padelis71992 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 χαχαχαχ μιά θέση απο κάτω μου είναι .Την μία τον περνάω μία θέση ,την άλλη με περνάει αυτός,δε το βάζει κάτω Blue_panther αν με δεις μέσα πάμε κάνα φιλικό μου εχεις κεντρήσει τη προσοχή η αλήθεια είναι. Έχω παίξει και με το μιχάλη που λέτε παλιότερα για αυτό θέλω να παίξουμε και μαζί. (Δεν είναι ειρωνικό το σχόλειο μου) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ACMILANGR Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Γεια σας και απο μένα. Το ονομα μου ειναι θωμάς και συνήθως μπαίνω στο Forum του Wehellas Παίζω Seasons (όταν έχω χρόνο λόγω μωρού) συνήθως τα βράδια Το origin ID ειναι το ACMILANGR κάντε μου ADD αν θέλετε να παίξουμε κανενα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
square1095 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Γεια σας , Το ονομα μου ειναι Χαρης παιζω και fut & seasons id a1mkeyy οποιος θελει κανει add για κανα game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gentleman88 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Smokin_Ace_GR , add για κανένα παιχνιδάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Λογικα το γνωριζετε οι περισσοτεροι. Εμεις το πηραμε προσφατα χαμπαρι αν και γνωριζαμε οτι ΚΑΙ στο 15 υπηρχε cheating (για πισι). Μια απο τα ιδια και εδω στο φιφα 16 (ισως και χειροτερα πλεον), στο UT με προγραμμα ειδικο που δημιουργει προβλημα στο σταμινα. Καλυτερα, ο αντιπαλος ΔΕΝ κουραζεται. Ετσι δεν υπαρχει νοημα να αγωνιζεται/παιζει καποιος.... υγ μια ΛΥΣΗ ωστε να μην το κανει καποιος uninstall το κ..ΜΠΙΠ..παιχνιδο, co op με 4αστερες ομαδες, το τεσταραμε πριν απο λιγο σε 2 αγωνες, εγιναν καλα ματσακια, 8νητα, χαρηκαμε μπαλιτσα με νορμαλ τεμπο(ρυθμο).... υγ εννοειται πως γι αυτο που εγραψα περι cheating υπαρχουν αποδειξεις (για πισι παντα) ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Νομιζω αυτο το cheating που λες δουλευει μονο στο οφφλινε.εκτος αν αλλαξε κατι τελευταια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Νομιζω αυτο το cheating που λες δουλευει μονο στο οφφλινε.εκτος αν αλλαξε κατι τελευταια. Αυτό γίνεται επί χρόνια, εις γνώσιν τους, και δεν το διορθώνουν.Το FUT στον υπολογιστή αξίζει μόνο στις αρχές, όταν δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη το προγραμματάκι.Μόλις βγει αυτό, αρχίζει το κλάμα ταδε εφη Μιχαλης .....οχι οτι χρειαζοταν να μου το πει ο Μιχαλης ΑΦΟΥ το καταλαβαινει και ο πιο ''χαζος'' οτι κατι συμβαινει. δες κι εδω (μυριζομαι επισης another type of cheating) μου εχει ξανατυχει σε αλλον αγωνα με διαφορετικο τερματοφυλακα (εννοειται δεν παταω κατι) ο οποιος βγαινει στο σημειο του πεναλτυ μαλιστα την ωρα που εχει τη μπαλα ο αντιπαλος μου εξω απο την περιοχη (τυχαιο?) http://plays.tv/video/572602c844a15acf65/is-this-another-cheat-fifa-16-cup-ut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 χαχαχαχαχχα το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Παλικαρια προσπαθω να αγορασω το fifa μεσω origin , προσπαθησα με visa τιποτα, προσπαθησα με paypal τιποτα, μου πεταει errors. Ξερει κανεις τι παιζει ή αν φταιει κατι που κανω εγω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Παλικαρια προσπαθω να αγορασω το fifa μεσω origin , προσπαθησα με visa τιποτα, προσπαθησα με paypal τιποτα, μου πεταει errors. Ξερει κανεις τι παιζει ή αν φταιει κατι που κανω εγω? τα capital controls φταίνε..\ http://www.dlcompare.com/games/100000128/digital-fifa-16-key-retail διάλεξε από δω instant gaming ή cdkeys.com και πάρτο πιο φθηνά,λογικά η κάρτα θα περάσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) http://www.dlcompare.com/games/100000128/digital-fifa-16-key-retail διάλεξε από δω instant gaming ή cdkeys.com και πάρτο πιο φθηνά,λογικά η κάρτα θα περάσει Απο cdkeys.com μονο 26.49 ευρω? ή εγω κανω λαθος ? Site: http://www.cdkeys.com/pc/games/fifa-16-pc-cd-key-origin αυτο δεν αγοραζω ? Edit: Προσπαθησα απο cdkeys δεν δεχοταν τιποτα, ολα καλα το αγορασα απο instant gaming μου δεχτηκε την visa. Κανουμε download τωρα και βλεπουμε. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2016 από coniste Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 δες κι εδω (μυριζομαι επισης another type of cheating) μου εχει ξανατυχει σε αλλον αγωνα με διαφορετικο τερματοφυλακα (εννοειται δεν παταω κατι) ο οποιος βγαινει στο σημειο του πεναλτυ μαλιστα την ωρα που εχει τη μπαλα ο αντιπαλος μου εξω απο την περιοχη (τυχαιο?) http://plays.tv/video/572602c844a15acf65/is-this-another-cheat-fifa-16-cup-ut Αυτο δεν ειναι cheat , μου εχει τύχει να φαω ετσι γκολ αλλά και να ρίξω. 'Οπου εγω δεν τσιτάρω ! Είναι η A.I. κουνουπιδιου που εχουν δώσει στους παίχτες. Τώρα για την σταμινα που λες δεν ξέρω , εχω παίξει χιλιάδες αγώνες και πραγματικά δεν εχω χάσει λόγο την σταμινα την δική μου ή των αντιπάλων. Ενα σοκ που ειχα πάθει σε εναν αγώνα είναι οτι βρέθηκα αντιμέτωπος με bronze παίχτες division 3 ή 2 δεν θυμάμαι και οι παίχτες δεν πιανόντουσαν , αλλά μιλάμε για εναν αγώνα στους 7 χιλιάδες !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να δω τοι ping που εχω στο fifa. Επιπλεον μπορω να επιλεγω εγω τους παιχτες που θα καθονται στα κορνερ και τετοια η οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 καλησπερα το πηρα και γω σημερα 3δισκακια dvd εχει μεσα το κουτι πως και δε βαλαν ενα blue ray??? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 52 πρωταθληματα πλέον division 1 online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα