Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Α λες? Αλλά και σε άλλο σπίτι με 4αρα cyta καθώς και στο εξοχικό (2αρα Οτε) κανένα θέμα ρε συ... τί να πω.. πάντως ίσως και να παίζει η συνδεσή σου όπως λες ή πχ στην περιοχή σου να μην κάθεται καλά η cyta κλπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγω θα ηθελα να πατουσα κουμπι την ωρα που καποιος κερατας δαρμενος απο την ελληνιδα μπριζολα γυναικα του ξεκιναει το παιχνιδι κ αρχιζει με την μια *** του τυπου γυρω γυρω η μπαλα, ροκανιζοντας ολον τον χρονο , χτυποντας  μεs στην ψυχολογια μου (βρε *** παιχνιδι ειναι να το χαρουμε)  , πατοντας παουζ κ ουρλιαζοντας απο το μικροφωνο, με το οποιο (κουμπι ) να εσκαγε ιος που να του εκαιγε το τροφοδοτικο που να ηταν κ γκολντ να ουμ.

Παντως εγω θα το πω και ας με ριξετε στην πυρά. .

Φετος το fifa θα εχει ανταγωνιστή το pes, τουλάχιστον για την ps4 εκδοση που επαιξα,γιατί εικάζεται οτι δεν θα εχει την ιδια μηχανή στο pc.. Τρομερα βελτιωμένο το pes..

Εννοείται oτι το fifa ειναι καλύτερο αλλα για πρωτη φορα μετα απο χρονια θα ασχοληθω με pes.. Τερμα με το off topic μην αναψουν τιποτα φωτιες εδω μεσα δεν θελουν κ πολύ..

Παντως εγω θα το πω και ας με ριξετε στην πυρά. .

Φετος το fifa θα εχει ανταγωνιστή το pes, τουλάχιστον για την ps4 εκδοση που επαιξα,γιατί εικάζεται οτι δεν θα εχει την ιδια μηχανή στο pc.. Τρομερα βελτιωμένο το pes..

Εννοείται oτι το fifa ειναι καλύτερο αλλα για πρωτη φορα μετα απο χρονια θα ασχοληθω με pes.. Τερμα με το off topic μην αναψουν τιποτα φωτιες εδω μεσα δεν θελουν κ πολύ..

Κάθε άποψη δεκτή, δεν είμαστε στο 2011 όπου το Fifa υπερείχε με τεράστια διαφορά (όσο και αν κάποιοι εξακολουθούσαν να εθελοτυφλούν...) και ο ανταγωνισμός δεν έβλαψε ποτέ τους καταναλωτές. Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει το demo του PES ακόμα, αν και λογικά θα το κάνω εντός των ημερών σε Xbox One. Μακάρι να ξεπεράσει τις προσδοκίες μου, γιατί με το Fifa μόνο ενθουσιασμένος δεν είμαι. Είπαμε, πρώτη φορά από το 2007 που δεν κάνω preorder.

Παιδιά εδώ έχω κάνει ένα βιντεάκι με το fifa 16 στο καναλι μου στο youtube. Αν σας αρεσε καντε εγγραφη στο καναλι. Θα ξεκινησω και career οταν κυκλοφορησει το full game.

https://www.youtube.com/watch?v=TZ1e7jgoU6U

Εχοντας να ασχοληθω απο το FIFA 10 ,η περισυνή μου εμπειρια με το 15 ήταν απογοητευτική.
Μεγάλο πλήγμα για μενα ήταν η απιστευτη υποβάθμιση του career σε σχεση με το παρελθον, καθως το 80% του παιχνιδιού μου είναι offline ,αλλά κυριως η απαράδεκτη αμυντικη λειτουργία του ΑΙ σε συνδυασμό το φλιπεράκι στις πάσες - σουτ αλλά και στα ορια του exploit rb+y με τις πάσες στην πλάτη της αμυνας..

Κατέβασα το demo του 16 και όσο αφορα gameplay η συγκριση με το περσινό παιχνίδι είναι χαοτικη:
Αξιοπρεπής αμυντική λειτουργία .διαφορετικά στυλ παιχνιδιου απο την ΑΙ ανάλογα με την δυναμικότητα της ομάδας ,βαριά, ποιο αργή και ρεαλιστιη μπάλα και γενικά ποιο αργος ρυθμος στην κανονική ταχυτητα -μου φαινεται ποιο κοντα στην περισινή slow.
Στις πασες-σουτ πλεον παίζει πραγματικα τεράστιο ρόλο η θέση του σωματος αλλα και η ταχυτητα του παίκτη ,ενω παράλληλα πρέπει να έχει πάρει και ενα boost το finesse shot σε σχέση με το κανονικό,που εχει δυσκολέψει αρκετα για παίκτες με ποιο χαμηλα στατιστικά.
Γενικά όσο αφορα το gameplay του ματς είμαι ενθουσιασμένος απο το demo.
Δεν θα πω το ίδιο και για το career καθως ειχα μεγαλυτερες προσδοκιες όσο αφορα την αναβαθμιση της που και συμφωνα με αυτα που διαβάζω μάλλον τα εξτρα στοιχεια ειναι θα ειναι φτωχα.
Πραγματικα μου λειπει η καριερα των παλιων Φιφα με τους χορηγους,την αναβαθμιση προπονητικων εγκαταστασεων κτλ,σε σχεση με αυτο που υπάρχει,τωρα.
Συνολικα εγινε η προπαραγγελία καθως εμεινα ικανοποιημενος απο αυτο που είναι το Α κ Ω για μενα σε ενα ποδοσφαιρικο παιχνιδι:το gameplay του αγωνα.

ενα σχόλιο για το PES μια και αναφερθηκε ποιο πάνω.
Μακάρι να αποκτήσει κάτι απο την παλιά του αίγλη και να τραβήξει μεγαλύτερη μερίδα παικτών φέτος,ώστε να υπάρχει σωστός ανταγωνισμός γιατι το ΦΙΦΑ παίζει πλέον μπάλα μόνο του.
Αλλά τραγικά ανόητη η κίνηση της ΚΟΝΑΜΙ να μην βγάλει φέτος demo στο steam για το pc ,ειδικά μετα παράπονα για το ΦΙΦΑ 15 και για το offline και την ΑΙ.
Οκ καταλαβαίνω οτι μαλλον το μαρουλι ειναι στις next gen κονσόλες,αλλά αν είναι να ξεκινήσει κάποιου είδους "αντεπίθεση" το PES ,νομίζω οτι το PC είναι κατάλληλη πλατφόρμα καθως το game πατσαρεται πανευκολα,παρά οι κονσόλες που λογω licenses ,το φιφα θα τραβάει ετσι κ αλλιως την μεγαλυτερη μεριδα παικτων

• Like 1

Γεια σας φίλοι έχω και εγω ένα κανάλι στο youtube που ανεβαζω σειρές με fifa .Από κάτω είναι το τελευταίο μου βίντεο άμα μπορέσετε και το δείτε θα το εκτιμουσα πολύ.Αν σας άρεσε κάντε και ένα like και subscribe για να μεινετε ενημερωμένοι

https://youtu.be/HIa2ReVB_zc

Αλλά τραγικά ανόητη η κίνηση της ΚΟΝΑΜΙ να μην βγάλει φέτος demo στο steam για το pc ,ειδικά μετα παράπονα για το ΦΙΦΑ 15 και για το offline και την ΑΙ.

Θα βγάλει demo για το PC μαζί με την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Εχει καταφερει κανεις να το αγορασει μεσω origin;

Προσπαθω να το πληρωσω αλλα δεν δεχεται καρτες τις alpha αλλα ουτε και της Εθνικης, μου βγαινει συνεχως αυτο το μηνυμα.

Your request could not be processed. We're unable to verify this credit card

Καλά, αν καταλάβει κανένας τι διάολο παίζει με τις κάρτες ας μου το πει κι εμένα. Σήμερα σε αγορά από G2A μέσω Paypal δεν μου δεχόταν την Mastercard της Εθνικής. Δοκιμάζει συνάδελφος για το ίδιο ακριβώς πράγμα με Visa Πειραιώς και παίζει κανονικά. Δοκιμάζει στα καπάκια για το ίδιο πράγμα άλλος συνάδελφος με Visa Πειραιώς και πάλι η συναλλαγή δεν ήταν δυνατή.

(όλες "κανονικές" πιστωτικές, όχι χρεωστικές κλπ, επίσης verified στο Paypal)

Βγάλε άκρη.

ps: όχι η αγορά δεν ήταν για το Fifa αλλά για το Pillars of Eternity :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...