. Τόσο καιρό δεν ήθελα να ανοίξω το θέμα του blue_panther για να μη φανώ "ζηλιάρης" η οτιδήποτε άλλο και για να μη δημιουργηθεί flame. Αλλά αφού το ανοίξατε είπα να γράψω τι ξέρω.

Κάθησα μια μέρα και μίλησα με ένα φίλο που παίζει φίφα απο διπλανό φόρουμ και μου απέδειξε εμπράκτως οτι ο φίλος μας ο πάνθηρας τσιτάρει. Μπείτε στο προφίλ του στην ea και δείτε στατιστικά στα ματς του. Κερδίζει 5-0 με 0 σουτ και 0 κατοχή και 0 σε όλα τα στατιστικά. Τα συμπεράσματα δικά σας. Και αν θέλετε και έτοιμες τις εικόνες πείτε μου να σας παραθέσω τα λινκ. 

Δεν λέω οτι μπορεί να είναι και καλός παίχτης αλλα με τα στατιστικά σε πολλά ματς του που είδα για μενα τσιτάρει.

Επίσης όποτε τον δώ online θα του ζητήσω ματς. 

Συγνώμη για το off-topic. 

Στα του φίφα 17 μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα για το παιχνίδι, κάθε χρόνο το ίδιο κάνουμε λέμε οτι είναι το ίδιο με το περισυνό και τελικά όταν το πιάνουμε στα χέρια μας είναι τελείως διαφορετικό. 

@jim_777 γίνεται αυτό που λες και φέτος απλα είναι πολύ δύσκολο να βρείς αντίπαλο. Πας στο seasons πατας το Υ με το 2ο χειριστήριο σου βάζει guest και μετά στα matchmaking settings βάζεις ο αντίπαλος που θα σου βρεί να είναι και εκείνος με φίλο του. Δε θυμάμαι πως την έχει την επιλογή.

φυσικά και να μας παραθέσεις τα links..

Δε θα κάτσουμε εμείς να ψάχνουμε,γιαυτά που σεις θεωρείτε δεδομένα

όπως και το προφιλ που λες

links or never happen λέμε στο internet

Έχετε λυσσάξει καλοκαιριάτικα.

Με τον πάνθηρα έπαιξα όταν το παιχνίδι και η φόρμα όλων μας ήταν στο peek της και έφαγε 2χ τετράμπαλα και έκανε rage quit και τον διέγραψα. 

Στο τουρνουά που κάναμε μάζεψε καμιά 15 γκολ σε 3 ματς. Δε βγήκε όχι 6ος στον κόσμο αλλά ούτε έκτος σε τουρνουά 8 ατόμων.

Όποιος θέλει ας παίξει μαζί του αν και για μένα δεν έχει κάποια σημασία. Από πάνω έχει τουλάχιστον 2 προτάσεις. Εγώ έχω να παίξω σοβαρά γύρω στους 7 μήνες οπότε δε παίζει να καώ καλοκαιριάτικα για να βρω τη φόρμα μου και να αποδείξω ότι ο Τάσος Πάντος δε γίνεται ξαφνικά Ντάνι Άλβες.

ΥΓ. Παντελή αν ασχολείσαι ακόμη πες μου να κάνουμε κανά ματς έστω για χαβαλέ αν και συνήθως δεν είμαι εγώ στο account μου πλέον αλλά ένας noobας φίλος

• Like 1

φυσικά και να μας παραθέσεις τα links..

Δε θα κάτσουμε εμείς να ψάχνουμε,γιαυτά που σεις θεωρείτε δεδομένα

όπως και το προφιλ που λες

links or never happen λέμε στο internet

https://www.easports.com/uk/fifa/game-data/match-history/BayernMunchenLon/fifa16-pc/fifaSeasons

Ορίστε το λινκ για να δείτε το match history του πρώτα πρέπει να κάνετε sign in δείτε τα παιχνίδια που κερδίζει με 0 παθητικό πατήστε το πρασινο + στο πλαι. Παραθέτω και φωτο σε λίγο.

Βασικά βλέπω οτι μόνο 1 έχει τώρα και αυτό 3-0 που άνετα θα ισχυριστεί οτι ήταν disconnect παλιότερα είχα δεί και με 5-0. Και 0 στατιστικά σε ΟΛΑ κατοχή φαουλ σουτ και εκείνος και ο αντίπαλος.

Μη σας παραξενέψει αν ξαφνικά ΔΕΝ ξανα έχει παιχνίδι με 0 παθητικό και ήττες και κατρακύλα στο table που είναι 6ος.

Να και η εικόνα σε όποιον βαριέται.

post-123851-0-26889500-1466509930_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...