Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο δεν ειναι cheat , μου εχει τύχει να φαω ετσι γκολ αλλά και να ρίξω. 'Οπου εγω δεν τσιτάρω ! Είναι η A.I. κουνουπιδιου που εχουν δώσει στους παίχτες.

Τώρα για την σταμινα που λες δεν ξέρω , εχω παίξει χιλιάδες αγώνες και πραγματικά δεν εχω χάσει λόγο την σταμινα την δική μου ή των αντιπάλων.

Ενα σοκ που ειχα πάθει σε εναν αγώνα είναι οτι βρέθηκα αντιμέτωπος με bronze παίχτες division 3 ή 2 δεν θυμάμαι και οι παίχτες δεν πιανόντουσαν , αλλά μιλάμε για εναν αγώνα στους 7 χιλιάδες !!!     

Οπως καταλαβαινεις ολα αυτα δεν τα εχω βγαλει απο το μυαλο μου αλλα μετα απο παρατηρησεις σε αγωνες,  σχετικη ερευνα στο ιντερνετ + επικοινωνια με εναν απο τους καλυτερους Ελληνες παιχτες στο φιφα.

Tο παιχνιδι διεπεται απο χαντικαπ μαμισιο ΚΑΙ cheatotrainers που βγαινουν λιγο μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου .

Χαντικαπ οφλαιν απο την ΕΑ υπαρχει ΣΙΓΟΥΡΑ, googlare match intensity table και θα δεις...αν δεν γνωριζεις ηδη το γνωστο πινακακι.

Οποτε ΔΕΝ πιστευω οτι στο ονλαιν ειναι καθαρα τα πραγματα (ειδικα κι ολας στο πισι)

Εκει λογικα ειναι ΠΑΡΑ πολλα που πρεπει να διαχειριστει o gamer, χαντικαπ, cheating, account, παιχτικη ικανοτητα.

Το παιχτικο κομματι το αφηνω απ εξω διοτι ΣΙΓΟΥΡΑ εχεις χασει καποιες φορες απο χειροτερους παιχτες...πολυ χειροτερους!

Οπως μαλιστα θα εχεις κερδισει ανωτερους με γκολ στο 90!

Αλλωστε μου εχουν τυχει ολα αυτα τα χρονια που ασχολουμαι με το φιφα (απο το 2011) 2 περιστατικα οπου την μια μερα οι αντιπαλοι -φιλοι στο οριτζιν που μολις ειχα κανει add -  φανταζαν παιχτικα εντελως αμπαλοι και την επομενη που παιξαμε (κυριολεκτικα την επομενη μερα) ΔΕΝ μπορουσα να κανω τπτ. Οχι οτι επαιζαν κατι φοβερο, απλα εβαζαν γκολ για πλακα. Μαλιστα ο ενας ηταν Ελληνας και ο αλλος Ουκρανος. Χασκογελουσαν στο μικροφωνο, κοινως με κοροιδευαν! χα χα χα  :-D  

Επεξ/σία από Platini_Athens
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

επαιζα με ενα φιλο ωραιο ειναι μετα το γυρισαμε on line νικη δε εχω κανει ακομα.σε συνολο 30 games απο χτες 3 με 4 χ εχω φερει. ειμαι κακος παικτης το ξερω.

Sent from my iPhone using Insomnia

Εμεις χθες παιζαμε co op Real (εμεις) vs Barcelona...στο 80' κατι οι παιχτες μας τα χαν φτυσει εντελως! (η καθε μπαρα ειχε κατεβει στο κοκκινο με ελαχιστη ενεργεια) κι οι αντιπαλοι πχ ειχαν τον Νευμαρ λιγο κατω απο τη μεση!!!!!!  :-D  :-D  :-D

Πηραμε το Χ, γελασαμε λιγο αλλα καταλαβαμε οτι KAI το co op ειναι πλεον φορ δε φεστιβαλς. :-(

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το εξης.

ΟΚ στο UT πχ τσιταρουν για να βγαλουν κοινς, να αγορασουν παιχτες, να πουλησουν τα κοινς εναντι αληθινων χρηματων, κλπ το cheating εχει καποιο λογο υπαρξης....

Στο seasons και στο co op ομως ΤΙ?   εχει νοημα γι αυτους η καθε νικη με τετοια τεχνασματα?

Να ηταν πιτσιρικια 12χρονα παει στο διαολο ...

Κριμα ρε φουστη μου που υπαρχουν τετοιοι gamers. Oυσιαστικα αυτοι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ (αφου δεν ξερουν να χανουν) και δεν θα μαθουν ποτε.

Λυπηρο!

Για ολα αυτα εννοειται μονο η ΕΑ φταιει.

Δε μπορει να κάνει τίποτα οι EA γιατί το cheat προγραμμα παραμετροποιεί κωδικούς απο τον κώδικα του παιχνιδιού και δεν υπάρχει τρόπος να το μπλοκάρει αυτό

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δεδομενα στο συγκεκριμενο ονλαιν ματς:

Ο δικος μου Ναβας με πρασινο βελακι. (παρατηρηση: Δεν βγαζει τα ιδια πρασινα βελακια στους παιχτες ενω παιζουμε με την ιδια ομαδα) 

Ο δικος μου τερματοφυλακας εβγαινε εγκαιρως στις φασεις και σε αλλα ματσακια που παιξαμε χθες. Επισης, σε μια αλλη φαση τον ''κρεμασε'' ο τερματας του. 

Το 2ο σουτ-ριμπαουντ το χαμε σιγουρο οτι θα μπει, ο James εχει καλο finishing...(Το κορακι του account  :-D  :-D  :-D  η ατακα!).

Η αληθεια ειναι οτι δεν γκρινιαζει τοσο για τη φαση οσο για τη συχνοτητα που χανει - δεν του δινει - γκολ σε παρομοιες φασεις.

http://plays.tv/video/574f55677bc7dd6815/platini-athens-vs-oggygr-fifa16-friendly-interstellar-thats-not-fair

παιδια στο live οταν χανεις στο 45 και το κλεισεις το παιχνιδι κανεις εξοδο τι γινεται;; παιρνει απλως ο αλλος τη νικη ;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

ΝΑΙ, παιρνει ο αλλος το 3ποντο της νικης και φαινεται σαν να εχασες με 0-3.

Αντε 3 μιση μηνες μείνανε για το FIFA 17

Στο FIFA 16:

6ος στην κατάταξη στον πλανήτη είμαι αυτην την στιγμή

1ος καλύτερος Έλληνας στον πλανήτη.

55 πρωταθληματα Division 1 Online έχω

Αναρωτιέμαι τι θέση και πόσα πρωταθληματα θα πάρω και στο 17

• Like 4

Αντε 3 μιση μηνες μείνανε για το FIFA 17

Στο FIFA 16:

55 πρωταθληματα Division 1 Online έχω

Μπράβο !  :-(

Αντε 3 μιση μηνες μείνανε

Στο FIFA 16:

55 πρωταθληματα Division 1 Online έχω

Να υποθεσω assisted controls only ε; Απαραδεκτο gameplay χωρις manual, απορω πως σου αρεσει και λιωνεις αυτο το ping pong...
  • Like 1

Να υποθεσω assisted controls only ε; Απαραδεκτο gameplay χωρις manual, απορω πως σου αρεσει και λιωνεις αυτο το ping pong...

Από την άλλη θα μπορούσε να απορεί κάποιος άλλος πως είναι δυνατόν να σου αρέσει να υποβαλεσαι σε βασανιστήρια αντί να διασκεδάζεις.

Βασανιστηριο φιλε. Ειναι απολαυση το manual, οτι κοντινοτερο στην πραγματικη μπαλα. Και φυσικα δεν περιμενω δεκα λεπτα να παιξω manual στο ps4. Μια χαρα βρισκω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...