xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 όπως είπαν στο pc σου,εσύ θα τα κάνεις.πες μας το μοντεμ σου,να στα πούμε.. μη το φοβάστε το DMZ.. ποιός θα κάτσει να χτυπήσει οικιακούς υπολογιστές; σε dmz έχω αράξει κάνα 5αρι χρόνια με τα μοντεμς μου,nat ανοιχτό,και δεν αντιμετωπίζω θέμα σύνδεσης.. Οπότε έτσι ξέρω ότι φταίει ο άλλος κατά ένα μεγάλο ποσοστό σε θέματα lag. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozinus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Αυτό εδώ Technicolor TG788vn. Έχω δοκιμάσει τόσα που βρήκα σε forums κτλπ και ακόμα lag. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozinus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Πρέπει να έκανα DMZ δοκίμασα και αλλά που είχαν πιάσει στο παρελθόν αφού έκανα reset τις ρυθμίσεις του router, νομίζω ότι κάτι κατάφερα είναι κάπως καλυτέρα… αλλά ακόμα lag σε όλους τους αγώνες ακόμα και με ανοιχτό Nat. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εγώ έχω την εντύπωση ότι η DMZ έχει να κάνει με το αν θα συνδεθείς ή όχι, δεν επηρεάζει την ταχύτητα της σύνδεσης. Δηλαδή αν έχεις κλειστή την DMZ σου, απλά θα τρως Χ στο matchmaking (σε ένα βαθμό). Τώρα άπαξ και συνδεθείς και λαγκάρεις, κάτι άλλο παίζει. Ίσως σου κλέβουν bandwidth ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) http://plays.tv/video/56f490de88f4369fca Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2016 από Platini_Athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 11 ος στον κοσμο πλεον .Και είμαι πια ο 1ος καλύτερος Έλληνας στον πλανήτη! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 11 ος στον κοσμο πλεον .Και είμαι πια ο 1ος καλύτερος Έλληνας στον πλανήτη! Συγχαρητήρια φίλε, σε ποιο mode; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Στο Online Seasons το κανονικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gentleman88 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Επισήμως παρατάω το FUT . Pay to Win έχει γίνει . 11 ος στον κοσμο πλεον .Και είμαι πια ο 1ος καλύτερος Έλληνας στον πλανήτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
testtesttest Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Επισήμως παρατάω το FUT . Pay to Win έχει γίνει . τι θες να πεις με την εικονα φιλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gentleman88 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 τι θες να πεις με την εικονα φιλε; Η εικόνα πάει στο post του BLuE_PaNtHeR και σημαίνει ότι είναι τόσο γαμάτος που τα κοριτσάκια στεγνώνουν το αυτό τους που στάζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
testtesttest Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 ok νομιζα οτι απλα μας εχει φουσκωσει τις μπαλες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 11 ος στον κοσμο πλεον .Και είμαι πια ο 1ος καλύτερος Έλληνας στον πλανήτη! σωραιος ωρε!!!! ....τι εγινε, το παρατησε ο Μιχαλης (Hellas)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 σωραιος ωρε!!!! ....τι εγινε, το παρατησε ο Μιχαλης (Hellas)? χαχαχαχ μιά θέση απο κάτω μου είναι .Την μία τον περνάω μία θέση ,την άλλη με περνάει αυτός,δε το βάζει κάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Παιδια εχει δοκιμασει κανενας να αγορασει το παιχνιδι απο το origin με πιστωτικη η χρεωστικη καρτα? Το παλευω απο χθες αλλα τζιφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα