nzeppos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μη διαβάζεις το κοντό και το μακρύ του καθενός. Αφού δε γράψαν να παίξεις με keyboard γιατί "έτσι είναι το κανονικό ποδόσφαιρο" πάλι καλά να λέμε. Ξεκίνα με semi όλα και μετά κάνε μικροαλλαγές σε όποιο κομμάτι δεις ότι ζορίζεσαι. Με πληκτρολόγιο δεν παίζω, αφού όπως και να το κάνουμε το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για χειριστήρια. Και ναι, κάποιοι από εμάς γουστάρουμε ΜΟΝΟ πραγματικό ποδόσφαιρο και μάλιστα αυτό που παίζεται σε Γ-Δ' εθνικές. Με τις μισές πάσες να πάνε στα γ@μίδια, τα σουτ έξω από το γήπεδο κλπ. Αρνούμαι να παίξω φλιπεράκι. Στο online* βέβαια αναγκαστικά βάζω semi αφού με manual πολύ δύσκολα να βρεθεί αντίπαλος. (μιλάω για τα online από Fifa08 ως 15, φέτος δεν αγόρασα, ούτε και πρόκειται, το σιχάθηκα πια αυτό το πράγμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Το ξέρω ότι έχεις τις δικές σου απόψεις και σεβαστό άσχετα αν δε τις συμμερίζομαι. Αλλά δε νομίζω ότι αυτό ακριβώς έψαχνε το παλικάρι που θέλει να βελτιωθεί στο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi Arap Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά να σας πω κάτι??Δεν ξέρω πόσο χρονών είστε κ σε τι επίπεδο είστε στο φιφα αλλα πάντα ακουω της γνώμες όλων... Εγω ήμουν φαν του PES μέχρι το 13..αλλα απο το fifa 11 άρχισα να παιζω σιγα σιγα...Και τα δυο μ αρεσουν το καθε ενα εχει την χάρη του η μάλλον ειχε γτι πλεόν τα εχουν γαμήσει και τα 2..Για μενα δεν υπάρχει σωστο ποδοσφαιράκι πλέον..Το pes το καταστρέψανε για το FIFA ακομα κρατάει αλλα στο θέμα του gameplay το γαμήσανε..Δεν ειναι αυτο αληθινό ποδόσφαιρο όπως υποστηρίζει η ΕΑ... Παρόλο αυτα δεν το παρατάω οσο κ να μουν την δίνει απλα κάνω καποια διαλείμματα και αλλάζω game.. Τωρα επαιζα ονλινε με ενα παιδι φιλικό...Το παλικάρι φαίνεται να ειναι πολύ καλός...Αλλά πολλές φορες νομίζω πως cheatari...Με φτάνει λες κ πάτησε νίτρο...η παίχτες μου δεν πάνε επάνω του να μαρκάρουν κ διάφορα αλλα.. Υπάρχει μεγάλο θέμα στην αμυντικοί λειτουργία του παιχνιδιού η εγω δεν ξέρω να παίζω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Να στο πω ωμά. Εσύ δε ξέρεις να παίζεις. Το Fifa 16 είναι το πιο ολοκληρωμένο ποδοσφαιράκι ever. Θέλεις ίσως λίγο παραπάνω εμπειρία για να μάθεις τα mechanics του παιχνιδιού. Η εμπειρία είναι πιο σημαντική από το skill. Και γω παρόμοια πορεία ακολούθησα με σένα και εγκατέλειψα το PES πέρυσι. Δώσε στο Fifa λίγο χρόνο και θα καταλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi Arap Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Οκ το πιστεύω οτι δεν ξέρω να παίζω..αλλα δεν εχω και άτομα να παίζω..συνέχεια μονος παίζω.. Αυτο ειναι το κακο..Αν παίζεις σε pc κανε add Darap21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Αν έχεις διάθεση να κάνεις και χαβαλέ μέσω skype κάνε με add να χαβαλεδιάσουμε. Ένα πράγμα θα σου πω Καβαλιώτη...Είμαι Δραμινός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi Arap Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 o Prospa είσαι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Στο κομματι του χαβαλεδιασουμε ο jim777 (prospa) ειναι ο καλυτερος τρελο γελιο. Στο κομματι του φιφα παλιιι χαχαχαχα darap ειδα που μου στειλες αρκετα αργα εβλεπα ταινια εκεινη την ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 22 division tiltles στο online seasons εχω πια 38 θέση στον κόσμο πια. 2 ος καλυτερος ελληνας στον πλανήτη είμαι. αυτην την στιγμη. Φυγαμε παιδιά φύγαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 22 division tiltles στο online seasons εχω πια 38 θέση στον κόσμο πια. 2 ος καλυτερος ελληνας στον πλανήτη είμαι. αυτην την στιγμη. Φυγαμε παιδιά φύγαμε ποιος ειναι 1ος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ενας "Michalis_Hellas" νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 χαχαχα επρεπε να το φανταστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ενω εσεις σαρωνετε τις κουπες εμεις αναρριχωμεθα SOON στην dev 2 στο seasons! http://postimg.org/image/t65sirh1p/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 παιδιά πως αλλάζει κάποιος τις θέσεις των παικτών απο τις προκαθορισμένες του κάθε συστήματος ? Το έχω δει και στο season και στο ultimate team Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα