Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια τι settings εχετε οσον αφορα εκει που λεει trainer, auto switching κλπ κλπ

Σιγουρα ειναι προσωπικο το πως βολευεται ο καθενας αλλα θα ηθελα να ακουσω-διαβασω και καποια ΑΛΛΗ προταση (περαν των youtubers), ακομα κι απο τον Τζιμ! B)

Που είναι αυτά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το trainer νομίζω δεν έχει σημασία, είναι για τους νοεισερχόμενους στο FIFA. Απλά σου λέει τι να πατήσεις για να κάνεις τι, κάτι σαν τουτόριαλ. Το switching το είχα στο auto, αλλά μου έδινε ό,τι να 'ναι παίχτες. Μετά το έβαλα στο manual, αλλά και πάλι ό,τι να 'ναι παίχτες μου έδινε όταν πάταγα L1 (ή τι σκατά πατάς για να σου αλλάξει παίχτη, δεν θυμάμαι τώρα). Το ρεκόρ μου νομίζω είναι πέντε φορές το κουμπί για να μου δώσει τον παίχτη που ήθελα (και που απαιτούσε η κοινή λογική). Τουλάχιστον όμως με manual μπορείς να καθορίσεις το πότε θα γίνει η αλλαγή, αλλά και πάλι δεν είναι εντελώς manual, δηλαδή και πάλι σου δίνει το παιχνίδι άλλο παίχτη από μόνο του εννίοτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υστερα απο προτασεις των ειδικων (ola assisted δλδ)  δοκιμαζω τωρα τα παρακατω :

Show trainer

Manual

low

off

assisted πασα

assisted θρου πασα 

assisted σουτ

semi σεντρα

assisted λομπα πασα

assisted GK

off 

tactical

Επεξ/σία από Platini_Athens

Καλησπέρα..Μετά απο καιρό είπα να αρχίσω να ξανα παίζω λίγο FIFA..Απο ότι βλέπω δεν άλλαξαν και πολλά..Τα τραγικά λάθη παραμένουν..Τεσπα..Θα ήθελα να ρωτήσω τα άτομα που ξέρουν καλα το παιχνίδι..Εγω αν και παίζω απο το FIFA 11 ακόμα είμαι σε χαμηλό επίπεδο...Η μεγάλη μου απορία τα settings controls..Εκεί τι πρέπει να βάλω για να παίζω ποιο σωστά???

Υστερα απο προτασεις των ειδικων (ola assisted δλδ)  δοκιμαζω τωρα τα παρακατω :

Show trainer

Manual

low

off

assisted πασα

assisted θρου πασα 

assisted σουτ

semi σεντρα

assisted λομπα πασα

assisted GK

off 

tactical

Όλα manual και slow!

• Like 1

Το slow είναι το speed, που φέρνει πολύ περισσότερο σε πραγματικό ποδόσφαιρο παρά σε αέναο φλιπεράκι. Φυσικά στο online είναι από δύσκολο έως αδύνατον να βρεις αντιπάλους με τέτοιες ρυθμίσεις.

στο manual τα έχω όλα αλλά οχι στο slow. θα το δοκιμάσω το slow γιατι ειναι λίγο γρήγορο έως πολύ σε κάποιες φάσεις.

Πάντως στο manual πέφτει το 0-0 και το 1-0 σύννεφο.  Ειναι πολύ δύσκολο και το έχω και στο professional

ελπιζω στο φιφα 17 η επιλογη στο σπριντ που ειναι στο ΟΝ σαν default αλλα αλλαζει στο ονλαιν, να ειναι σαν την τακτικαλ αμυνα (να μην αλλαζει δλδ).  

Το slow είναι το speed, που φέρνει πολύ περισσότερο σε πραγματικό ποδόσφαιρο παρά σε αέναο φλιπεράκι. Φυσικά στο online είναι από δύσκολο έως αδύνατον να βρεις αντιπάλους με τέτοιες ρυθμίσεις.

Πως μπορείς και παίζεις με ολα στο manual???Εγω δεν μπορώ με τπτ..:D Πάει η μπάλα οπυ να νε..:P Παίζεις σε PC η PS4?

Πως μπορείς και παίζεις με ολα στο manual???Εγω δεν μπορώ με τπτ.. :D Πάει η μπάλα οπυ να νε.. :P Παίζεις σε PC η PS4?

Μη διαβάζεις το κοντό και το μακρύ του καθενός. Αφού δε γράψαν να παίξεις με keyboard γιατί "έτσι είναι το κανονικό ποδόσφαιρο" πάλι καλά να λέμε.

Ξεκίνα με semi όλα και μετά κάνε μικροαλλαγές σε όποιο κομμάτι δεις ότι ζορίζεσαι.

Πως μπορείς και παίζεις με ολα στο manual???Εγω δεν μπορώ με τπτ.. :D Πάει η μπάλα οπυ να νε.. :P Παίζεις σε PC η PS4?

Έπαιζα μέχρι πέρσι κυρίως σε PC με gamepad Xbox360 αλλά δεν έχει σημασία το format, παντού τα ίδια είναι. Με λίγο εξάσκηση το μαθαίνεις. Και πάλι η μπάλα θα πηγαίνει συχνά όπου να 'ναι αλλά έτσι γίνεται και στο πραγματικό ποδόσφαιρο (αντιθέτως στο πραγματικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει το ανελέητο αυτοματοποιημένο φλιπεράκι των Fifa/PES). Επιπλέον μιλάμε κυρίως για mode άνθρωπος εναντίον ανθρώπου, όπου τα ίδια manual controls θα ισχύουν και για τους δύο, δεν θα έχει κάποιος πλεονέκτημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...