Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαχαχαχ μιά θέση απο κάτω μου είναι .Την μία τον περνάω μία θέση ,την άλλη με περνάει αυτός,δε το βάζει κάτω

Blue_panther αν με δεις μέσα πάμε κάνα φιλικό μου εχεις κεντρήσει τη προσοχή η αλήθεια είναι. Έχω παίξει και με το μιχάλη που λέτε παλιότερα για αυτό θέλω να παίξουμε και μαζί. (Δεν είναι ειρωνικό το σχόλειο μου)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γεια σας και απο μένα.

Το ονομα μου ειναι θωμάς και συνήθως μπαίνω στο Forum του Wehellas

Παίζω Seasons (όταν έχω χρόνο λόγω μωρού) συνήθως τα βράδια 

Το origin ID ειναι το ACMILANGR

κάντε μου ADD αν θέλετε να παίξουμε κανενα

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Λογικα το γνωριζετε οι περισσοτεροι. 

Εμεις το πηραμε προσφατα χαμπαρι αν και γνωριζαμε οτι ΚΑΙ στο 15 υπηρχε cheating (για πισι).

Μια απο τα ιδια και εδω στο φιφα 16 (ισως και χειροτερα πλεον), στο UT με προγραμμα ειδικο που δημιουργει προβλημα  στο σταμινα.

Καλυτερα, ο αντιπαλος ΔΕΝ κουραζεται. 

Ετσι δεν υπαρχει νοημα να αγωνιζεται/παιζει καποιος....

υγ μια ΛΥΣΗ ωστε να μην το κανει καποιος uninstall το κ..ΜΠΙΠ..παιχνιδο, co op με 4αστερες ομαδες, το τεσταραμε πριν απο λιγο σε 2 αγωνες, εγιναν καλα ματσακια, 8νητα, χαρηκαμε μπαλιτσα με νορμαλ τεμπο(ρυθμο)....

υγ εννοειται πως γι αυτο που εγραψα περι cheating υπαρχουν αποδειξεις (για πισι παντα) ! :eek:  :-(

Νομιζω αυτο το cheating που λες δουλευει μονο στο οφφλινε.εκτος αν αλλαξε κατι τελευταια.

Αυτό γίνεται επί χρόνια, εις γνώσιν τους, και δεν το διορθώνουν.Το FUT στον υπολογιστή αξίζει μόνο στις αρχές, όταν δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη το προγραμματάκι.Μόλις βγει αυτό, αρχίζει το κλάμα

ταδε εφη Μιχαλης  B) .....οχι οτι χρειαζοταν να μου το πει ο Μιχαλης ΑΦΟΥ το καταλαβαινει και ο πιο ''χαζος'' οτι κατι συμβαινει.

δες κι εδω (μυριζομαι επισης another type of cheating) 

μου εχει ξανατυχει σε αλλον αγωνα με διαφορετικο τερματοφυλακα (εννοειται δεν παταω κατι) ο οποιος βγαινει στο σημειο του πεναλτυ μαλιστα την ωρα που εχει τη μπαλα ο αντιπαλος μου εξω απο την περιοχη (τυχαιο?) 

http://plays.tv/video/572602c844a15acf65/is-this-another-cheat-fifa-16-cup-ut

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παλικαρια προσπαθω να αγορασω το fifa μεσω origin , προσπαθησα με visa τιποτα, προσπαθησα με paypal τιποτα, μου πεταει errors. Ξερει κανεις τι παιζει ή αν φταιει κατι που κανω εγω?

Παλικαρια προσπαθω να αγορασω το fifa μεσω origin , προσπαθησα με visa τιποτα, προσπαθησα με paypal τιποτα, μου πεταει errors. Ξερει κανεις τι παιζει ή αν φταιει κατι που κανω εγω?

τα capital controls φταίνε..\

http://www.dlcompare.com/games/100000128/digital-fifa-16-key-retail

διάλεξε από δω instant gaming ή cdkeys.com

και πάρτο πιο φθηνά,λογικά η κάρτα θα περάσει

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.dlcompare.com/games/100000128/digital-fifa-16-key-retail

διάλεξε από δω instant gaming ή cdkeys.com

και πάρτο πιο φθηνά,λογικά η κάρτα θα περάσει

Απο cdkeys.com μονο 26.49 ευρω? ή εγω κανω λαθος ?

Link.png Site: http://www.cdkeys.com/pc/games/fifa-16-pc-cd-key-origin

αυτο δεν αγοραζω ?

Edit: Προσπαθησα απο cdkeys δεν δεχοταν τιποτα, ολα καλα το αγορασα απο instant gaming μου δεχτηκε την visa. Κανουμε download τωρα και βλεπουμε.  :D

Επεξ/σία από coniste

δες κι εδω (μυριζομαι επισης another type of cheating) 

μου εχει ξανατυχει σε αλλον αγωνα με διαφορετικο τερματοφυλακα (εννοειται δεν παταω κατι) ο οποιος βγαινει στο σημειο του πεναλτυ μαλιστα την ωρα που εχει τη μπαλα ο αντιπαλος μου εξω απο την περιοχη (τυχαιο?) 

http://plays.tv/video/572602c844a15acf65/is-this-another-cheat-fifa-16-cup-ut

Αυτο δεν ειναι cheat , μου εχει τύχει να φαω ετσι γκολ αλλά και να ρίξω. 'Οπου εγω δεν τσιτάρω ! Είναι η A.I. κουνουπιδιου που εχουν δώσει στους παίχτες.

Τώρα για την σταμινα που λες δεν ξέρω , εχω παίξει χιλιάδες αγώνες και πραγματικά δεν εχω χάσει λόγο την σταμινα την δική μου ή των αντιπάλων.

Ενα σοκ που ειχα πάθει σε εναν αγώνα είναι οτι βρέθηκα αντιμέτωπος με bronze παίχτες division 3 ή 2 δεν θυμάμαι και οι παίχτες δεν πιανόντουσαν , αλλά μιλάμε για εναν αγώνα στους 7 χιλιάδες !!!     

Θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να δω τοι ping που εχω στο fifa. Επιπλεον μπορω να επιλεγω εγω τους παιχτες που θα καθονται στα κορνερ και τετοια η οχι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...