Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Διαβάζοντας όλα τα προηγούμενα σχόλια που γράφεται για το hosting όντως έχετε δίκιο όπως και με το win ratio.παίζω ΦΙΦΑ από πέρυσι το καλοκαίρι και είμαι div1,δεν νομίζω ότι αξιζω να είμαι τόσο ψηλα, υπάρχουν και καλύτεροι παίχτες οι κατηγορίες είναι απλά τραγικες και μετά από 3 μήνες κυκλοφορίας του παιχνιδιού όλοι φτάνουν στην 1.ή διάφορα κόστους παιχτών τον πρώτο μήνα σε. Σχέση με τον 4-5 μήνα για μένα είναι λάθος.αγοράζει παίχτη 40.000 και μετά από δύο μήνες τον βρίσκεις στα 5.000 τουλάχιστον να μην έχουν τόσο μεγάλη απόκλιση.κάτι τελευταίο και κλείνω για μένα είναι ή δύναμη της ομάδας όπως εχει το προ.με τα level.κάθε παίχτης να έχει κάποιο κόστος και σύνολο όλη ή ομάδα να βγάζει 199 πόντους που είναι το level1.μου αρέσει περισσότερο να προσπαθώ να βάλω γκολ οργανωμένα και να εχω κριτηρια για την επιλογή μικρών παιχτών ,παρά να έχω έναν Ρονάλντο,έναν νοιερ (αυτοι έχουν κόστος όσο μια ολόκληρη ομάδα lvl1).θα ήταν πολύ καλή προσθήκη αλλά φοβούνται μην χάσουν τα πακετακια...κατά τα αλλά πολύ πιο όμορφο και ολοκληρωμένο παιχνίδι για μένα από το προ που ασχολουμαι όλη μου την ζωή εκτός από φέτος.αυτά :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που γράφεις πιο πάνω για το κόστος στο μάρκετ που αλλάζει με τον καιρό συμβαίνει και στον πραγματικό κόσμο.

Όσοι αγοράζουν νωρίς παίχτες τους χρυσοπληρωνουν άλλα έχουν το αβαντάζ ότι τους έχουν από νωρίς.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα πρόβλημα με το Fifa 16. Έχω το παιχνίδι για pc εδώ και Κανά μήνα. Όλο έπαιζα σε offline mode, μέχρι που μου ζητήθηκε κάποια στιγμή να συνδεθώ online όπως κ έκανα. Από τότε όποτε πάω να το ανοίξω βγάζει ένα πινακακι που λεει "Fifa 16 Δεν λειτουργεί πια". Έχω δοκιμάσει τα πάντα ( uninstall και reinstall, κατέβασα την ανάλυση της οθόνης και δεν ξέρω γω τι άλλο). Αν έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα πρόβλημα με το Fifa 16. Έχω το παιχνίδι για pc εδώ και Κανά μήνα. Όλο έπαιζα σε offline mode, μέχρι που μου ζητήθηκε κάποια στιγμή να συνδεθώ online όπως κ έκανα. Από τότε όποτε πάω να το ανοίξω βγάζει ένα πινακακι που λεει "Fifa 16 Δεν λειτουργεί πια". Έχω δοκιμάσει τα πάντα ( uninstall και reinstall, κατέβασα την ανάλυση της οθόνης και δεν ξέρω γω τι άλλο). Αν έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Βάλε κανά screenshot με το error μπας και καταλάβουμε και μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

Μετά από ώρες προσπαθειών έφτιαξα επιτέλους τα θέματα disconnect που είχα. 123123 πράγματα άλλαξα και δε ξέρω τελικά τι απ'όλα το έφτιαξε.

Anyway im back και σε φόρμα.

Πλέον θα είμαι online παραπάνω εφόσον έχω και όρεξη μετά τη δουλειά οπότε όποιος θέλει κάνει inv για games.

Παγκόσμια καταταξη θέση 44 και πλέον είμαι ο 2ος καλύτερος έλληνας στο κόσμο.

Χλωμο το βλέπω γιατί όταν με βιντεοσκοπω αγχωνομαι και δε παίζω καλα επισης υπάρχει και λιγο lag την ώρα της βιντεοσκοπησεις και τελος μπορεί να μην αρέσει σε μερικούς το πως παίζω και δεν έχω όρεξη να ακούω αρνητικά σχόλια...

http://postimg.org/image/ajhmfqbfv/

λιγο να παιζαμε ακομα μπορει και να χανα... :-(

το παιχνιδι με φρεναρε καπως και εκεινον τον προστατευε.

UT, η ομαδα του ΟΛΟΙ Τουρκοι 4-4-2 μπροστα Γκριζμαν και Ροονευ (αλλαγη Ομπαμεγιαν) 

• Like 1

Πλεον τι συζηταμε για Fifa16 και UT οταν μας κανουν μερικοι εξυπνακιδες cheat αποσυνδεσης ενω εχεις κερδισει κατα κρατος τον αντιπαλο με 3-0 ή με 5-0 και στο τελος να στο βγαζει ηττα με 3-0!

Το βλεπω συνεχεια αυτο το παραμυθι και κανενας δε μπορει να το αντιμετωπισει ουτε και η ΕΑ!

Πλεον τι συζηταμε για Fifa16 και UT οταν μας κανουν μερικοι εξυπνακιδες cheat αποσυνδεσης ενω εχεις κερδισει κατα κρατος τον αντιπαλο με 3-0 ή με 5-0 και στο τελος να στο βγαζει ηττα με 3-0!

Το βλεπω συνεχεια αυτο το παραμυθι και κανενας δε μπορει να το αντιμετωπισει ουτε και η ΕΑ!

Αυτό που λες το πάθαινα τον πρώτο καιρό και είχα ξενερώσει απίστευτα αφού όλο κέρδιζα, θα έπρεπε να είχα ανέβει κατηγορίες και να είχα αγοράσει καλύτερους παίχτες. Έκανα φορματ στα windows εγκατέστησα ξανά το παιχνίδι και δεν μου το έκανε ποτέ ξανά από τότε.

παιδια τι settings εχετε οσον αφορα εκει που λεει trainer, auto switching κλπ κλπ

Σιγουρα ειναι προσωπικο το πως βολευεται ο καθενας αλλα θα ηθελα να ακουσω-διαβασω και καποια ΑΛΛΗ προταση (περαν των youtubers), ακομα κι απο τον Τζιμ!  B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...