Platini_Athens Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 http://postimg.org/image/kzapy9hqp/ που σαι ρε εκτελιον! χαχαχαχα ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Κ...παιχνιδο!!!! Α στα διαλα φιφα ποιντς ολοι και η κουτση Μαρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Όπως θα δεις σε προηγούμενα posts μου, έχω ζήσει πολύ χειρότερα ;-) Anyway, το παιχνίδι το έχω απεγκαταστήσει εδώ και κάνα μήνα κι έχω βρει την υγειά μου. Επαναλαμβάνω, το παιχνιδάκι είναι uber fun, αλλά αφενός έφτασα το ταβάνι μου και από πλευράς αποτελεσμάτων/απόδοσης έμενα στάσιμος για πολύ καιρό, αφετέρου έκαιγα πολλές ώρες με δαύτο και άφηνα άλλα πράγματα πίσω. Από τότε που το παράτησα έχω δει ταινίες, σειρές που είχα στο περίμενε, έχω ελαττώσει το backlog μου στο steam κλπ, χαχαχα. Παράτα το κι εσύ, δεν αξίζει ;-) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Όπως θα δεις σε προηγούμενα posts μου, έχω ζήσει πολύ χειρότερα ;-) μα γι αυτο σε θυμηθηκα dear! χαχαχαχα καλα εκανες, κι εγω σε αυτο τον δρομο βαδιζω μου φαινεται...δεν εχει νοημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 http://plays.tv/video/56e213c4038db266d8 μονο co op! το παιχνιδι το παραχαλασαν για 1vs1.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Παιδες κανα καλο sweet fx? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 http://plays.tv/video/56e537465c3279195d/oggy-4-quit-fifa-16-co-op-platini-athens-oggygr-?from=user Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Platini ποιος απ τούς δυο είσαι που ακουγεσαι στο Βίντεο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Platini ποιος απ τούς δυο είσαι που ακουγεσαι στο Βίντεο; Aυτος που λεει ''quitαρουν'' και γελαει σα χαζος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozinus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Γεια σας παιδες! Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο FIFA16. Φέτος πραγματικά έχω χάσει την υπομονή μ όσον αφορά το online, κατά καιρούς έχω προσπαθήσει και έχω βελτιώσει πιστεύω δεν είμαι σίγουρος αν έπιαναν οι ρυθμίσεις που έβλεπα για open Nat κλπ. Όμως κουτσά στραβά κατάφερνα να παίξω φυσιολογικά. Πλέον όμως εδώ κ 1 μηνά μετα από κάτι updates και maintenance που κάναν δεν μπορώ να παίξω ένα φυσιολογικό παιχνίδι πραγματικά… Μόνο lag και είναι σχεδόν αδύνατον να παίξεις έτσι. Είχα ακούσει και από άλλους ότι είχαν θέμα έτσι πίστευα ότι είναι γενικό, αλλά για τους ποιο πολλούς έφτιαξε ενώ εμένα με ταλαιπωρεί ακόμα. Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν βρισκω καμία λύσει και είμαι έτοιμος να το παρατήσω! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 δεν είχα ποτέ θέμα με το fifa στο online,παρά μόνο όταν παίζω κάπου 4-5 το πρωί, ή αν παίζω με τον fever24 και τον gordon που δε λένε να κάνουν DMZ και nat και η γραμμή τρελένεται... Κάνε dmz το modem σου,να υσηχάσεις..Ολα τα ports ανοιχτά και είσαι άψογος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 dmz και nat? πως τα κανεις αυτα? Εγω πχ που παιζω σε πισι πρεπει να παρω τηλ τον ΟΤΕ και τι να τους πω ακριβως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δεν χρειάζεται να μιλήσεις με ΟΤΕ. DMZ και NAT είναι ρυθμίσεις στο router και μάλλον χρειάζεται να κάνεις ένα γκουγκλάρισμα για το πως σχετίζονται αυτά με το Fifa και το πως σετάρονται στο router σου. Εκτός κι αν δεν υπάρχει άλλη λύση, προσωπικά δεν συμφωνώ με DMZ σε Windows PC ειδικά αν η αλλαγή καταλήξει να γίνει μόνιμη (δεν υπάρχει τόσο μεγάλο θέμα αν εφαρμοστεί για δοκιμές ή μόνο για την ώρα που παίζουμε). Σε κονσόλες βέβαια το DMZ είναι must. Τα δε ΝΑΤ και port forwarding θα ήταν αχρείαστα αν έπαιζε σωστά το UPnP, αλλά δυστυχώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozinus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 δεν είχα ποτέ θέμα με το fifa στο online,παρά μόνο όταν παίζω κάπου 4-5 το πρωί, ή αν παίζω με τον fever24 και τον gordon που δε λένε να κάνουν DMZ και nat και η γραμμή τρελένεται... Κάνε dmz το modem σου,να υσηχάσεις..Ολα τα ports ανοιχτά και είσαι άψογος. Αν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο… Έχω ψάξει για το router διάφορα τα έχω δοκιμάσει άλλα τίποτα! Έχω και δύσκολο router ότι οδηγίες βρήκα για open Nat τα έκανα σωστά πιστεύω άλλα πλέον τον τελευταίο μήνα δεν αλλάζει κάτι μόνο lag. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δεν χρειάζεται να μιλήσεις με ΟΤΕ. DMZ και NAT είναι ρυθμίσεις στο router και μάλλον χρειάζεται να κάνεις ένα γκουγκλάρισμα για το πως σχετίζονται αυτά με το Fifa και το πως σετάρονται στο router σου. Εκτός κι αν δεν υπάρχει άλλη λύση, προσωπικά δεν συμφωνώ με DMZ σε Windows PC ειδικά αν η αλλαγή καταλήξει να γίνει μόνιμη (δεν υπάρχει τόσο μεγάλο θέμα αν εφαρμοστεί για δοκιμές ή μόνο για την ώρα που παίζουμε). Σε κονσόλες βέβαια το DMZ είναι must. Τα δε ΝΑΤ και port forwarding θα ήταν αχρείαστα αν έπαιζε σωστά το UPnP, αλλά δυστυχώς... xμ ευχαριστω αμιγκο αν και ρωτησα ως ασχετος περισσοτερο, δεν αντιμετωπιζω καποιο σοβαρο προβλημα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα